reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Hamile kalmayı kolaylaştıran gıdalar nelerdir

Yazar fotoahmet 26 Mayıs 2018 Cumartesi 0 yorum
Hamile kalmayı kolaylaştıran gıdalar nelerdir;

Hamile kalmayı kolaylaştıran gıdalar nelerdir
Hamile kalmayı kolaylaştıran gıdalar nelerdir
Hamile kalmayı kolaylaştıran gıdalar nelerdir; Uzmanlar sağlıklı beslenmenin hamile kalmayı% 80 kolaylaştırdığını söylüyor. Hangi gıdalar hamile kalmanızı kolaylaştırır?

Hamilelik döneminde folik asidin bulunduğu besinler, demir, çinko ve kalsiyum bol olan ve lifli gıdalar hamile kalmayı kolaylaştırır. Tereyağı – bol demir kaynağıdır, vücudun direncini artırır ve hormanları çalıştırıyor. Armut – tüm salgı bezlerini çalıştırma fonksiyonuna sahiptir. Karnıbahar – kompozisyonu E vitamini ve cinsiyet hormonunun gücünü artırır. Lahana – çiğ yenilmesinde daha cok faydalıdır. Vitaminlerle zengin sebzedir. Kök – menstruasiyanı düzenler, bir yandan da dayanıklılığı artırır. Sarımsak – salgı bezlerini çalıştırır ve vücudu temizler. Merci – ruh düşkünlüğünün karışını alır ve ceninin anne karnında güçlü olmasını sağlar. Kereviz – cinsiyet organının faaliyetini arttırır ve salgı bezlerini çalıştırır.

Uskumbriya, altınbalıkgibi Omega 3-le zenginbalıkyağlarıhamilelikdönemindemutlaktır. Hamilekalmayakarşıetkigösterenbesinlernelerdir? Hamilekalmayayardımcıolanbesinlerikabuletmekleberaber, yan etkigösterenbesinleribirsüreliğinehayatınızdançıkartmalısınız. Protein ihtiyacınızıbitkiselerzaglardankarşılamalısınız. Hayvanetiniazarazaryemenizönerilir. Gözlemlersonucundasöylenenleregörehayvanetindeneldeedilen protein% 39 kadınlardayumurtalıklarınınetkinliğinidüşürür. Beyazpirinç, patates, beyazekmekgibibasitkarbohidratları, siyahpirinç, siyahekmek, buğdayunu ile degiştirmenizönerilir.

Hiç yorum yok: