reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Hamilelikte oluşan çatlaklar

Yazar fotoahmet 26 Mayıs 2018 Cumartesi 0 yorum
Hamilelikte oluşan çatlaklar ; Hamilelikte oluşan çatlaklar için önce ve sonra yapılması gerekenler.Biz sizin için hem doğuştan önce, hem de sonra bu gedikleri götürmek için neler yapmalı olduğunuzu bulup yazmıştık. Doğuştan önceki tedbir Dengeli ve doğru beslenmek. Bol miktarda su içmek. A, C ve E vitamini açısından zengin gıdalar yemek. Protein yönünden zengin besinler de çatlakların oluşumunu azaltabilir.

Doğum çatlakları her kadını rahatsız eden sorunlardan. Bunun da sebebi biraz bilgisizlik, biraz da ihmal etmektir. Aslında bu çatlakların olmalarını önlemek öyle de zor değil.

Sürekli olarak sporla uğraşmak. Içeriğini bildiğiniz ve kalitesine emin olduğunuz kremlerden istifade etmekle de çatlakların oluşmasını önleyebilirsiniz. Doğum sonrası çatlaklar en çok oluştuğu yerler karın, göğüs ve kolların üst tarafıdır. Kuru cilt her zaman hasar görmeye uygun olur. Bu yüzden cildinizi nemlendirmekle çatlakların oluşumunu en aza indirebilirsiniz. Doğum sonrası önlem Gedikleri götüren kremlerden kullanabilirsiniz. Spor edebilirsiniz. Deri tazeleyici kremlerden kullanabilirsiniz. Kimyasal pilingler yapabilirsiniz. Çatlakların olduğu bölgeleri ovalayarak bu bölümlerdeki cildin yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok: