reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Kısırlığın çaresi bulundu

Yazar fotoahmet 25 Mayıs 2018 Cuma 0 yorum
Kısırlığın çaresi bulundu ; Araştırmalar sonucunda kısırlığa çare olan vitamin bulundu. Öyle ki, antioksidan özelliği olan vitaminlerin erkeklerde sperm sayısını ve kalitesini artırdığı ortaya çıktı. En iyi antioksidatın E vitamini olduğunu dikkate alan araştırmacılar bu vitaminin kısırlığın çaresi olabileceği kanaatine vardılar.

Kısırlığın çaresi bulundu
Kısırlığın çaresi bulundu
Ayrıca A, C, B vitaminlerinin de kısırlığın tedavisinde etkili olabileceği belirtilmiştir. Ancak E vitamini tek başına da faydalı olmuyor. Bu vitamin mutlaka çinko minerali ile birlikte alınmalıdır.

E vitamini ile çinko mineralını kabul eden erkeklerin eşlerinin hamile kalma ihtimali 4 katıdaha fazladır.

E vitamin özellikle damar tıkanması ile ilgili oluşan sorunları giderir ve kan dolaşımını hızlandırır, ayrıca cinsel gücü artırır.

Çinko ile beraber kabul edildiğinde hormon seviyesini yükseltiyor.

Bes E vitaminini hangi gıdalardan alabiliriz? Onun ana kaynağı ayçiçeği yağı, mısır yağı ve pamuk yağıdır. Ayrıca fındık, badem, ceviz ve susam gibi gıdalarda da bol miktarda E vitamini bulunur.

Doktorlar evde daima aynı yağdan kullanmak yerine, farklı yağları mutfakta test etmeyi tavsiye ediyorlar. Yiyecekleri fındık yağı, mısır yağı ile pişirenlerin kısırlık sorununa yakalanma riskinin daha az olduğu bildirilmektedir.

Hiç yorum yok: