reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Saçları düzgünleştirmek için doğal araçlar

Yazar fotoahmet 26 Mayıs 2018 Cumartesi 0 yorum
Saçları düzgünleştirmek için doğal araçlar ; Saçınızı düzgünleştirmek için kullandığınız kimyasalların saçınız için oldukça zararlı etkileri vardır. Ayrıca düzgünleştirmek için fenlerden kullanmak da saçınızın kuruyup kırılmasına neden olur.

Bu yüzden de size saçınızı düzgünleştirmek için doğal araçlarla tavsiye ediyoruz. Evinizde bulunan birçok ürünlerden sürekli şekilde kullanmakla saçınızın yumuşak ve düzgün olmasını sağlayabilirsiniz. Bu doğal araçları size sunuyoruz: Hindistan cevizi Bir adet Hindistan cevizini süzgeçden geçirip içine limon suyu ekleyin. Bunu buzdolabında birkaç saat sakladıkdan sonra saçınıza sürün. Sıcak bir havluyla başınızı kapatın. Bu şekilde 1 saat bekledikten sonra şampuan ile saçınızı yıkayın ve iyice kurulayın. Böylece saçınızın burukları daha kontrol edilebilen hale gelecek ve saçınız yumuşak olacaktır. Kızgın yağ tedavisi Bu tedavi yöntemi saçın yumuşak ve düzgün olmasına yardımcı olur. Zeytinyağı ile Hindistan cevizi yağını karıştırın. Başınızın derisine ve saçınıza bu karışımı masaj yaparak sürün. Sonra sıcak havluyla saçınızı kapatın. En az 45 dakika bekledikten sonra şampuanla yıkayın. İsterseniz birkaç gün sonra zeytin yağını badem yağı ile değiştirebilirsiniz.

Saçı düzleşdirmekde süt en yararlı araçlardan. Bir sprey şişesine süt dökün ve saçınızın tamamına püskürtün. Yarım saat bekledikten sonra saçınızı şampuanla yıkayın. Süt ve bal Sütün içine bal döküp macun haline gelene kadar karıştırın. Daha etkili olması için içerisine çilek ve muz da ekleyebilirsiniz. Bu karışımı saçınıza sürüp bir buçuk saat tutun. Sonra şampuanla iyice yıkayın. Yumurta ve zeytinyağı Her ikisi de en iyi saç bakım araçlarının. 2 yumurtayı çalın ve zeytinyağı ilave edip iyice karıştırın. Bu maskeyi saçınıza çekip en az bir saat tutun. Sonra şampuanla yıkayın. Bu doğal saç düzleştirme yöntemleri birkaç ay sürekli kullandıktan sonra saçlarınızdaki farkı açıkça göreceksiniz. Fakat bu zaman sabırlı olmalı, haftada en az iki kez bu yöntemlerden herhangi birini uygulamalısınız. Ancak bu zaman istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: