reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Fit vucuda sahip olmak için ne yapılır

Yazar fotoahmet 25 Mayıs 2018 Cuma 0 yorum
Fit vucuda sahip olmak için ne yapılır; Düzgün vücut yapısına sahip olmak her insanın arzusudur. İşte kadınların da erkeklerde dikkatini çeken önemli noktalardan biri de ideal vücut yapısıdır. Vücut yapısının istediğiniz formda olması dış görünüşünüze olan güveninizi de artıracaktır.

Peki, kusursuz düzgün vücuda sahip olmak için ne yapmak gerekir? 

Fit vucuda sahip olmak için ne yapılır
Fit vucuda sahip olmak için ne yapılır
Spora başlamadan önce 70% gıdanın,% 30 idamanın önemli olduğunu biliyoruz. Öncelikle fit vücuda sahip olmak için gıdaya dikkat etmek gerekir. Gıdaya dikkat ettikten sonra spor size yardımcı olacaktır. Spora başladıktan sonra “kalori, enerji kaybediyorum” deyip ne bulduysak yemek olmaz. Bununla fit vücuda sahip olmak mümkün değildir.

İlk etapta gıda, daha sonra doğru egzersiz ve düzgün sporla istediğiniz vücuda sahip olabilirsiniz.

Fit vücuda sahip olmak süresi her insana göre çeşitlidir. Örneğin, 130 kg olan insan fit vücuda sahip olmak için öncelikle kilo vermek gerekir. Daha sonra vucudu istenilen forma sokmalıyız. Uyum dönemi ile birlikte asgari 3 ay, azami yoktur. Bu aynı zamanda o insanın yediği gıdadan da bağlıdır. Gıda ne kadar temiz olmazsa, bu süre artacaktır.

İnsana fit görünmesi için ise en önemli olandurum sağlıklı olmaktır. Ne kadar gıdaya dikkat etmezsek, dış görünüşümüz o kadar korlanacak. Bunun faslı yoktur. Yazın şekle düşmek daha kolaydır. Çünkü, yaz aylarında terleme durumları daha fazla oluyor. Nispeten zararlı gıdalardan daha az kullanırlar. Yaz aylarında mutlaka alkol almamaya dikkat etmek gerekir – alkolsüz içeceklerden kullanmak gerekir. Başarabildiğiniz kadar fast food, şekerli içecekler, azami derecede istifade etmemek önerilir.

Hiç yorum yok: