reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Vücudu nikotinden temizleyen yöntemler nelerdir

Yazar fotoahmet 25 Mayıs 2018 Cuma 0 yorum
Vücudu nikotinden temizleyen yöntem ;Sigara içen insanlar kendi sağlığına çok ciddi darbe vurur.

Vücudu nikotinden temizleyen yöntemler nelerdir
Vücudu nikotinden temizleyen yöntemler nelerdir
Bunu tüm dünya hekimleri onaylar. Bu kötü alışkanlık bir çok ağır bozulmaların gelişimini başlatır. Öyle ki, sigara içmek akciğer, dil, ağız boşluğu, gırtlak kanserinin en önemli nedenlerinden biridir. Ayrıca bu alışkanlık kalb hastalığı, kronik bronşit, kronik obstruktiv akciğer hastalığı, mide ülseri ve diğer birçok ağır hastalıkların ve bozulmaların nedenlerinden biridir. Tüm dünyada sağlığına değer veren insanlar sigara içmekten vazgeçiyor.

Maalesef, birçok kişi sigara içmenin onların sağlığına olumsuz etkisini sona kadar anlamıyor ve bu alışkanlıktan vazgeçmiyor. Eğer herhangi nedenden ötürü sigara içmekten vazgeçemiyorsanız, nikotinin ve sigaraların içerdiği diğer zararlı maddelerin vücuda olan olumsuz etkisini bu yöntemlerle azaltmaya çalışın.

Vücudu nikotinden temizleyen yöntemler

Sigara içen insan sık sık açık havada dolaşmalıdır.Orman, park gibi temiz havada dolaşınız.
Meyve-sebze ve meyve-sebze suları organizmada giden takas işlemleri hızlandırır ve zararlı maddelerin organizmadan daha çabuk çıkmasına yardımcı olur.Sigara içen insanlara kök, narenciye, muz, beyaz turp, marul, tut, avokado, ahududu, kiraz ve onların suları özellikle iyidir.
Süt ürünleri de organizmadan hasarlı maddelerin çıkmasını hızlandırır.Sigara içen insanın beslenmesinde sürekli yoğurt, kefir, peynir, yoğurt olmalıdır.
Beden Eğitimi ve Spor organizmada giden takas işlemleri hızlandırır, kan dolaşımı iyileştirir, nefes yollarını sümükten tahliye etmeye yardımcı olur.
Banyo ve sauna vücudu toksinlerden ve cüruf temizler.
Bazı halk hekimliği araçları nefes yollarını sümükten temizlemeye yardımcı olur.Bu salgı sigara içen insanlarda kronik iltihap sonucu nefes yollarında toplanır ve nefes almayı bozuyor.En tanınmış balgam cıkarıcı otlar: meyan kökü, anason. Her bitkiden 1 çay kaşığı alıp 1 bardak kaynar suda demleyin ve gün boyunca azar azar için.
Su organizmayı istenilen hasarlı maddelerden temizler.Gün boyunca 2 lt temiz su için.

Hiç yorum yok: