reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

En iyi kahvaltı nasıl olur

Yazar fotoahmet 25 Mayıs 2018 Cuma 0 yorum
En iyi kahvaltı ; Diyetisyenler ve doktorların genel görüşüne göre, en faydalı kahvaltı yulaf yarması lapası. Her sabah 1 porsiyon yulaf yarması sıyığını yiyen insan kendini birçok hastalıklardan koruyabilir. Bu yulaf lapası yararlı ve tedavi edici özellikleri arasında:





En iyi kahvaltı yulaf lapasının faydaları nelerdir
kanda kolesterolün seviyesini düşürür ve böylece aterosklerozun oluşmasını önler. Ateroskleroz kalp-damar sistemi hastalıklarının, özellikle kalp krizi ve insultun esas sebebi sayılır.
Stresi azaltır, ruh ruhiyyeni geliştirir, insanı daha zinde ediyor.

Hızlı tokluk hissi yaratır. Kanıt olunub ki, kahvaltı sırasında yulaf yarması sıyığını yiyen insan yemeği sırasında daha az yemek yer. Bu ise kilo vermeye yardımcı olur.

En iyi kahvaltı nasıl olur
En iyi kahvaltı nasıl olur
Mide-bağırsak sistemine çok olumlu etkiler, sindirim süreçleri geliştirir. Midede küçük yaraların ve eroziyaların iyileşmesini hızlandırır.
Saç, tırnak ve cildin durumunu iyileştirir.

Organizmayı zararlı maddelerden (toksinler, cüruf, ağır metallerin tuzları vb.) Temizler.

Kabızlık zamanı çok iyi yardımcı olur.

Pişmiş yulaf yarması daha faydalı sayılır. Sıyığa yağ, kuru veya taze meyveler, şeker, bal, baharatları (tarçın, vanilya, sarıkök, zencefil) eklemek iyidir. Kilo vermek istiyorsanız, sıyığa hiçbir şey katmayın (baharatları ilave edilebilir).

Yulaf yarması yulaf yarması lopalarından (gerkules gibi) daha yararlıdır. Dolayısıyla yarmadan kullanmak daha iyidir.

Hiç yorum yok: