reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Ayak kokusu na karşı doğal yöntemler

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Ayak kokusu na karşı doğal yöntemler;Ayak kokusu pek çok erkekleri rahatsız eden temel problemlerdendir. Biz mümkün olduğu kadar etrafdakılarden bu sorunumuzu gizlemeye çalışıyoruz, öyleki hiçde tehlikeli bir hastalıkdeğil. Biz bile ev ortamında hazırlayacağımız doğal araçlarla da kolaylıkla bu rahatsızlıktan kurtulabiliriz. Bu seferki makalemizde bir çok kişinin problemi olan ayak kokusu hakkında bir şeyler yazmaya calıştık umarım memnun kalırsınız.




Ayak kokusu na karşı doğal yöntemler
Lavanta Yağı ile ayak kokusundan kurtulmak
Lavanta yağı sadece güzel kokmuyor, o aynı zamanda bakterilere karşı etkili bir etkisi vardır.Bu bitki yağı ayrıca ayağınızda oluşan mantarın de gelişmesini engeller. Bunun için günde iki kez çorabınızı değişirken oraya birkaç damla lavanta yağı dökmeniz gerekir.

Magnezyum tuzu 
Magnezyum tuzu da ayak kokusunun önlenmesinde çok etkilidir. Ilık suya 2 kaşık magnezyum tuzu ekleyin ve ayaklarınızı 15-20 dakika bu suda tutun. Bunu yatmadan önce yaparsanız, daha etkili sonuç elde edersiniz.

Çay ile ayak kokusundan temelli kurtulun
Çayın içerisinde bulunan maddeler ayak kokusunun ve terlemeyin önler. Üç bardak suya üç kaşık çay dökerek kaynatın. Sonra suyu soğutmak için oraya biraz soğuk su ekleyip, ayaklarınızı bu suda 20-30 dakika bekletin.

Sirke ile ayak kokmasından kurtulmak
Ayak kokusuna karşı elma sirkesinden başka her tür sirkeden kullanabilirsiniz. Sirkeyi sıcak su ile karıştırarak ayaklarınızı bu suda 5-10 dakika. Sonda sirke kokusundan kuurtulmak için ise ayaklarınızı sabunla iyice yıkayın.

Zencefil
Zencefil kökünden püre yapıp bir bardak sıcak suda 10-15 dakika bekletin. Daha sonra süzüp ayaklarınızı bu sıvı ile masaj yapın. Efektiv sonuç için bu işlem iki hafta boyunca her gün tekrarlayın.
Devamını Oku...

Çiğ yumurtanın faydaları

Yazar fotoahmet 0 yorum
Çiğ yumurtanın faydaları ; Çoğumuzun günlük hayatımızda çeşitli yemeklerde yumurtaya

tercih ediyoruz.Yumurtayı pişmiş yada, çiğ yesek ne olur? Faydaları nelerdir?

Çiğ yumurta nın faydalardan bazılarını sunuyoruz


Çiğ yumurtanın faydaları
Kansızlık – yüksek miktarda demir içeren çiğ yumurta kansızlığa karşı oldukça yararlıdır.Kansızlık olanlar düzenli olarak çiğ yumurta ederse, bu sorun azalır:

Kalp hastalıkları – yumurta içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde kalp hastalıklarının önüne geçer.

Göz hastalıkları – gözleriyle ilgili sıkıntısı olan kişiler sık ​​sık yumurta yemelidir, aynı zamanda, çiğ halde içmelidiler.

Beyin gelişimi – yumurta beyin hücreleri ve fonksiyonlarını geliştirerek beynin gelişimini destekler ve beyin zarlarının sağlığını koruyor.

Kemik erimesi – kadınların menopoz döneminde yaşadığı kemik erimesi hastalığı için çok faydalıdır.

Kanser hastalığı – kanser hücreleri ile mücadele ederek bu hastalığın oluşmasını engeller.
Devamını Oku...

Depresyon ve bayanlar

Yazar fotoahmet 0 yorum
Genellikle, depresyon nedir? Umutsuzluk dolu, üzücü durumun artarak uzun vadeli hal alıp sosyal etkinlikte ve yaşam faaliyetlerinde ciddi sorun yaratan bir durumuna depresyon denir.

Depresyon her bir insanda -erkek, kadın, genç ve qocalarda ola bilir.Malum olmuştur ki, kadınlarda olan depresyon erkeklere oranla 2 kat daha fazla olur ve bu depresyon erkek, çocuk ve qocalarda olan depresyondan özellikleriyle farklıdır.
Her birimizin hayatında yaşanan hayal kırıklığı periyodik yaşanan bir prosesdir.Lakin bu keder dolu atmosfer uzun süre devam ederse, demek ki, biz depresyondan muzdarip çəkirik.Depressiyanın çeşitli türleri vardır ki, bunlardan da bazıları, hatta aylarca devam etti, hayat fealiyyetimizde büyük sorunlar bilər.Depressiya öyle bir süreçtir ki, hayatımızın her alanında–işte, ailede ve kişisel rahatsızlık hissi çerçevesinde gerçekleşebilir biler.Eger bir insan kendini imidsiz, zayıf, suçlu ve çaresiz hissediyorsa, demek ki, o depresyona düşmüşdür.Amma endişeye değmez çünkü bu, tedavi edilen bir xəstəlikdir.Qadınların depresyonda olmaları hakkında şöyle bir bilgi vardır.ABŞ hastanelerinde her yıl 12 milyona yakın kadın depresyondan tedavi edilir ve her 8 kadından biri ise depresyona düşmek ehtimalındadır.Qadınların erkeklere oranla iki kat daha fazla depresyona girmeleri ile ilgili çeşitli fikirler mövcuddur.Bunu, esasen biloloji, psikolojik ve sosyal faktörlerle izah edirlər.Buna neden olan biyolojik faktörler şunlardır:

dönemi harmonik problemlər.Buraya yorgunluk, duygusal tepki, sinirlilik vb aittir.
-hamiləlik, sonsuzluq.Bu zaman kadınlarda çeşitli harmonik değişiklikler oluşur, bu da onları daima büyük risk altında tutar;
-menopauza vs.
Sosyal -mədəni faktörler ise şunlardır:
-rol müxtəlifliyi.Qadınların hayatta tuttukları görev ve çeşitli sorumluluğundan kaynaklanan faktorlar.Bunları evli kadınlara ait ediyorlar.
-qeyri–eşitlik baskıları;
-Fiziki tehdit korkular vs.
Psikolojik faktörlere ise şunlardır:
-bacarıq mekanizması–bu, öyle bir süreçtir ki, bu zaman kadınlar depresyondan çıkmak için fazla tartmak edirler.Bu ise sadece hafiflik, hatta daha da ağırlaşma yaratır.
-stress cavabı.Qadınlarda erkeklere oranla depresyon sırasında ve stres sırasında harmonlar oluşuyor, bu da depresyonu artırıyor.
-Cinsi olgunluk ve güzellik sorunları–bu, esasen genç ve genç bayanlarda baş verir.Onlarda özgü çeşitlilik hissi, form değişiklikleri ve yetkinlik algıları depresyonun varoluş kaynaklarından.
Insanlar bazen depresyonda olmalarına aldırmadan yaşamaya devam edirlər.Halbuki bu, onların hayatında ağır sonuçlara yol açabilir bilər.Bəs bunu bilmek olur? Depresyonun belirtilerini şöyle ayırt edilebilir:
-sıxıntılı durum;
-Heyat meşğuliyyetine olan çıkarların sönmesi ve hevesten düşme;
-Ümid ve suçluluk duyguları;
-Kendini öldürmek duygusu;
-az veya çok uyumak;
-arıqlama ve iştahasızlıq;
Kadınların depresyon durumuna düşmelerine neden olarak onların sosyo-ekonomik statü azlığı bu süreci sürətləndirir.Bu Dolayısıyla onların maddi təminatsızlığı, eğitimlerini sürdürebilmek bilmemesi gibi meseleler ortaya çıkar ki, bu da depresyona ciddi etki edir.Bilavasitə nedenler ise eşler sorunları ve təminatsızlığı, cinsel fəqlər ola biler.Bu risk faktörlerine aşağıdakileri ait alınabilir:
-ailədə olan rahatsızlık ruh hali ve sorunları;
-yetkinlik yaşında olup geçen kişisel rahatsızlıklar;
-on yaşından önce ebeveyn kaybı;
-uşaqlıqda yaşanan fiziksel ve cinsel baskılar vb;

Depresyon durumunda insan her şey yapmaya qadirdir.O, kendisini öldürebilir ve diğerlerinin hayatını da alt üst edebilir bilər.Belə durumda iyi olur ki, psikologlara başvuru olunsun, çünkü yukarıda belirttiğimiz gibi kadınlarda depresyonun varoluş nedenleri çeşitli olduğundan bunun için özel tedavi gereklidir .Bu, mümkün değilse, insan kendi kendini de tedavi etmeye kadirdir.
Depresyonda kendine yardım araçlarına aerobik idman, istenilen bir kursa gitmek ve yaratıcı işleri ile uğraşmak, güleryüzlü iyimser insanlarla iletişim kurmak aittir ki, bunlar yeterince iyi etkiler. Fakat tespit edilmiştir ki, insanlar depresyona bağlanınca, bu araçlara başvurmak istəmirlər.Bu zaman hareket etmek için Uluslararası Ruhsal Sağlık Enstitüsü bunları öneriyorlar:
1) Birincil halde kadınlara depressiyasını ortadan kaldırılması için fiziksel hareketler–aerobik önerilir.
2) İkinci tavsiye ise dietik qaydalardır.Belə ki, yemekte değişiklikler yaparak bunu gidermek olar.Bu zaman yemekte tuz, yağlı gıdalar, kafein ve alkol içeren gıdalar azaltılmalı ve bol karbonhidratlı gıdalara ağırlık verilmelidir.
3) Diğer bir tavsiye ilaç içeren qidalardır.B–6 vitamini, kalsiyum, magnezyum, E vitamini genellikle ilerlemelere yol çıkartmıştır.
4) Diğer tavsiye primula ve çilek ağacı ürünleridir ki, bunlar da özel öneme sahiptir.
5) Başka önemli araç ise namaz kılınması ve diğer ibadətlərdir.Bütün yukarıda sıralanan araçlar kadınlarda harmonk değişiklikler sırasında uygulanır.
Ümümilikdə, bu tedavi araçlarının içinde her bir insan için, psikologlar kişisel sakinleştirici yolu tutmayı tavsiye bilirlər.Hər bir insan ilk önce gelecek hayatını düşünmelidir, anlamalıdır ki, hayat hala devam ediyor ve bu hayatta kendimizi iyi göstermek bizim temel görevimizdir
Devamını Oku...

Çay lekesini nasıl temizleyebilirsiniz?

Yazar fotoahmet 0 yorum
Çay lekesini nasıl temizleyebilirsiniz ; Çay lekeleri, diğer bir çok leke gibi olumsuz anlamda bir lekedir. Fakat zamanında müdahale ve evdeki malzemelerden kullanarak bu lekeden çok kolay kurtulabilirsiniz.

Çay lekesini nasıl temizleyebilirsiniz
Çay lekesini nasıl temizleyebilirsiniz
Eğer çay kıyafetinize döküldü ise ilk olarak elbiseyi çıkarıp bol soğuk suya tutarak lekeli bölgeyi ovalayıb, lekenin çıkıp çıkmadığına dikkat etmelisiniz. Daha sonra en az yarım saat soğuk su dolu bir kapta tutun. Elbiseniz ağdırsa ve lekeyi çıkarmakta zorlanıyorsanız elbisesi gece adi suda veya beyazlatıcı bir araç eklediğiniz suda tasarruf edebilirsiniz. Renkli çamaşırlarınız için ise bu türden kıyafetler için özel olarak üretilmiş ağardıcılar veya renkliler için kullandığınız deterjan toz eklediğiniz suda tasarruf edebilirsiniz. Ancak arada kontrol etmekte fayda var.

İnatçı çay lekelerinden kurtulmak için; diğer önerimiz ise çay lekesinin üzerine bir litre suya karışdırdığımız bir kaşık sirkeyi sürtmektir. 5-10 dakika sakladıkdan sonra her zamanki yıkadığınız şekilde yıkayabilir ve açık havada karada görebilirsiniz. Kuruturken dikkat edilmesi gereken ise kurutma makinesi kullanmak etmemektir. Aksi halde çok sıcak olan kurutma makinesi lekenin o bölgeye yerleşmesinde büyük rol oynayacak. Eğer çay lekesi parçaya hopubsa, beyazlatıcı kullanmadan çıkarmanız pek mümkün olmayacak. Bunun için yukarıda belirtildiği gibi renkliler ve beyazlar için özel üretilmiş ağardıcılar işimize yarayacak.

Halıdan çay lekelerini çıkarmak için; ise, öncelikle dökülen çayın çoğunu kuru ve beyaz renkli bir bez yardımıyla alın. İkinci olarak, bu bölgeye bir miktar su dökün, ama çok dökmemeğe dikkat edin, aksi takdirde leke yayılabilir ve kurumaz. Evdeki elma sirkesinden bir miktar bir beze dökerek lekenin üzerine bu bez yardımıyla sürün. Yaklaşık 10 dakika kadar bekledikten sonra temiz bir bez ve su ile içten dışa doğru silin.

Kısacası, ne kadar hızlı müdahale ederseniz, o kadar etkili sonuç elde edersiniz ve unutmayın ki, en iyi temizleyici soğuk sudur.
Devamını Oku...

Takımı motive etmek için 5 yol

Yazar fotoahmet 0 yorum
Takımı motive etmek için 5 yol ;Eğer takım her zaman motive olursa başarı kazanmak daha kolay olur.Motivasyon takım yaratmanın ve etkin takım çalışmasının temel parçasıdır.Takımıdaima motivasyonda tutmak istiyorsan, aşağıdaki madeleri uygulayabilirsin: 
Takımı motive etmenin 5 yolu



1. Dosya aydın amaçlar koy
Öne aydın amaçlar konulması iş etkinliği benimsenmesi ve motivasyonun ana kaynağı – bu işe olan ilgi doğan motivasyona. Aydın ve özel amaçlar daha verimli olmaya ve daha iyi takım çalışmasına neden olur.Bu nedenle istenilen anlaşmazlıktan sapma amacıyla işin tamamlanması için takımın karşısına son tarihle birlikte aydın amaçlar koy.
2. İnsanlara yetki verki 
Takım üyelerinin gelişimi iletişim, açıklık ve alınacak karar takım üyelerinin doğrudan katılımını gerektirir. Takımın sorunları çözmek için destekle ve tartışmaları hafifletmeye çalış.
3. Takımı motive etmek için Doğru destek sağla
Değişiklik her zaman takımın çalışmanın yeni yollarını anlamak ve gerçekleştirmek için yeni beceriler öğrenmesini öngörüyor. Takım lideri takıma ve bireysel olarak herkese yeni yaklaşımları geliştirmek ve deneyden geçirmek için fırsat yaratmalıdır. Emin ol ki, takımda yeni becerilerini onaylamak için uygun öğretiye, gelişim kaynaklarına ve süreye sahiptir.
4. Takımı motive etmek için Geleceğe dair bakış oluştur
Geleceğe bakışı belirlemek, geliştirmek, anlaşılır ifade etmek ve takımı bundan haberdar etmek daha uygun. Başkalarını seni izlemeye teşvik etmek gerçekten mükemmel çağrıdır! Takıma ilham ver geleceğe dair basit, net ve uygun bakışa ihtiyaç duyuyorsun. Ek olarak, ayrıca insanlarda sana karşı güven hissini yaratmaya ve iş için en uygun kişi olduğunu ispat etmeye de ihtiyacın olabilir.
5. Takımı motive etmek için minnettar olduğunu göster
Sen takımına zaman ve enerji vemelisin. Herkes kiymetlendirilmeye ihtiyaç duyuyor ve senin takımın da farklı değil! Onlar kendilerine karşı özel ilgisinin ve borçlarının olduğunu bilmeye ihtiyaç duyurlar.Onların değerini her zaman hatırlamak gösteriyor ki, onlar ölçülür ve gördükleri iş senin için gerçekten önemli.

Üyeleri belli amaçlara sahip olan takım kendi işinde daha çok heves ve güçlü dostluk ilişkilerine sahip olur.Bundan başka, takım motive olacak ve faaliyetlerine sorumluluk taşıyacak.Takımını motive et ve karşılığını gör.
Devamını Oku...

Erkekleri mutlu etmenin sırları

Yazar fotoahmet 0 yorum
01. Karnını doyur.
02. Televizyonun kumandasını ver
03. ve sus imkan ver TV’ye baksın !!!


kadın ve erkeği mutlu etmenin sırrı
kadın ve erkeği mutlu etmenin sırrı
Kadınları mutlu etmenin sırrı
01. Saçlarını okşa
02. yükselt
03. Nazını çek
04. Gözlerinin içine bak.
05. Geleceğe ait planlar yap
06. Dil dök
07. Yalvar
08. Destek ol
09. Yemeğe götür
10. Alışverişe götür
11. Tekneye bindir
12. Güldür
13. Akıllı sorular ver
14. Müzik dinlen
15. İkna sal
16. Teselli ver
17. Bağışla
18. xeyran kal
19. Elbisesini övgüyle
20. İnandır onu
21. Onun için kapıyı aç
22. Asansörde düğmeye bas
23. Makinesi’ni yu
24. ısıda
25. Qucaqla,
26. Öp,
27. Onun için hasta ol
28. Kulağına fısılda
29. Masaj ele
30. Konsere götür
31. Onu her yerde gözle
32. Ona sitaiş et
33. Onunla birlikte spor öyle
34. Onunla birlikte rejim hatırla
35. O uyumadan uyuma
36. O durmadan durma
.
.
.

1000. Onun ne istediğini hemen anla
1001. Günde 50 kez özür dile
1002. Hep ona kulak as
1003. Yorganı kaplıyorsa demeli ses eleme
1004. Yorganı çekiş
..

..
6789. Ona makine al
6790. Saat al,
6791. yüzük,
6792. Montaj al,
6793. Çanta al
6794. Saç şeklini değiştir
6795. Onun sevdiği gömleği giyin
6796. Söz ver
6797. Döz
6798. Ölünce sev

100000000 – tüm bunları her gün tekrar et …
Devamını Oku...

Erkekler kadınlardan ne ister

Yazar fotoahmet 0 yorum
Erkekler kadınlardan ne bekler:
1. Kadınların hiçbir şey istememesini ister.
2. “Seni seviyorum” sözünü bir kez söyleyerek, karşı tarafı bununla 20 yıl idare etmesini bekler.
3. Gökten yağmur değil, kadın yağsın istiyor.
4. Futbolun 90 dakikadan 24 saate çıkarılmasını istiyor, bu 24 saati de televizyon karşısında, pijamaları terlikleri ile geçirmek istiyor.
5. Evli olmak, ama bekar gibi yaşamak istiyor.
6.Ölecekse, çabuk ölmesini istiyor.
7. Bir bakışı canlar yaksın istiyor.
8. Tüm kızları ellemek, ama el değmemiş bir kızla evlenmek istiyor.
9. Çocuklukta annesinin, yaşlılıkta kızının dostlarını istiyor.
10. Kadınlar ile alay etmeyi, ama kadınların ondan küsmemesini istiyor.
11. Aldatmak  ve bunu hoş karşılanmasını istiyor.
12. TV’nin karşısında oturarak veya yatarak, uyumak istiyor.
13. Tüm kadınların güzel ve eşlerini aldatmasını, kendi kadınının “sadık Hanım” olmasını istiyor.
14. Bilimin bir gün “erkeklerin kadınlardan daha zeki olduğunu” ortaya çıkartmasını istiyor.
15. Kendi anlayışsızlığını örtbas etmek için, kadınların anlaşılmaz olduğunu dünyaya yaymak istiyor.
16. Bir kadınla sonuca varmak için, ileride zorunlu olan aşamaların hiç olmamasını istiyor.
Devamını Oku...

Kadınlar Sakallı erkekleri neden çok beğeniyorlar

Yazar fotoahmet 0 yorum
Kadınlar Sakallı erkekleri neden çok beğeniyorlar; Kadınlar olarak biz erkekler de hep sevdiğimiz insanın gözünde güzel görünmek için çalışmalıyız. Bunun için sevdiğimiz kadının erkeklerde

Kadınlar Sakallı erkekleri neden cok begeniyorlar
Kadınlar Sakallı erkekleri neden cok begeniyorlar
beğendiği esas özellikler hakkında malumatlı olmamız mutlaka. Bunun için sevdiğimiz kadının erkeklerde beğendiği temel özellikler hakkında bilgili olmamız mutlaktır.

Aziz kardeşlerim, bu defa size kadınların buyük bizim barəmizdəki fikrləri hakkında bilgi vermek istiyoruz. Aziz erkekler, bu kez size kadınların büyük bölümünün bizim barəmizdəki fikrləri hakkında bilgi vermek istiyoruz. Okuma ve onların erkeklerin dış görünüşünde esas dikkat ettiği özellikler hakkında daha detaylı bilgi olun. Okuyun ve erkeklerin dış görünümünde esas dikkat ettiği özellikler hakkında daha yakından tanıyın.

“Social Psychological and Personality Science” dergisinde yayınlanan bir araştırmada gösterilmiştir, kadınlar hala gür saçlı erkekleri daha çekici olarak kabul ederler. “Social Psychological and Personality Science” dergisinde yayınlanan bir araştırmada gösterilmiştir, kadınlar hala gür saçlı erkekleri daha çekici olarak kabul ederler. Fakat tüm bunların yanında onlara göre, kel erkekler çoğu zaman yakışıklı olmasalar da, bu saç modeli onları daha güvende ve özünəəmin gösteriyor. Fakat tüm bunların yanında onlara göre, kel erkekler çoğu zaman yakışıklı olmasalar da, bu saç modeli onları daha güvenli ve özünəəmin gösterir.

Bu yüzden de onlar uzunsaçlıları yakışıklı hesap etseler de, kel erkeklerle birlikte olabiliyorlar. Bu nedenle onlar uzunsaçlıları yakışıklı hesap etseler de, kel erkeklerle birlikte olabiliyorlar. Ancak kellik deyince kesinlikle seyrek saçlar görülmez. Ancak kellik deyince kesinlikle seyrek saçlar görülmez. Kadınların göre, seyrek saçlı erkekler daha güvensizdirler. Kadınların göre, seyrek saçlı erkekler daha güvensizdirler.

Aynı zamanda söz konusu makalede o da bildirilir ki, kadınlar kendilerine taraf müqabili seçerken erkeklerin yüz yapısına ve sakalların karşı da özel hassasiyetle yanaşırlar. Aynı zamanda söz konusu makalede o da bildirilir ki, kadınlar kendilerine taraf müqabili seçerken erkeklerin yüz yapısına ve sakalların karşı da özel hassasiyetle yaklaşırlar. Böylece, gür sakallı ve temiz yüzlü erkekleri aynı derecede yakışıklı düşünün. Öyle ki, onlar gür sakallı ve temiz yüzlü erkekleri aynı derecede yakışıklı düşünüyorlar. Bu zaman kadınlar tarafından hiç arzu edilmeyen taraf müqabili kirli sakallı erkekler. Bu zaman kadınlar tarafından hiç arzu edilmeyen taraf müqabili kirli sakallı kişilerdir.

Bu kadar, aziz erkekler. Bu kadar, aziz erkekler. Bu kez sizi belli grup kadınların fikri ile tanış etmeye çalıştık. Bu kez sizi belli grup kadınların fikri aşina etmeye çalıştık. Ama unutmayalım ki, bu fikirler hiç de tüm kadınların yaklaşımı değildir. Ama unutmayalım ki, bu fikirler hiç de tüm kadınların yaklaşımı değildir. Önemli olan, sizi olduğunuz gibi seven ve kabul eden insanı eresiniz. Esas odur ki, sizi olduğunuz gibi seven ve kabul eden insanı eresiniz.
Devamını Oku...

Kadınların erkeklerde sevdiği parfümler

Yazar fotoahmet 0 yorum
Kullandığımız parfümler çevredekiler bizim haqqımızada belirli fikir oluşturur. Dəvət olunduğumuz yerə uyğun geyim seçməyimiz necə bir mədəniyyət növü sayılırsa, eləcə də gedəcəyimiz yerə, geyim tərzinə uyğun düzgün ətir seçməyimiz də olduqca əhəmiyyətli hesab edilir. Davet olunduğumuz yere uygun giyim seçmeyimiz nasıl bir kültür türü sayılırsa, hem de gideceğimiz yere, giyim tarzına uygun düzgün parfüm seçmeyimiz de oldukça önemli kabul edilir.

Əgər siz hər zaman yalnız bir ətirdən istifadə edirsinizsə, bu vaxt gedəcəyiniz yerə, geyiminizə və ya ruh halınıza görə ətir dəyişmək məcburiyyətində qalmayacaqsınız. Eğer her zaman sadece bir parfüm kullanıyorsanız, bu arada gideceğiniz yere, geyiminizə veya ruh halinize göre parfüm değiştirmek zorunda kalmayacaksınız. Amma qadınların yaddaşında “O cazibədar ətirli oğlan” kimi qalmaq üçün isə ətir seçimində əməl etməli olduğunuz bəzi qayda-qanunlar var. Ama kadınların hafızasına “O çekici kokulu oğlan” gibi kalmak için ise parfüm seçiminde uymalı olduğunuz bazı kurallarının var. İndi həmin qaydalar haqqında sizə məlumat vermək istəyirik. Şimdi bu kurallar hakkında size bilgi vermek istiyoruz.

Heç kimdə rast gəlinməyən bir ətirdən istifadə etmək istəyirsinizsə, bunun üçün sizin həm də yaxşı kimyagər olmağınız lazımdır. Hiç kimsede rastlanmayan bir parfüm kullanmak istiyorsanız, bunun için sizin hem de iyi kimyager olmanız gerekir. Yəni hansı ətirləri bir-biri ilə qarışdırsanız, mükəmməl qoxu əldə edə biləcəyinizi əvvəlcədən hiss etməlisiniz. Yani hangi parfümleri birbiriyle qarışdırsanız, mükemmel koku elde edebileceğinizi önceden hissetmelisiniz. Bunun üçün sizə məsləhətimiz: iki tünd qoxulu ətiri qarışdırıb effektiv nəticə əldə etməyi gözləməyin, yaxşı ola ki, sintez etdiyiniz ətirlərdən biri digərinə nisbətən daha sərin, daha yüngül olsun. Bunun için size tavsiyemiz: iki koyu kokulu parfümü karıştırıp etkin sonuç almayı beklemeyin, iyi ola ki, sentez yaptığınız parfümlerden biri diğerine göre daha serin, daha hafif olsun.
Bəs, ətirin uzun müddət qalıcı olması üçün nə etməliyik? Peki, parfümün uzun süre kalıcı olması için ne yapmalıyız?

İstifadə etdiyiniz qoxunun uzun müddət qalmasını istəyirsinizsə, duş aldıqdan sonra iki sinə arasına, gicgaha və biləyə yüngül formada ətir çəkməyiniz kifayətdir. Kullandığınız kokunun uzun süre kalmasını istiyorsanız, duş aldıktan sonra iki göğüs arasına, şakağa ve bileğe hafif formda parfüm çekmeyiniz yeterlidir. Bu bölgələrdə dəri qan damarlarına daha yaxın olduğu üçün istilik daha çox olur və reaksiya daha sürətli gedir. Bu bölgelerde cilt kan damarlarına daha yakın olduğu için ısı daha fazla olur ve tepki daha hızlı gidiyor. Ümumilikdə isə bir ətri istifadə etdikdən 4-5 saat sonra o bütün effektivliyini itirir. Toplamda ise bir parfümü kullanarak yaptıktan 4-5 saat sonra o tüm etkinliğini kaybeder. Bundan sonra heç qorxmadan digər bir ətri sınaya bilərsiniz. Bundan sonra hiç korkmadan diğer bir koku deneyebilirsiniz.

Əgər siz gecə diskotekaya, bara getməyi planlaşdırırsınızsa, bu zaman tünd, oriental qoxulara üstünlük verməyiniz, yox əgər açıq havada dostlarınızla görüşməyi planlaşdırırsınızsa, daha sərin qoxulardan istifadə etməyiniz məsləhətdir. Eğer gece diskotekaya, bara gitmeyi planlaşdırırsınızsa, bu zaman koyu, oriental kokulara tercih vermeyiniz, eğer açık havada arkadaşlarınızla görüşmeyi planlaşdırırsınızsa, daha serin kokulardan kullanmanız önerilir.

Unutmayın ki, sevgili seçimində qadınların əsas əhəmiyyət verdiyi özəlliklərdən biri də istifadə etdiyiniz ətirdir. Unutmayın ki, sevgili seçiminde kadınların esas önem verdiği özelliklerden biri de kullandığınız parfümdür. Bunun üçün də bu seçimdə qadınların fikrini soruşmaqdan çəkinməyin. Bunun için de bu seçimde kadınların fikrini sormaktan çekinmeyin. Bu xanım həmin mağazadakı ətir satıcısı, bacınız, sevgiliniz, dostunuz ola bilər. Bu hanım bu mağazadakı parfüm satıcısı, bacınız, sevgiliniz, arkadaşınız olabilir. Düzdür, qadınların zövqlərinə görə onların sevdikləri əritlər də dəyişir. Doğru, kadınların zevklerine göre onların sevdikleri əritlər de değişiyor. Amma bir qadın sizə bu ətiri təcili dəyişməli və ya seçməməli olduğunuzu deyirsə, deməli, başqa çıxış yolunuz yoxdur. Ama bir kadın size bu parfümü acil değişmeli veya Tercih Etmemelidir olduğunuzu diyorsa, demek ki, başka çıkış yolunuz yok. O ətir mütləq dəyişdirilməlidir. O parfüm mutlaka değiştirilmelidir.

Bunu paylaş:
Devamını Oku...

Erkekler hakkında 5 kötü gerçek

Yazar fotoahmet 0 yorum
Aziz bayanlar, erkekler hakkında tüm gerçekleri bildiyinizə eminsiniz?

Türkiyəli psixoloqlar kişilər haqqında ən çirkin həqiqətləri hazırlayıblar. Türkiyeli psikologlar erkekler hakkında en çirkin gerçekleri hazırlayıblar. Bu məlumatlar sayəsində kişilərin necə olduğunu və hansı sözünün əslində, nə ifadə etdiyini asanlıqla biləcəksiniz. Bu bilgiler sayesinde erkeklerin nasıl olduğunu ve hangi sözünün aslında ne ifade ettiğini kolaylıkla bileceksiniz. Həm də əks cinsin sizi incitməyinə icazə verməyəcəksiniz. Hem de eks cinsin sizi incitməyinə izin vermeyeceksiniz.

Çirkin gerçeği 1
Kişilər qadınları seks üçün istifadə edirlər! Erkekler kadınları seks için kullanıyor!

Kişilərin heç bir duyğu bəsləmədyi qadınlarla yatdığını artıq hər kəs bilir. Erkeklerin hiçbir duygu bəsləmədyi kadınlarla yattığını artık herkes biliyor. Ancaq cinsəl münasibətlər üçün istifadə edildiyinizi düşünürsünüzsə, təssüflər olsun ki, bu bir həqiqətdir. Ancak cinsel ilişki için kullanılan edildiğinizi düşünüyorsanız, təssüflər olsun ki, bu bir gerçektir. Çünki kişilər bəyəndikləri qadınlara bunu mütləq bildirirlər. Çünkü erkekler beğendikleri kadınlara bunu mutlaka bildirirler. Vurulanda heç nədən çəkinmədən və utanmadan bunu dilə gətirirlər. Vurulanda hiçbir şeyden çekinmeden ve utanmadan bunu dile getiriyorlar.

Seks üçün istifadə edildiyinizi necə anlamalı? Seks için kullanılan edildiğinizi nasıl anlamalı?

Kişi sizin üçün ən kiçik öhdəliyi belə öz üzərinə götürmürsə, bunu asanlıqla anlaya bilərsiniz. Erkek sizin için en küçük yükümlülüğü bile kendi üzerine almaz, bunu kolayca anlayabilirsiniz. Ondan gözlədiklərinizi dilə gətirdiyiniz zaman vəziyyəti qəbul etmir və müdafiyə keçirsə, böyük ehtimalla siz ona sadəcə yataqda lazımsınız. Ondan gözlədiklərinizi dile getirdiğiniz zaman durumu kabul etmiyor ve müdafiyə geçiyorsa, muhtemelen siz ona sadece yatakta lazımsınız. Ciddi niyyəti olmayan bir kişi sizin həyatınızla maraqlanmaz. Ciddi niyeti olmayan bir kişi sizin hayatınızla ilgilenmez. Lakin sizinlə hər yerə gəlir, həftə sonlarını sizinlə birlikdə keçirir və təəccübləndirməyi bacarırsa, sizi seks üçün istifadə etməsi mümkün deyil. Fakat sizinle her yere gelir, hafta sonlarını sizinle birlikte geçiriyor ve teeccüblendirmeyi bacarırsa, sizi seks için kullanması mümkün değildir.

Çirkin gerçek 2
“Sevirsə, niyə aldadır?” deyə düşünə bilərsiniz. “Sevirsə, neden aldatır?” Diye düşünebilirsiniz. Lakin cavab çox sadədir, bir çox kişilər sekslə məşğul olmaq üçün başqa qadınlarla yatır. Fakat cevap çok basit, bir çok erkekler seks yapmak için başka kadınlarla yatıyor. Bu, onların xoşuna gəlir. Bu, onların hoşuna gidiyor. Kişilərin normal seks həyatı olsa belə, başqa qadınlara qarşı həmişə şəhvət hissi keçirirlər. Kişilerin normal seks hayatı olsa bile, başka kadınlara karşı hep şehvet hissi geçirirler. Əlbəttə ki, bütün kişilər yox! Elbette ki, bütün erkekler yok!

Aldadıldığınızı necə hiss edərsiniz? Aldadıldığınızı nasıl hissedersiniz?
Qadınların 6-cı hissi güclü inkişaf etdiyi üçün kişinin xəyanətini çox tez hiss edirlər. Kadınların 6’ncı hissi güçlü geliştiği için erkeğin ihanetini çok çabuk hissederler. Lakin biz yenə də bununla bağlı bir neçə məsləhət vermək istəyirik. Fakat biz yine de bununla ilgili birkaç tavsiye vermek istiyoruz.
Həyatında heç nə qaydasında deyilsə və nəzarətdən çıxıbsa… Hayatında hiç ne kuralında değilse ve kontrolden çıkmışsa …

Xəyanət edən kişi hər an narahat olur. Ihanet eden kişi her an rahatsız olur. Keçirdyi narahatlıq bir gün mütləq üzə çıxır. Keçirdyi endişe bir gün mutlaka ortaya çıkar.
Sizinlə daha təmkinli davranmağa başlayır. Sizinle daha temkinli davranmaya başlar.
Telefonla gizli-gizli danışmağa başlayır. Telefonla gizli gizli konuşmaya başlar.

Telefonuna zəng gələndə sizdən uzaqda danışır və mövzunu dəyişdirir. Telefonuna çağrı geldiğinde sizden uzakta konuşuyor ve konuyu değiştiriyor. Kimin zəng vurduğunu soruşduğunuz zaman söhbəti dəyişir. Kimin arayarak sorduğunuz zaman sohbeti değişiyor.
Sizin yanınızda gələn zənglərə cavab vermirsə, böyük ehtimalla nəyisə gizlədir. Sizin yanınızda gelen çağrıları cevap vermiyorsa, büyük ihtimalle şeyleri gizler.
Sizinlə əvvəlki kimi sekslə məşğul olmursa, çox güman ki, sizi aldatdığı qadınla cinsəl əlaqədə olduğu üçün halı qalmır və sizi ikinci plana atır. Sizinle önceki gibi seksle meşgul olmuyorsa, büyük olasılıkla, sizi aldattığı kadınla cinsel ilişkide olduğu için hali kalmıyor ve sizi ikinci plana atıyor. Əvvəlki seks həyatınız solub. Önceki seks hayatınız solub.

Əgər artıq sizi öz evinə dəvət etmir və daha çox sizin onun evinə gətməyinizə üstünlük verirsə, deməli, nədənsə çəkinir. Eğer artık sizi evine davet etmiyor ve daha çok sizin onun evine gitmenize üstünlük veriyorsa, demek ki, nedense çekiniyor. Bəlkə də öz evində ona xəyanət etdiyinizi başa düşəcəyinizdən qorxar. Belki de kendi evinde ona ihanet ettiğinizi başa düşəcəyinizdən korkar.

Planları pozur. Planları bozuyor. Əvvəlcədən danışdığınız halda sizin planlarınızı pozmağa başlayır. Önceden konuştuğunuz halde sizin planlarınızı bozmaya başlar. Görüşü başqa vaxta keçirmək əvəzinə ləğv edir. Görüşü başka zamana geçirmek yerine iptal eder. Görüş üçün dəqiq tarixlər vermir, çünki aldatdığı qadın hər an onunla görüşmək istəyə bilər. Görüş için net tarihler vermiyor, çünkü aldattığı kadın her an onunla görüşmek isteyebilir.

Sizi gizli və heç kimin tanımadığı yerlərə aparır və dostları ilə tanış etmək istəmir?? Sizi gizli ve kimsenin tanımadığı yerlere götürüyor ve arkadaşları ile tanıştırmak istemiyor ?? Cavabı çox sadədir. Cevabı çok basit. Sevgilinizin gizli bir münasibəti varsa, sizinlə ictimai yerlərdə görünməkdən çəkinir. Sevgilinizin gizli bir yaklaşımı varsa, sizinle sosyal yerlerde görünmekten çekiniyor. Dostları ilə tanış etməməsinin səbəbi isə dostlarının başqa münasibəti haqqında danışacaqlarından qorxması ilə bağlıdır. Arkadaşları ile tanıdık etmemesinin nedeni ise dostlarının başka yaklaşımı hakkında danışacaqlarına korkması ile bağlıdır.
Çirkin gerçeği 3
Bir kişi sizə “Hələ ki, bağlanmaya hazır deyiləm” deyirsə, bunun əsil mənası “Sənə bağlanmağa hazır deyiləm…”dir. Bir erkek size “Hele ki, bağlanmaya hazır değilim” diyorsa, bunun asıl anlamı “Sana bağlanmaya hazır değilim …” dir. Mütləq həyatınızda bir dəfə də olsa, ciddi münasibətə hazır olmadığını deyən kişi ilə qarşılaşmısınız. Mutlaka hayatınızda bir kez de olsa, ciddi ilişkiye hazır olmadığını söyleyen kişi ile karşılaşmışsınızdır. Bunun vaxtla, yaxud hazır olub-olmaması ilə heç bir əlaqəsi yoxdur. Bunun saatle, veya hazır olup olmaması ile hiçbir ilgisi yoktur. Bir kişi qadını görən kimi onunla evlənib-evlənməyəcəyini fikrində analiz edir. Bir erkek kadını görünce onunla evlenip-evlenmeyeceğini fikrinde analiz ediyor. Bir neçə görüşdən sonra bu fikrə gəlibsə, bu fikrini heç vaxt dəyişməyəcək. Birkaç görüşmeden sonra bu fikre gelmişse, bu fikrini asla değişmeyecek. Bir kişi bağlanmağa hazır olmadığını deyirsə, əslində sizinlə heç vaxt evlənməyəcəyini demək istəyir. Bir kişi bağlanmaya hazır olmadığını söylüyorsa, aslında sizinle asla evlenmeyeceğini demek istiyor.

Çirkin gerçeği 4
Qadının görünüşü onun haqqında çox şey söyləyə bilər. Kadının görüntüsü onun hakkında çok şey söyleyebilir. Buna görə də qadının xarici görünüşü kişi üçün çox əhəmiyyətlidir. Bu nedenle kadının dış görünüşü erkek için çok önemlidir. Kişilər qadınlarla tanış olanda ilk olaraq onun gözəlliyinə fikir verirlər. Erkekler kadınlarla tanış olunca ilk olarak onun güzelliğine fikir verirler. Əgər kişi qadını kifayət qədər gözəl hesab etmirsə, onunla bir saniyə belə olsun məşğul olmur. Eğer erkek kadını yeterince güzel addetmiyorsa, onunla bir saniye bile olsun uğraşmıyor.

Çirkin gerçek 5
Kişilər evlənməyə məcbur olduqları üçün evlənirlər. Erkekler evlenmeye mecbur oldukları için evlenirler.

Erkekler ömürboyu bir kadına bağlanabilir bilmiyorlar. Elə bu səbəbdən də evlilikdən söz düşəndə, hətta sevdiyi qadınla evlənmək istəyən kişi də narahat olmağa başlayır. İşte bu nedenle de evlilikten söz düşende, hatta sevdiği kadınla evlenmek isteyen erkek de rahatsız olmaya başlar. Sizə aşiq ola bilər, sizinlə yaşlanmaq istəyə bilər, lakin imza atandan sonra bunların hamısına nifrət edər. Size aşık olabilir, sizinle yaşlanmak isteyebilir, fakat imza babandan sonra bunların hepsine nefret eder. Bir kişinin evlənmək istəməməsinin yeganə və əsas səbəbi başqa qadınlarla sekslə məşğul ola bilməməsidir. Bir erkeğin evlenmek istememesinin tek ve esas nedeni başka kadınlarla seks uğraşabilir bilmemesidir. Kişilər ancaq qadınlar istədiyi üçün evlənməyə razı olurlar. Erkekler ancak kadınlar istediği için evlenmeye razı olurlar. Əslində, kişilərin çoxu evlənməyin tərafdarı deyil. Aslında, erkeklerin çoğu evlenmeyin terafdari değildir. Kişi evlənmək təklifi etməzsə, qadını itirəcəyini düşündüyü üçün buna məcbur qalır. Erkek evlenmek teklifi etmezse, kadını kaybedeceğini düşündüğü için buna mecbur kalır.
Devamını Oku...

Seven erkek nasıl olur

Yazar fotoahmet 0 yorum
Bir kadını, sevdiği kişiyle ilgili en çok ilgilendiren “Benden gerçekten keyif mu?», «Beni seviyor, yoksa sadece vakit geçirmek için konuşuyor?» Gibi sorulardır.

Əgər bir kişi sizin xəbəriniz olmadan sizi sevirsə, ya sizdən xoşu gəlirsə, hər zaman sizə utancaq baxışlarla baxacaq. Eğer bir kişi sizin haberiniz olmadan sizi seviyorsa, ya sizden keyif gelirse, her zaman size utangaç bakışlarla bakacak. Əgər düz onun gözlərinə baxsanız, baxışlarını tez-tez sizdən yayındıracaq və yanaqları qızaracaq. Eğer düz onun gözlerine bakarsanız, görüşlerini sık sık sizden yayındıracaq ve yanakları kızaracak.

Sizə aşıq olan bir kişi sizi tanımağa çalışacaq. Size aşık olan bir kişi sizi tanımaya çalışacak. Tez-tez suallar verəcək. Sık sık sorular verecek. Söylədiyiniz hər kəlmə ona zövq verəcək. Söylediğiniz her kelime ona zevk verecek. Buna görə hər fürsət düşəndə sizi danışdırmağa, suallar verməyə başlayacaq. Buna göre her fırsat düştüğünde sizi konuşturmaya, sorular sormaya başlayacak.

Tez-tez zarafatlar etməsi, danışığıyla sizdə maraq oyatmağa çalışması sevən kişinin ən mühüm xüsusiyyətlərindəndir. Sık sık espriler yapması, danışığıyla sizde ilgi uyandırmaya çalışması seven kişinin en önemli özelliklerindendir. Əlbəttə, bəzi kişilər ağıllı danışmaqla yanaşı, hətta xoş sözlər söyləməklə qadının sevgisini qazanmağa çalışarlar. Elbette, bazı erkekler akıllı konuşmakla birlikte, hatta hoş sözler söylemekle kadının sevgisini kazanmaya çalışırlar.

Sevən kişi sizin yanınızda olarkən davranışlarıyla yanaşı, jest və mimikalarında da nəzakətli olmağa çalışacaq. Seven kişi sizin yanınızda olurken davranışlarıyla birlikte, jest ve mimiklerin da nazik olmaya çalışacak.

Sizi sevən bir kişi təsadüfləri gözləməz. Sizi seven bir kişi tesadüfleri beklemez. Özü təsadüflər yaradar. Kendisi tesadüfler yaratır. Harda olduğunuzu bildiyi an sizdən xəbərsiz, guya sizin orda olduğunuzu bilmirmiş kimi həmin yerə gələr. Nerede olduğunuzu bildiği an sizden habersiz, güya sizin orda olduğunuzu bilmiyormuş gibi aynı yere gelir.

Yanınızdaykən südü dağıtmış pişik kimi sakit, yazıq davranar. Yanınızdaykən sütü dağıtmış kedi gibi sakin, zavallı davranır.

Çiçəkləri hər bir qadın sevir. Çiçekleri her bir kadın seviyor. Kişilər bunu hər zaman nəzərə alar. Erkekler bunu her zaman dikkate alır.

Sizin yanınızda çəkindiyi bir hal olarkən əliylə başına, ağzına, ya çənəsinə toxunar. Sizin yanınızda çekindiği bir durum olurken eliyle başına, ağzına, ya çenesine dokunur.

Sevgiliniz əlinizdən sanki qaçacaqmış kimi möhkəm tutursa, deməli, sizə qarşı sevgisi çox güclüdür. Sevgiliniz elinizden adeta qaçacaqmış gibi sıkı tutuyorsa, demeli, size karşı sevgisi çok güçlüdür. Bu, eyni zamanda həqiqi bir münasibət yaşadığınıza bir işarədir. Bu, aynı zamanda gerçek bir ilişki yaşadığınız bir işarettir.

Sevən kişi harda olursunuz olun, maşını olmasa belə, taksi, avtobus, ya dostunun maşınıyla gəlib sizi həmin yerdən özü götürəcək. Seven kişi nerede olursanız olun, makinesi olmasa bile, taksi, otobüs, ya arkadaşının makinesiyle gelip sizi oradan kendisi alacak.

Unutmayın, göz qəlbindəkini hər zaman görmək istəyər. Unutmayın, göz qəlbindəkini her zaman görmek ister.
Devamını Oku...

Kaslı olmanın faydaları nelerdir

Yazar fotoahmet 0 yorum
Bilim adamları, kaslı genç erkeklerin uzun yaşama ehtimalının digər yaşıdlarına nisbətən daha çox olduğunu müəyyən etmişlər. olasılığının diğer yaşıtlarına oranla daha fazla olduğunu tespit etmişlerdir.
İsveçli elm adamları, 1 milyondan çox gənc kişinin iştirakı ilə 24 il aparılan araşdırmalarda, əzələ gücü aşağı olan, zəif ayaq və qol əzələlərinə sahib kişilərin köklük xəstəliklərinə tutulmasını, yüksək təzyiqli olduğunu və bu səbəbdən erkən ölüm risklərinin daha çox baş verdiyini müəyyən ediblər. İsveçli bilim adamları, 1 milyondan fazla genç erkeğin katılımıyla 24 yıl yürütülen çalışmalarda, kas gücü düşük olan, zayıf bacak ve kol kaslarına sahip erkeklerin obezite hastalıklarına yakalanmasını, yüksek basınçlı olduğunu ve dolayısıyla erken ölüm risklerinin daha fazla yaşandığını tespit ettiler.
«British Medical Journal (BMJ)» jurnalında nümayiş olunan araşdırmaçılar bədəni inkişaf etdirmənin, idmanla məşğul olmanın insan ömrünü uzatdığını ifadə ediblər. «British Medical Journal (BMJ)” dergisinde yayımlanan araştırmacılar bedeni geliştirmenin, sporla uğraşmanın insan ömrünü uzattığını ifade ettiler.Həmçinin əzələ gücü ortalamanın üzərində olan gənc kişilərdə hər hansı bir səbəbdən ürək və damar xəstəliklərinin olması və erkən ölüm ehtimallarının 20-35 % nisbətində baş verdiyi qeyd edilmişdir. Ayrıca kas gücü ortalamanın üzerinde olan genç erkeklerde herhangi bir nedenle kalp ve damar hastalıklarının olması ve erken ölüm olasılıklarının 20-35% oranında gerçekleştiği kaydedildi
Devamını Oku...

Hangi meslek sahibi ile evlenmeli

Yazar fotoahmet 0 yorum
İnsanlar bazı durumlarda ilişki kuracakları taraf muqabilini seçerken onun kişisel nitelikleri ile birlikte çalıştığı işe, sanata da özel ilgi gösterdiklerini. Xüsusən də bəylərimiz tərəf müqabili seçərkən xanımlarının çalışdığı işə xüsusi diqqətlə yanaşır, bu barədə xanımlarına hansısa qadağalar da qoyurlar. Özellikle de beylerimiz taraf müqabili seçerken hanımlarının çalıştığı işe özel dikkatle bakıyor, bu konuda eşlerine herhangi yasaklar da koyuyorlar.

Bu barədə aparılan sorğu nəticələri də göstərir ki, Azərbaycan kişisinin nəzərində qadına ən uyğun peşələr müəllim və həkimlikdir. Bu konuda yapılan anket sonuçları da gösteriyor ki, Azerbaycan erkeğinin nazarında kadına en uygun meslekler öğretmen ve həkimlikdir. Onlar evləcəkləri xanımların da bu peşədə çalışmasını arzulayırlar. Onlar evləcəkləri hanımların da bu meslekte çalışmasını istemektedirler. Bəs görəsən, bu barədə digər ölkə vətəndaşları nə düşünür? Peki, bu konuda diğer ülke vatandaşları ne düşünüyor? Onlar üçün evlənəcəkləri insanın hansı peşədə çalışması daha qəbulediləndir? Onlar için evlenecekleri insanın hangi meslekte çalışması daha detayli?

Brazilya, Kanada, Çin, Fransa, Malaziya və Cənubi Afrikada 5500 nəfər arasında aparılan sorğu nəticələrinə əsasən həkimlər ən çox etibar olunan peşə nümayəndələridir. Brezilya, Kanada, Çin, Fransa, Malezya ve Güney Afrika’da 5500 kişi arasında yapılan anket sonuçlarına göre doktorlar en çok itibar edilen meslek temsilcileridir. İnsanlar bu peşədə çalışan şəxslərə daha çox etibar edirlər. İnsanlar bu meslekte çalışan kişilere daha fazla itibar ediyorlar. Sorğu iştirakçıların 36%-ə qədəri evlənmək üçün həkimləri, ümumiyyətlə, tibb işçilərini daha ideal tərəf müqabili hesab edirlər. Anket katılımcıların 36% ‘e kadarı evlenmek için doktorları, genellikle, tıp çalışanlarını daha ideal taraf müqabili düşünüyorlar. Bunun əksinə olaraq sorğu iştirakçılarının fikrincə, musiqiçilər, jurnalistlər və reklam menecerləri evlənmək üçün ən az güvənilən peşə sahibləridir. Bunun aksine talepte katılımcılarının göre, müzisyenler, gazeteciler ve reklam yöneticileri evlenmek için en az güvenilen meslek sahipleridir
Devamını Oku...

kadınların erkeklerden gizledikleri sırlar

Yazar fotoahmet 0 yorum
1. Sevgiye göre herşeylerini qurban verməyə hazır olduqlarını desələr də, əslində birinə bağlanmaqdan çox qorxurlar. kurban vermeye hazır olduklarını söyleseler de, aslında birbirine bağlanmaktan çok korkuyorlar.

 2. Anneleri çoğu konularda onlar için ideal kadın karakteridir, ama bununla birlikte kadınların büyük kısmı annesine benzemekten korkuyor.

3. Kişilerin onlara ev işlerine yardım etmesini seviyorlar.

 4. Onların söylediği her söze inanmayın. Məsələn, yeni saç stiliniz hər zaman xoşlarına gəlməsə də, onlar daim bunun sizə yaraşdığını deyəcəklər. Örneğin, yeni saç stiliniz her zaman hoşlarına gitmese de, onlar daima bunun size yakıştığını derler.

5. Belli zamanlarda onların da aklından erotik sahneler geçse de, bunu karşı tarafla paylaşmaktan çekinirler.

 6. Eski hatıralarını asla unutmaz, resimlerini ise atmazlar, ama böyle şekillerini ele yerde saklarlar ki, onları kolayca ele keçirmeyiniz olanaksızdır.

 7. refiqelerinin bazı sırlarını sizinle bölüşsələr bile, hiçbir zaman her şeyi olduğu gibi konuşmazlar.

 8. Yakışıklı sandıkları ünlülerle ilgili bazen belli hayaller kurarlar, ama hiçbir zaman sizin onlar gibi olmanızı beklemezler.

 9. Kendileri itiraf etmeseler bile, taraf müqabillərinin kıskanç olmasından hoşlanırlar.

 10. Sizden ne kadar modern düşünceli olmanızı talep etseler de, evde erkeğin söz geçirmesinin taraftarıdırlar
Devamını Oku...

Damatlık seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Yazar fotoahmet 0 yorum
İster kadının, gerekse erkeğin hayatında en önemli günlerden biri de aile yaşamı kurdukları gündür. Bu gün həm kişi, həm də qadın daha fərqli gözəl, yaraşıqlı görünmək istəyir. Bu gün hem erkek, hem de kadın daha farklı güzel, yakışıklı görünmek istiyor. İstədiyimiz kimi görünmək üçün isə öz vücudumuzu yaxından tanımağımız və dəb incəliklərini bilməyimiz mütləqdir. İstediğimiz gibi görünmek için ise kendi vücudumuzu yakından tanımamız ve moda inceliklerini bilmemiz mutlaktır.

Bilirik ki, oxucularımız arasında da subay, toy hazırlıqları görən bəylərimiz var. Biliyoruz ki, okuyucularımız arasında da bekar, düğün hazırlıkları yapan beylerimiz var. Elə bu məqsədlə də bu dəfə sizinlə bəy kostyumu seçərkən diqqət etməli olduğumuz əsas incəliklər haqqında danışmaq istəyirik. Bu nedenle, bu kez sizinle bey kostümü seçerken dikkat gereken esas incelikler hakkında konuşmak istiyoruz.

Əgər əzələli bədən quruluşuna sahibsinizsə, sizə qətiyyən dar kostyum (pencək, şalvar, köynək) seçmək məsləhət görülmür. Eğer kaslı vücut yapısına sahipseniz, size kesinlikle dar elbise (ceket, pantolon, gömlek) seçmek tavsiye edilmez. Çünki tam bədənə yapışan şalvar və köynək əzələlərinizi daha da sıxır, nəticədə isə paltar əyninizdə partlayacaqmış kimi görünür. Çünkü tam vücuda yapışan pantolon ve gömlek kaslarınızı daha da sıkıyor, neticede ise çamaşır eyninizde partlayacaqmış gibi görünüyor.

Görünüşcə arıq bəylərimiz isə rahatlıqla bədənə tam outran kostyumlar seçə bilərlər. Görünüşte yalın beylerimiz ise rahatlıkla vücuda tam outran kostümler seçebilirler. Bu zaman seçəcəyiniz kostyum sizi daha şıq, daha eleqant göstərəcək. Bu zaman seçeceğiniz takım sizi daha zarif, daha zarif gösterecektir.

Artıq çəkidən şikayətlənən bəylərimizə isə bəylik kostyumu seçərkən açıq rənglərdən üzaq durmaq, tünd rənglərə (xüsusilə də tünd göy və qara rənglərə) üstünlük vermək məsləhət görülür. Fazla kilolardan yakınan bəylərimizə ise beylik kostümü seçerken açık renklerden uzak durmak, koyu renklere (özellikle de koyu lacivert ve siyah renklere) üstünlük vermek önerilir. Bundan əlavə pencək geyinən zaman onun yaxasını düymələmək tövsiyə edilir. Ayrıca ceket giyen zaman onun yakasını düymələmək tavsiye edilir.

Bütün bunlardan əlavə kostyum alarkən köynək, şalvar seçiminə də xüsusilə həssas yanaşmağınız, onun bədən quruluşumuza uyğunluğu məsələsinə diqqət yetirməyimiz mütləqdir. Bunların yanısıra kostüm alırken gömlek, pantolon tercihine de özellikle hassas yanaşmağınız, onun vücut kuruluşumuz uygunluğu konusuna dikkat getirmemiz mutlaktır. Məsələn, köynək seçərkən onun nə çox dar, nə də enli olmamasına fikir verin. Örneğin, gömlek seçerken onun ne çok dar ne de enli olmamasına dikkat edin. Özünüzü daha rahat hiss etdiyiniz köynəklərə üstünlük verin. Kendinizi daha rahat hissettiğiniz köynəklərə tercih. Köynək üçün ideal ölçü isə pencəyin uzunluğundan yarım barmaq uzun olmasıdır. Gömlek için ideal ölçü ise ceketin uzunluğundan yarım parmak uzun olmasıdır.
Rəng seçimi zamanı yaxşı olar ki, hər zaman açıq rəngli köynəklərə üstünlük verəsiniz. Renk seçimi sırasında iyi olur ki, her zaman açık renkli köynəklərə üstünlük verin. Bu yolla tərlədiyiniz zaman köynəyiniz üzərində yarana biləcək ləkələrdən qurtulmuş olursunuz. Bu yolla tərlədiyiniz zaman köynəyiniz üzerinde oluşabilecek lekelerden kurtulmuş olursunuz.

Şalvar Seçimi zamanı isə əsas onun uzunluğuna diqqət yetirin. Pantolon Seçimi sırasında ise esas onun uzunluğuna dikkat edin. Şalvarın ətəyi geyindiyiniz ayaqqabının üzünə toxunmalıdır. Pantolonun eteği geyindiyiniz ayakkabının yüzüne dokunacak. Bundan əlavə şalvarın səliqəli görünməsi üçün onun tikişlərinə də xüsusi fikir verməliyik. Ayrıca pantolonun düzgün görünmesi için onun tikişlerine de özel önem vermeliyiz. Yanlış formada tikilən şalvar sizi daha qaba, pinti göstərəcək. Yanlış şekilde dikilen pantolon sizi daha kaba, pinti gösterecek
Devamını Oku...

Evli Erkekler daha cok çekicimi oluyor

Yazar fotoahmet 0 yorum
Bazı durumlarda kadınlar sevdikleri erkeğin evli olduğunu bildikleri halde onunla münasebeti sürdürüyorlar. Bu çoxlarımıza düzgün, anlaşılır bir tutum gibi görünmeyebilir. Geçenlerde Oklahoma Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma kadınların bu seçenekleri sebebine belli bir açıklık getirdi. Bu amaçla 10 bine yakın kadın ve erkek arasında anket yapıldı. Sorguda yer alan insanlardan evli insanla ilişki kurup-qurmayacaqları soruldu. Bu zaman kadınların 73% -i sevdikleri kişinin evli olmasının onların ilişkisine engel olmayacağını söyledi. Bu kadınlardan 24% ise hiçbir şeyden çekinmeden anda veya geçmişte evli insanla karşı olduklarını itiraf ettiler. Onlara göre, bekar erkeklere kıyasla evliler daha anlayışlı, yetişkin olurlar. Bu nedenle onlarla yaklaşımı sürdürmek daha kolay olur. Bekar erkekler ise daha şımarık olur, karşı ancak kendi fikirlerini yürütmeye çalışırlar. Sorgu sırasında ayrıca anlaşıldı ki, kadınların evli kişilələrlə ilişkiye bu kadar ilgi göstermesinin bir diğer nedeni de onların “Eğer bu kişi diğer bir kadın tarafından seçilirse, demeli, diğerlerine göre daha farklıdır. O artık bir kadının denemesinden üzüağ çıkıp “diye düşünmeleridir. Uzmanlar kadınların bu görüşlerini “Angelina Jolie sindiromu” olarak. Erkeklerin ise sadece% 45’i evli kadınla ilişki kurmaya normal yaklaşılmaktadır, ama onlara göre, bu yaklaşımı uzun süre devam ettirmek doğru değil. Belli zamandan sonra bu eşitliği sona erdirmek gerekir.
Devamını Oku...

Sakallı olmanın faydaları

Yazar fotoahmet 0 yorum
Darwin “Türlerin Kökeni” başlıklı eserinde erkeklerde sakal cinsel seçimle ilişkilendirir. Yani Darwin’e göre, sakal kadınların eşi seçiminde önemli rol oynar.

Araştırmacılar da Darwin’in teorisine destek olarak, kadınların sakalı erkekleri sakalsız erkeklerden daha çekici ettiklerini ortaya koydu. Erkekleri kadınlara çekici göstermekle birlikte, sakal hem de sağlık açısından faydalıdır. Cilt kanserini engellemeye yardımcı olur. “Southern Queensland” Üniversitesi’nin yaptığı araştırma sırasında sakalın zararlı UV ışınlarının 95 faizini engellediğini ortaya çıkardı. Daha az UV ışınlarına maruz kalan derinin kansere yakalanma riski düşük olur. Asma ve alergiyaya karşı savunuyor. Çiçek tozu ve tozlara karşı alergiyanız varsa, asmadan acı çekiyorsanız, saqqalınız sizi koruyacaktır. Özellikle bığların alergiyaya neden olan faktörlerin tənnəffüsünü engellemek açısından faydalı olduğu ispat edildi. Sakallar cildinizi nemli tutar ve soğuk havayla birlikte, cildinizi rüzgara karşı koruyarak, kurumasını engeller. Nemli kalan cildiniz geç yaşlanacak. Bununla birlikte, sakallı cilde sürülen nəmləndiricinin etkisi sakalsız cilde sürülen nemlendiriciden daha yüksek olur. Çünkü sakalsız cilt krem ​​dış etkilere maruz kaldığı için gösterdiği olumlu etkisi zayıflıyor. Soğuk algınlığına karşı korur. Özellikle boğaz ve çene bölgesinde çıkan sakal sıcaklığı sağlar ve soyuqlamaqdan koruyor. Bakteriyel enfeksiyonlara engel olur. Uzmanlar erkeklere yüzü temizlerken cildin yağma, yüzde oluşan kızarıklık ve kəsiklərlə birlikte bakteriyel enfeksiyonlara bulaşmaya için sakal saklamayı öneriyor.
Devamını Oku...

Erkekler neden zeki kadın istemiyorlar

Yazar fotoahmet 0 yorum
Erkekler neden zeki kadınlarla beraber olmaktan hoşlanmıyor
İki arkadaş buluştuğu zaman öncelikle erkeklerin gıybetini ediyorlar. Onlar erkekleri yola getirmeyi, ilişkilerinin her zaman iyi olması için “aptal sarışın” rolüne girmek gerektiğini düşünüyorlar. Çünkü erkeklerin aslında güçlü ve akıllı kadın istemediğine inanıyor, ilişkileri sürdürmek için kendilerini feda etmek gerekliyini düşünüyorlar. Acaba, ilişkilerinin iyi olmamasının kaynağı sizin akıllı ve güçlü olmağınızdırmı? Kendinizi kişinin isteklerine uygun değiştirmek yerine, karşınızdaki kişiye gerçek gözlerle bakın. Yıllardır yaşadığınız aynı soruna bakış noktanızı değiştirmeyin zamanı geldi. Öyle ki, felsefe tarihinin en değerli isimlerden biri, hem senaryo, hem de roman yazarı ve güçlü kadın karakteri ile tanınan Ayn Rand “Atlas vazgeçti” adlı romanında erkeklerin neden akıllı kadın istememesinin nedeninin mantıksal izahını verdi. “Kendi değerinden emin olan ve bundan gurur duyan kişi en yüksek kadın tipini arıyor. Beğeneceği kadın tipi güçlü, fethedilmesi zor olmalıdır. Çünkü erkekler kadını güçlükle elde edebildiği zaman kendini romanın kahramanı gibi hissediyor. Beyinsiz bir kadını feth etmeyi başarı kabul etmiyorlar. Onun aradığı, kendi değerini bulmak değil, kendi değerini ifade edebilmektir. Zihnin standartları ile bedenin arzuları arasında hiçbir çelişki yoktur. Ama kendisine fiyat vermeyen kişi, hatta nefret ettiği kadını çekici bulur. Çünkü o kadın onun gizli benliğinin tezahürdür “.
Devamını Oku...

Dudak yapısına göre kadınların huyları

Yazar fotoahmet 0 yorum
Dudak yapısına göre kadınların huyları; İri hacimli dudaklar:

Dudak yapısına göre kadınlar
Dudak yapısına göre kadınların huyları; İri hacimli dudaklar
İri ve dolgun dudaklar yüksek temperamentden haber verir. Bu tür dudaklara sahip olanlar çok dikkati çeker ve çekici olurlar. Bu tür dudakları olanlar genellikle karşı cinsten çekmektedirler. Özellikle de, büyük hacimli dudakli bayanlari erkekler  çok seviyor. Buna rağmen, onları nadiren eşi olarak seçiyorlar. Fiziognomika bilimine göre, dolu dudaklı kadınlara erkekler çok nadiren ciddi fikirle yaklaşırlar. Onları kınamak olmaz. Çünkü böyle kadınların kendileri de zevk ve eğlence vurgunu. Dolgun dudaklar yüksek temperamentin yadsınamaz göstergesidir. Bunun kanıtı Merlin Monro. Sır değil ki, erkekleri en çok çeken bu kadının görüntüsü yok, işte öyle dudakları olup. Boşuna onun dudakları cazibe sembolü seçilmedi ki. Böyle kadınlar için sevgi yok, her zaman ilgi odağı olmak daha önemlidir. Çünkü dolgun dudaklı kadınlar bencildirler. En çok sevdikleri ise seyahate çıkmaktır. Böyle kadınların çok iyi anne oldukları ise yadsınamaz.

Küçük yuvarlak dudaklar:
 Bu tür dudağı olan insanlar oldukça güçlü, samimi ve ünsiyyetcildirler. Birçok kişi tarafından sevilirer.

Simetrik dudaklar:
Böyle insanlar çok inatçı, hırsı seven, ince kalbli insanlardır. Sözu kişinin yüzüne söylemeyi seviyorlar. Simetrik olmayan dudaklar: Böyle insanlar çok titizlik, ılımlı insanlar olur.Sakit görünseler de lazim geldiğinde sözünü demeyi başarırlar. Onlar sadık olurlar. Genellikle, simetriden dudağı olanlar, ancak kendi imajlarını değiştirmeye çalışırlar. Böyle hanımlar yalan söylüyor, kendi huylarını aşırı şişirtmeyi xoşlayır, çevrelerine utanmadan şer atıyorlar. Bu nedenle onlar sevgide uğradıkları hezimete kolaylıkla dözürler.

Ince dudaklar:
 Böyle insanlar kararını çabuk değişen, kısganc, sabırsız olurlar. Ama aşırı çok cömert olurlar. İlk sevgileri çoğu zaman başarısızlığa uğruyor. En kötü cehetlerise zenginlik hayranı olmasıdır. Bu kadınların şansı sevgide asla getirmiyor. Fakat onlar bundan sıxılmırlar. Bu iradeli güzeller zor anlarında çevremden aman dilemeyi akıllarından bile geçirmezler. İnsanları ram etmeyi başaran ince dudaklı hanımlar bağımsızlığı çok seviyorlar. Bazen o kadar serbest olurlar ki, hayatlarının sonuna kadar onları tatmin eden tenhalığa uyuyorlar. İnce dudaklı kadınların bir olumsuz yönü var ki, bu da onların şan şöhret esiri olmalarıdır.

Gülümseyen dudaklar: 
Böyle dudaklar tükenmeyen sevinç ve mutluluk kaynağı gibi insanları kendilerine çekmektedirler. Hep optimistdirler. Bazen sıkıcı hayranlarını uzaklaştırmak için kendilerini aşırı soğukkanlı ve ciddi göstermeye çalışırlar. Ancak gülümseyen dudakları onlara bu düzene üstesinden gelmeye olanak vermiyor. Onlar her zaman erkekleri ovsunlamağı başarırlar.

Nemli dudaklar: 
Maalesef, dudakları aşağı sarkan kadınlar sadık hayranları ile iftihar bilmiyorlar. Nedense bunların karşısına çıkanlar yalancı ve sinsi olur. Sonuçta, onlar insanlara karşı umutlarını kaybederler. Böyleleri hiçbir şeye inanmıyorlar. Onlar hep kendilerini gereksiz düşünüyorlar. Alt dudak üst dudaktan kalındırsa: Meğer, erkeklerin seksen faizinde alt dudak üst dudaktan kalındır. Bu da erkeklerin daha çok xeyanetinden haber verir. Çünkü dudağı üst dudaktan kalın olanlar vefasızdırlar. Belelerinden sadakat beklemek anlamsızdır. Onlar için “sadakat” sözü zamanının telabatına uymayan eskimiş ifade anlamındadır. Bu tür dudaklı kadınlar da erkeklerden geri kalmıyorlar. Bu, onların ömür boyu yeni ortaklar ve eğlenceler arayacaklarına işarettir. Söz konusu insanlar hem de çok tembeldirler.

Üst dudak alt dudaktan kalındırsa: 
Bu tür dudaklı kadınları Avrupalılar nazik, basit, işveli, naz-gemzeli ve ailecanlı sayarlar. Ancak Asyalılar aksine, böyle dudaklar ikiyüzlülüğün, süniliyin belirtisi olarak kabul edilir. Avrupalıların göre, böyle kadınlar iyi yemek hazırladıkları için eşleri tarafından hep sevilirler. Üst dudağı kalın olan kadınları erkekler asıl bulgu olarak kabul ederler.
Devamını Oku...

7 farklı erkek tipi

Yazar fotoahmet 0 yorum
Hanımların arzusu Romantik erkek
Romantik erkeği hemen tanıyacaksınız. Romantik erkeği hemen tanıyacaksınız. O, görüştüğü hanıma gül ve tatlı alır, işten eve kadar onu aktarır. O, görüştüğü hanıma gül ve tatlı alır, işten eve kadar onu aktarır. Romantik dolu görüşler oluşturuyor – mum ışığında yemek sofrası, güneşin batmasına temâşâ, şer demek vb. Romantik dolu görüşler oluşturuyor – mum ışığında yemek sofrası, güneşin batmasına temâşâ, şer demek vb. Böyle kişilerin ideali kibar, zarif, duygusal isteklerini beğenen ve destekleyen kadındır. Böyle kişilerin ideali kibar, zarif, duygusal isteklerini beğenen ve destekleyen kadındır. Eğer hayata gerçekçi bakan, romantikanı sevmeyen, serbest yaşam tarzı süren, biraz da acıdil xanımsınızsa romantik erkek ile münasibetiniz yapılmayacaktır. Eğer hayata gerçekçi bakan, romantikanı sevmeyen, serbest yaşam tarzı süren, biraz da acıdil xanımsınızsa romantik erkek ile münasibetiniz yapılmayacaktır. Öyle ki, duygusal erkekler sakin, sevecen ve ince sesli, anlamlı bakışlı hanımlara tercih. Öyle ki, duygusal erkekler sakin, sevecen ve ince sesli, anlamlı bakışlı hanımlara tercih.

Hanımlar için Sürpriz kişi
Onunla hayat beklenmedik macera ile doludur. Onunla hayat beklenmedik macera ile doludur. Böyle kişiler çok hızlı olur, beklenmeyen kararlar verir, düzenli olarak haber ve yeniliklerle ilgileniyor. Böyle kişiler çok hızlı olur, beklenmeyen kararlar verir, düzenli olarak haber ve yeniliklerle ilgileniyor. Sürekli sizin için yeni eğlenceler düşünür. Sürekli sizin için yeni eğlenceler düşünür. Kısacası Kısacası
onunla sıkılmazsınız. onunla sıkılmazsınız. Onunla geçirdiğiniz görüşler bayaramı hatırlatır. Onunla geçirdiğiniz görüşler bayaramı hatırlatır. Eğer gürültüsü, eğlenceyi, maceralı hayatı değil, huzuru istiyorsanız “sürpriz” kişi sizin yariniz değildir. Eğer gürültüsü, eğlenceyi, maceralı hayatı değil, huzuru istiyorsanız “sürpriz” kişi sizin yariniz değildir. Bazı kadınlar sakin yaşam tarzını, evde oturup diziye veya onu ilgilendiren verilişlere bakmayı seviyor, böyle erle onları mutluluk beklemiyor. Bazı kadınlar sakin yaşam tarzını, evde oturup diziye veya onu ilgilendiren verilişlere bakmayı seviyor, böyle erle onları mutluluk beklemiyor.

Ciddi görünümü ile cezb eden İş adamı Ciddi görünüşü ile cezbeden İş adamı
O, daima meşguldür. O, daima meşguldür. Onun dost – tanıdıkları ciddi iş adamlarıdır. Onun dost – tanıdıkları ciddi iş adamlarıdır. Günü iş aramaları, görüşmeler, toplantılar, sözleşme yapmakla geçiyor. Günü iş aramaları, görüşmeler, toplantılar, sözleşme yapmakla geçiyor. Böyle erkekler güvenli eşi seçiyorlar. Böyle erkekler güvenli eşi seçiyorlar. Onlar eve geldiğinde rahat olmak, sorunlardan uzaklaşmak istiyorlar. Onlar eve geldiğinde rahat olmak, sorunlardan uzaklaşmak istiyorlar. Düzenli ev, lezzetli yemekler, sevecen eşi, bir deyişle ev ve sevdiği kadın onun sağlam sarayı olmalıdır. Düzenli ev, lezzetli yemekler, sevecen eşi, bir deyişle ev ve sevdiği kadın onun sağlıklı sarayı olmalıdır. Tüm bunların yanı sıra doğası tələbkarolan bile erkekler kadının kendi zevkine uygun olmasını istemektedirler. Tüm bunların yanı sıra doğası tələbkarolan bile erkekler kadının kendi zevkine uygun olmasını istemektedirler. Eğer bütün bu isteklerine cevap veriyorsanız eşi olabilirsiniz. Eğer tüm bu isteklerine cevap veriyorsanız eşi olabilirsiniz.

O, seni her şeyden koruyan Çin Seddi
Sakin ve kendine emin kişidir. Sakin ve kendine emin kişidir. Onun hayatı stabil, geleceği ise önceden planlanıyor. Onun hayatı stabil, geleceği ise önceden planlanıyor. Ani ve beklenmeyen kararlar onun doğasına uygun değildir. Ani ve beklenmeyen kararlar onun doğasına uygun değildir. Böyle kişiler bir aydan, hatta bir yıl sonra da atacağı adımları bilir. Böyle kişiler bir aydan, hatta bir yıl sonra da atacağı adımları bilir. O, hiçbir zaman eşini kıskanmıyor, çünkü kendine güveniyor. O, hiçbir zaman eşini kıskanmıyor, çünkü kendine güveniyor. Bilir ki, her ne olursa olsun kadın onu hep arzulayacaq. Bilir ki, her ne olursa olsun kadın onu hep arzulayacaq. Böyle erkek ile kadın sorunların çözümünü düşünmüyor ve her konuda ona emin olur. Böyle erkek ile kadın sorunların çözümünü düşünmüyor ve her konuda ona emin olur. Sorumlu olan böyle kişiler tüm sorunları kendileri çözer. Sorumlu olan böyle kişiler tüm sorunları kendileri çözer. Fakat onlar sadece sevdiği hanımları onların ihtiyaçlarına ve isteklerine cevap verirse, onun sorunlarını çözmeye hazırdılar. Fakat onlar sadece sevdiği hanımları onların ihtiyaçlarına ve isteklerine cevap verirse, onun sorunlarını çözmeye hazırdılar.

Seni çerçeveden üretebilen özgürlüğü seven kişi
Hiç ne planlaşdırmır ve yarın ne yapacağını bilmiyor. Hiç ne planlaşdırmır ve yarın ne yapacağını bilmiyor. Özgürlüğü sever, sorumluluk, sorunları ise yetinmeyin, onlardan kaçar. Özgürlüğü sever, sorumluluk, sorunları ise yetinmeyin, onlardan kaçar. Gününü eğlencelere adıyor. Gününü eğlencelere adıyor. Eğer yarın nereye varacağınızı bilemezsiniz ve gelecek için plan tutumursunuzsa, bu kişi size uygundur. Eğer yarın nereye varacağınızı bilemezsiniz ve gelecek için plan tutumursunuzsa, bu kişi size uygundur. O, serbest, hiçbir kuralı, adeti, çerçeveyi beklemeyen, macera eğlence dalınca öyle şimdi koşmaya hazır olan kişidir. O, serbest, hiçbir kuralı, adeti, çerçeveyi beklemeyen, macera eğlence dalınca öyle şimdi koşmaya hazır olan kişidir. Dikkate alın ki, onunla yarının nasıl olacağını da kısıtlanır. Dikkate alın ki, onunla yarının nasıl olacağını da kısıtlanır. Böyle kişi ile münasebetin pozitif tarafı ise odur ki, o, sizi darıxmağa bırakmayacak. Böyle kişi ile münasebetin pozitif tarafı ise odur ki, o, sizi darıxmağa bırakmayacak.

O, istediğin gibi olabilir Negatif düşünen kişi
Maalesef olsun ki, böyle kişi ile de rastlaşa görebilirsiniz. Maalesef olsun ki, böyle kişi ile de rastlaşa görebilirsiniz. İlk bakışta başarılı işadamı təəsüratı uyandıran bu kişiler evde olumsuz emosiyalarını bozuntuya veren insandır. İlk bakışta başarılı işadamı təəsüratı uyandıran bu kişiler evde olumsuz emosiyalarını bozuntuya veren insandır. O, daima negatif düşünceleri ile paylaşır, böylece sizi sıkabilir. O, daima negatif düşünceleri ile paylaşır, böylece sizi sıkabilir.

Ama böyle kişi ile kendinizi onun sorunlarını tam anlayan anne gibi yapabilirsiniz. Ama böyle kişi ile kendinizi onun sorunlarını tam anlayan anne gibi yapabilirsiniz. Onun umudu ve dayanağı olarak onu karyerada yukarıya doğru yönlendirmek, yüksek gelir elde etmeye teşvik mümkündür. Onun umudu ve dayanağı olarak onu karyerada yukarıya doğru yönlendirmek, yüksek gelir elde etmeye teşvik mümkündür. Sonda sonuçla gurur duyabilirsiniz. Sonda sonuçla gurur duyabilirsiniz. Çünkü, o, sizin desteğiniz olmadan bunlara nail olamazdı. Çünkü, o, sizin desteğiniz olmadan bunlara nail olamazdı. Fakat böyle erkek ile ilişki qurmazdan önce iyi düşünün. Fakat böyle erkek ile ilişki qurmazdan önce iyi düşünün. Sizin bunu yapmaya gücünüz yetecek mi? Sizin bunu yapmaya gücünüz yetecek mi? İkinizin yerine de her şeyi yapabilir misiniz? İkinizin yerine de her şeyi yapabilir misiniz? Böyle bir kişi ile yaşam qursaz kendi karyeranızı unutmaya mecbur olacaksınız. Böyle bir kişi ile yaşam qursaz kendi karyeranızı unutmaya mecbur olacaksınız.

geçici kişi
Sadaladığımız istenilen erkek tipi altında maskalanan bile insanın farklı bir yönü şudur ki, o, sizinle hayatının zor anları bitenedek kalacak. Sadaladığımız istenilen erkek tipi altında maskalanan bile insanın farklı bir yönü şudur ki, o, sizinle hayatının zor anları bitenedek kalacak. O, hayatında yaşanan sorunları çözmek ve başına gelebilecek daha iyi olayları beklemek için sizinle birlikdədir.Ola bilsin o, kendi amaçları için sizden kullanıyor veya siz onu sadece sakitləşdirirsiniz. O, hayatında yaşanan sorunları çözmek ve başına gelebilecek daha iyi olayları beklemek için sizinle birlikdədir.Ola bilsin o, kendi amaçları için sizden kullanıyor veya siz onu sadece sakitləşdirirsiniz. Doğru, bu sizin aklınıza gelmiyor. Doğru, bu sizin aklınıza gelmiyor. O, sizi öyle inandırıp ki … O, sizi öyle inandırıp ki …

Eğer yakışıklı, iş, lezzetli yemekler pişirmeyi başaran, temiz, sıcak ve cazibədarsınız. Eğer yakışıklı, iş, lezzetli yemekler pişirmeyi başaran, temiz, sıcak ve cazibədarsınız. Sizin hala çok olumlu keyfiyyətləriniz var. Sizin hala çok olumlu keyfiyyətləriniz var. Ancak o, idealini bekliyor. Ancak o, idealini bekliyor. Sizinle ilişki hep geçiş karakterini taşıyacak. Sizinle ilişki hep geçiş karakterini taşıyacak.

Böyle kişi kendi idealine benzer obrazda kadın görünce münasibetlerinize son verecek. Böyle kişi kendi idealine benzer obrazda kadın görünce münasibetlerinize son verecek. O, sonradan sonraki kurbanının da onun ideali olmadığını anlayıp, hatta size geri da olabilir. O, sonradan sonraki kurbanının da onun ideali olmadığını anlayıp, hatta size geri da olabilir. XANIMLAR DİKKAT! XANIMLAR DİKKAT! Onu geri kabul etmeyin. Onu geri kabul etmeyin. O, sizinle yine de böyle olabilir. O, sizinle yine de böyle olabilir. Sonraki defenin sonuncu olma ihtimali daha fazladır. Sonraki defenin sonuncu olma ihtimali daha fazladır. Böyle insanlar daima aramada olduğu için çok sayıda sevgi romanları yaşıyor ve nadir mutlu olabiliyorlar. Böyle insanlar daima aramada olduğu için çok sayıda sevgi romanları yaşıyor ve nadir mutlu olabiliyorlar
Devamını Oku...

İhanete ugramış erkekler

Yazar fotoahmet 0 yorum
Kadınlar susarak gider” diyor Cemal Süreyya. Ve ekliyor: “O güne kadar konuşan, tartışan, dava düşüren kadın artık kendisinin sessizliğe bildirdi. Artık kalbindeki çantaları toplayıp, beynindeki biletleri alıp ve aslında bedeni orada durmuş ama sevgileri uçup gitmiştir ”

Peki erkekler ne yapıyor?
Kadınların susup gittiği, gitmekten başka etmeye bir şey bulamadıklarından, “elveda” yerine kapının cırıltısının konuştuğu (o kapıyı yağlamamışdı belki kişi, bu nedenle savaşmışdılar) anlar tartışmasız ki, çok üzücü, ama pes erkekler … Bu getmələrin en büyük sebebi olan ihanetle karşılaştığında ne olur erkekler? Bana bir kişi hakkında konuşmuşlardı, karısının başkasıyla gezdiğini biliyordu, mesajlarını okumuştu, sokakta arkasından kendisine yönelik gülüşleri duyuyordu, kinayələrə, tənələrlə dözmeli olurdu ve o kişi bir gün karısının cehizlərini bir makineye toplayıp mesuqunun kapısının ağzına boşaltmışdı. Bu tragikomizmdir, o kişinin çok da akıllı olmadığını da bana dediler. (Bu kadına akıl dözərmi ki?) Ama ihanete uğramış kişi bedbextlerin kralıdır. Bir düşünün. Kadın susarak gider ama anladar yakınlarına kocasının yaptıklarını. Erkeklerin hain olduklarına dair sağlam bir kamuoyu var zaten, bu yüzden de kimse kadını suçlamaz, ona acıyarlar, haline yanarlar, ama asla peşinde gülməzlər. Bes ihanete uğramış erkekler nasıl? Günleri zehir olur, günde bin tene duyarlar, bin kişi yüzlerine vurur, duyurur, öyleleri yalandan onun hanımıyla aşk yaşadığını uydurur, böylece hayvan dedelerinden kalma erkəkliyi ile övünür ve kocası alçaltmaqla kendisinin yükseleceğini sanır. Erkeğe dünya zehir olur. Bir yandan eşinin sırtına sapladığı bıçak, diğer yandan çevresindekilerin o bıçak yarasına döktükleri tuz. Küçük eyalet şehirlerinin belki de tek eğlencesidir bu adamlar. O adamlar alçaldıkça alçalarlar, bazıları artık bu halini alır ve halk “xoşqeyrət” adlandırdıkları tabakaya yazar onun adını. Toplumda ve ailede hakimiyeti erkeğe vermiş halk kişinin bu bacarıqsızlığını bağışlamazlar, onu yok etmek için her şeyi yaparlar. İşte bu yüzden de toplum erkeğe ihanet karşısında iki yol koyup: “Ya kadını öldürmeli, ya da boşamalısan”. Üçüncü yol da var, bu da “xoşqeyrətlik” dir. İşte bu kişimərkəzçilik yüzünden namus cinayetleri kullanılır. Ama erkeklerin hepsi böyle olmazlar. Hayata küser, içtikçe içer, kadın dudağı yerine butulkanın dibini öperler, unutmazlar, sevgi sözüne nefret eder, yaşayamadıkları gibi ölebilir de bilmezler. Mityanın muhabbeti Harita (İvan Buninin hikayesidir) duydunuz? Katyanın ihanetine uğrayan Mityanı hiçbir şey sakin etmiyor. Parayla cinsel ilişkide olan köylü kız da ilişki biter bitmez ona sorar: “Diyorlar, piyasaya ucuz çoşqalar gelip …” Yağışlı ve sıkıcı köy hayatında Mitya aldığı mektuptan sonra ihaneti olabilir. Kendini yüz yaşında hisseder, gençlik neşesi kaçar, öyle kötü özler ki … Bu darıxmağı en azından tek bir dakikalık sakinleştirmek için elini atar tapançasından ve beynine neşe ile, sevinç ile ateş açar. Yani, dostum … Kadınlar susar, ama … Erkekler susa bilmez …

Kadınlar gider belki de başka bir çift kollar arasında kendini mutlu hisseder ama … Erkekleri hiç ne ovutmaz, her şey vefasız yarı hatırlatır, toplumun onu kendisinden habersiz belirlediği “aile başkanı” nın sorumluluğu ile gemisi batmış kaptan gibi kendini vurur, devesi ölmüş Arap ki, uçsuz bucaksız çölde ölümünü bekler. Kadını öldürür, ömrünün uzunca bir bölümünü erkeklerin arasında qadınsızlıqla hatırlar, çocukları başsız, kendisi tutuklu kalır ve ömrünün kalan yıllarını açtığı bir el ateşi, vurduğu üç çift, bir tek bıçağı düşüne düşüne çərləyər, ölür … Erkekler susarak cehenneme gider …
Devamını Oku...

Erkekleri ihanete sürükleyen sebepler nelerdir

Yazar fotoahmet 0 yorum
Bitmiş sevginin ardından birçokları kendini suçlu bulur ve “ben nerede hata yaptım?” Sorusu ile başını yoruyor. Bu sualla başı yormamaq üçün əvvəlcə kişiləri qadınlardan soyudan səbəbləri bilmək lazımdır. Bu soruyla başı yormadan için öncelikle erkekleri kadınlardan soğutan nedenler bilmek gerekir.

Yaxınlıq üçün tələsməyin. Yakınlık için acele etmeyin. Təzə tanış olmusunuzsa, bir-birinizi tanımaq üçün fürsət verin. Taze tanış olduysanız, birbirinizi tanımak için fırsat verin. Kişilərin qadınları tapmaca kimi kəşf etməyi sevdiyini unutmayın. Erkeklerin kadınları bilmece gibi keşfetmeyi sevdiğini unutmayın.

Kişilərin seks üçün aldatdığını düşünürsünüzsə, yanılırsınız. Erkeklerin seks için aldattığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Kişilər mənəvi duyğularını təmin edə bilməyən və ehtiyacı olduğu diqqətini görməyən zaman təsəllini başqa qadınların yanında axtarır. Erkekler manevi duygularını sağlayamayan ve ihtiyacı olduğu dikkatini görmeyen zaman teselliyi başka kadınların yanında arıyor.

Ehtirası təmin etmək məqsədilə — Kişilər sevdiyi qadında axtardığı həyəcanı artıq hiss etmədiyi zaman bir gecəlik eşqlərə baş vurur. Hırsı sağlamak amacıyla – Erkekler sevdiği kadında aradığı heyecanı artık hissetmediği zaman bir gecelik aşklara baş vurur.

Bir çox məsələlərdə qadınların bacarıqlı və hiyləgər olduğunu bilirik. Birçok konularda kadınların becerikli ve kurnaz olduğunu biliyoruz. Ancaq kişilər bunu başa düşən zaman qadınlara nifrət edir. Ancak erkekler bunu anlayan zaman kadınlara nefret ediyor. Çünki özünü aldadılmış hiss edir. Çünkü kendini aldatılmış hissediyor.

Kişilərin danışmaqdan çox xoşu gəlmir. Erkeklerin konuşmaktan çok hoşlanmıyor. Buna görə də hər detal haqqında məlumatlandıraraq kişiləri boğmayın. Buna göre de her detay hakkında bilgilendirerek erkekleri boğmayın. Sizin həyatınızda baş verən hər xırda şeyin onu maraqlandırmadığını unutmayın. Sizin hayatınızda yaşanan her küçük şeyin onu ilgilendirmediğini unutmayın.

Kişilər həyatlarının kontrol altında olduğu hissindən nifrət edir. Erkekler hayatlarının kontrol altında olduğu hissinden nefret ediyor. Buna görə də davamlı olaraq mesajla, ya da başqa yolla əlaqədə olma arzusunu bir kənara qoyun. Bu nedenle sürekli olarak mesajla, ya da başka bir şekilde ilişkide olma arzusunu bir kenara koyun. Azadlığı sevdiyi üçün onu əlindən almağa çalışmayın. Özgürlüğü sevdiği için onu elinden almaya çalışmayın. Dostları ilə vaxt keçirib əylənməyə icazə verin. Arkadaşları ile vakit geçirip eğlenmeye izin verin. Futbola baxıb istədiklərini etməyə mane olmayın. Futbola bakıp istediklerini yapmaya engel olmayın.

Bəzi mövzularda insan heç özünü dəyişdirməyə qadir deyil. Bazı konularda insan hiç kendini değiştirmeye muktedir değildir. Buna görə, kişiləri dəyişdirməyə çalışmayın. Buna göre, erkekleri değiştirmeye çalışmayın. Bu onları sıxır. Bu onları sıkıyor. Kim bilir bəlkə də dəyişdirmək istədiyiniz xüsusiyyətlər nə vatxsa sizi ona aşiq etmişdi. Kim bilir belki de değiştirmek istediğiniz özellikler ne vatxsa sizi ona aşık etmişti.

Şəxsi əşyalarının qarışdırlması və davamlı olaraq şübhəli sözlər kişilərin qadınlardan soyumasına səbəb ola bilir. Özel eşyalarının qarışdırlması ve sürekli olarak şüpheli sözler erkeklerin kadınlardan soğumasına neden olabiliyor. Dolayısı ilə başqa qadın axtarışına çıxmaq üçün şərait yaradır. Dolayısıyla başka kadın arayışına çıkmak için ortam yaratır.

Heç kimin, hətta sevdiyiniz kişinin uğrunda olsa belə, dəyişməyə çalışmayın. Hiç kimsenin, hatta sevdiğiniz kişinin uğruna olsa bile, değiştirmeye çalışmayın. Çünki siz bunu fədakarlıq kimi gördüyünüz halda, onun sizə olan hörməti azala bilər. Çünkü siz bunu fedakarlık gibi gördüğünüz halde, onun size olan saygısı azalabilir. Öz həyatınız, öz dostlarınız və öz seçimləriniz olmalıdır. Kendi hayatınız, kendi arkadaşlarınız ve kendi tercihlerinin olmalıdır. Bütün bunları etdikdən sonra kişilərin sizə olan diqqətinə inanmayacaqsınız. Tüm bunları yaptıktan sonra erkeklerin size olan dikkatine inanmayacaksınız.

Bir çox kişilər həyat yoldaşları çox cazibədar və gözəl olduğu halda onu aldatmağa meylli olur. Bir çok erkekler eşleri çok çekici ve güzel olduğu halde onu aldatmaya meyilli oluyor. Hətta gözəl həyat yoldaşlarını çirkin qadınlara dəyişirlər. Hatta güzel eşlerini çirkin kadınlara deyişirler. Bu isə kişilərin eqosu ilə bağlıdır. Bu ise erkeklerin egosu ile bağlıdır. Belə ki, gözəl olan tərəfin özünün olmağını istəyir. Öyle ki, güzel olan tarafın kendisinin olmasını istiyor. Çirkin qadınla əzilən qoşunu bərpa edir. Çirkin kadınla ezilen ordusu onarır.

Kişilər sevdiyi xanımdan istədiyi cavabı və diqqəti görmədiyi zaman özünü boşluqda hiss edir. Erkekler sevdiği xanımdan istediği cevabı ve dikkati görmediği zaman kendini boşlukta hissediyor. Özünə olan inamını geri qazanmaq üçün başqa qadınlarla görüşür. Kendine olan güvenini geri kazanmak için başka kadınlarla buluşuyor.

Erkekler ayrıca evlilik hayatı istediği gibi getmeyende ihanete sürüklenir. Buraya monoton evlilik həyatı da daxildir. Buraya monoton evlilik hayatı da içerir. İntiqam duyğusu da kişiləri xəyanət səbəblərinə daxildir. Intikam duygusu da erkekleri ihanet nedenlerine içerir
Devamını Oku...

Erkekleri mutlu eden beş faktör nedir

Yazar fotoahmet 0 yorum
İngiliz gözlemciler erkekler neler mutlu edebileceğini bulmaya çalışmışlardır. İngiltere’de yapılan araştırmalar sırasında malum oluyor ki, kişiler esasan 37 yaştan sonra hoşbeht olurlar. İngiltere’de yapılan araştırmalar sırasında ortaya çıktı ki, erkekler özellikle 37 yaştan sonra mutlu olurlar. Türkiye metbuatının verdiği bilgiye göre, bu yaştaki kişilerin çohu evlendikleri için hoşbeht olduklarını bildiribler. Türkiye basınının verdiği bilgiye göre, bu yaştaki erkeklerin çoğu evlendikleri için mutlu olduklarını belirttiler. 37 yaşa kadar kişiler esasen macaralar ahtarır, kadınlara, makinelere, içkiye ve diğer eğlencelere eğilim ederler. 37 yaşa kadar erkekler esasen macaralar arıyor, kadınlara, makinelere, içkiye ve diğer eğlencelere eğilim ediyorlar. Fakat bu yaştan sonra kişiler aile kurmaya, kariyer yükselişe, evlat sahibi olmaya daha çoh can atıyorlar. Fakat bu yaştan sonra erkekler aile kurmaya, kariyer yükselişe, evlat sahibi olmaya daha çok can atıyorlar
Devamını Oku...

Erkeklerin ihanet etme sebepleri nelerdir

Yazar fotoahmet 0 yorum
Erkeklerin kadınlardan daha çok ihanet ettiğini hepimiz biliyoruz. Peki erkekler neden sevgililerine, eşlerine ihanet eetməyə iten sebepler nelerdir? Peki erkekler neden sevgililerine, eşlerine ihanet eetməyə iten sebepler nelerdir?

Başka biri ile değiştirilir olunduğumuz zaman aklınıza “neden” sorusu gelir. Başka biri ile değiştirilir olunduğumuz zaman aklınıza “neden” sorusu gelir. Bu çok normaldir. Bu çok normaldir. Çünkü hiçbir kadın aldatılmaya layık değildir. Çünkü hiçbir kadın aldatılmaya layık değildir. Erkekler için “neden” sorusunun cevabını vermek size düşündüyüz kadar kolay gelmesin. Erkekler için “neden” sorusunun cevabını vermek size düşündüyüz kadar kolay gelmesin. Bazen tutkulu bakış, bazen biraz öfke, bazen de cinsel istekler aldatmak için sebeptir. Bazen tutkulu bakış, bazen biraz öfke, bazen de cinsel istekler aldatmak için sebeptir.
Erkeklerin kadınlardan daha çok ihanet ettiğini hepimiz biliyoruz. Peki erkekler neden sevgililerine, eşlerine ihanet eetməyə iten sebepler nelerdir? Peki erkekler neden sevgililerine, eşlerine ihanet eetməyə iten sebepler nelerdir?

Başka biri ile değiştirilir olunduğumuz zaman aklınıza “neden” sorusu gelir. Başka biri ile değiştirilir olunduğumuz zaman aklınıza “neden” sorusu gelir. Bu çok normaldir. Bu çok normaldir. Çünkü hiçbir kadın aldatılmaya layık değildir. Çünkü hiçbir kadın aldatılmaya layık değildir. Erkekler için “neden” sorusunun cevabını vermek size düşündüyüz kadar kolay gelmesin. Erkekler için “neden” sorusunun cevabını vermek size düşündüyüz kadar kolay gelmesin. Bazen tutkulu bakış, bazen biraz öfke, bazen de cinsel istekler aldatmak için sebeptir. Bazen tutkulu bakış, bazen biraz öfke, bazen de cinsel istekler aldatmak için sebeptir.

Çekicilik – Erkekler hep kadınlardan daha güçlü olduğunu dese de, duygularını kontrol etmek konusunda çok zayıftırlar. Çekicilik – Erkekler hep kadınlardan daha güçlü olduğunu dese de, duygularını kontrol etmek konusunda çok zayıftırlar. Güzel ve bakımlı kadın görünce, gözlerini ondan çekemiyorlar. Güzel ve bakımlı kadın görünce, gözlerini ondan çekemiyorlar. Hele bu kadın onlarla ilgileniyorsa, kendilerini dünyanın merkezinde hissediyorlar. Hele bu kadın onlarla ilgileniyorsa, kendilerini dünyanın merkezinde hissediyorlar. Onlar güzel bir kadının karşısında tahammül bilmiyorlar. Onlar güzel bir kadının karşısında tahammül bilmiyorlar. Kadın aynı erkeği elde etmek istiyorsa, o dakika ağlara düşüyorlar. Kadın aynı erkeği elde etmek istiyorsa, o dakika ağlara düşüyorlar. Kadını yakından tanıdıktan sonra ise pişman olurlar. Kadını yakından tanıdıktan sonra ise pişman olurlar. Sonraki pişmanlık da fayda vermez ve sevgilisi ile birkaç yıllık ilişkilerine büyük travma vurur. Sonraki pişmanlık da fayda vermez ve sevgilisi ile birkaç yıllık ilişkilerine büyük travma vurur.

Yalnızlık – Yapılan araştırmalar da gösteriyor ki, erkekler kadınları ayrı düştüğünde başka kadınlara ilgi göstermeye başlarlar. Yalnızlık – Yapılan araştırmalar da gösteriyor ki, erkekler kadınları ayrı düştüğünde başka kadınlara ilgi göstermeye başlarlar. Kadınlar uzun süre tek kalsa da, erkeklerin çoğu yalnızlığa dayanamıyor. Kadınlar uzun süre tek kalsa da, erkeklerin çoğu yalnızlığa dayanamıyor. Erkekleri ne bade tek qoyasınız … Erkekleri ne bade tek qoyasınız …

Mecera ve heyecan arayışında – Enerjik ve neşeli insanlar daha fazla heyecan, macera peşinde koşuyor. Mecera ve heyecan arayışında – Enerjik ve neşeli insanlar daha fazla heyecan, macera peşinde koşuyor. Kadınlardan farklı olarak, erkekler heyecanı karşı cinste aramaya tercih. Kadınlardan farklı olarak, erkekler heyecanı karşı cinste aramaya tercih. Yeni dudaklar, bedenler, saçlar, sohbetler erkekler için yeni heyecan demektir. Yeni dudaklar, bedenler, saçlar, sohbetler erkekler için yeni heyecan demektir. Aile hayatında erkeklerin bu tür arayışlara çıkmasının önlemek, münasibetlerinizde heyecanın ölmemesi için elinizden geleni yapmalı ve sevgiyi monotonlaşmağa qoymamalısınız. Aile hayatında erkeklerin bu tür arayışlara çıkmasının önlemek, münasibetlerinizde heyecanın ölmemesi için elinizden geleni yapmalı ve sevgiyi monotonlaşmağa qoymamalısınız.

Söylenti ve gerginlik – Erkeklerin çoğu durumdan çıkış yolu olarak evdeki söylentisi, tartışmaları ve işteki gerginliği bahane ediyor. Söylenti ve gerginlik – Erkeklerin çoğu durumdan çıkış yolu olarak evdeki söylentisi, tartışmaları ve işteki gerginliği bahane ediyor. Evde aradığı rahatlığı tapmadığını, eşi ile sık sık kavga ettiğini söyleyen erkekler, rahatlığı ve huzuru başka kadınların yanında arıyor. Evde aradığı rahatlığı tapmadığını, eşi ile sık sık kavga ettiğini söyleyen erkekler, rahatlığı ve huzuru başka kadınların yanında arıyor.

Erkeklerin ihanet ettiğini gösteren bazı belirtiler: Erkeklerin ihanet ettiğini gösteren bazı belirtiler:
O, eve geç geliyor. O, eve geç geliyor. Her seferinde bir bahane buluyor. Her seferinde bir bahane buluyor.
Size iyi davranıyor, hediyeler alır. Size iyi davranıyor, hediyeler alır. Muhtemelen, sizi aldattığına göre vicdan azabı çekiyor ve günahı hədiyyərlə temizlemeye çalışır. Muhtemelen, sizi aldattığına göre vicdan azabı çekiyor ve günahı hədiyyərlə temizlemeye çalışır.
Onun size ve çocuklarınıza olan münasebeti deyişibse, sizinle çok şeyi bölüşmür, size az zaman ayırırsa, büyük olasılıkla, hayatında başka kadın var. Onun size ve çocuklarınıza olan münasebeti deyişibse, sizinle çok şeyi bölüşmür, size az zaman ayırırsa, büyük olasılıkla, hayatında başka kadın var.

Devamını Oku...