reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

sağlıklı ve doğal bronzlaşmak

Yazar fotoahmet 26 Mayıs 2018 Cumartesi 0 yorum
Sağlıklı ve doğal bronzlaşmak.Basit yöntemlerle sağlıklı, parlak ve buronzlaşmış deri için bu tavsiyelerimi dikkate alınız.

Yazın sıcaklar arttıkça vücuttaki nem ve tuz gibi bazı maddeler azalır. Kötü koyulaşması sonucu deride oluşan sorunlar, kabuklar, gün vurması ve başka rahatsızlıklar sebep olabilir. Güneş ve koruyucu kremlerden kullanılmıyor, sonuçta deri yanıyor. Uzmanlar, bu yaz kozmetik ürünleri bir kenara bırakıp yerine doğal karaltıcılar kullanmayı önerir.

Fındık yağı – İçindeki E vitaminin sayesinde bronzlaştırıcı yağlar arasında deri tarafından en kolay emilen fındık yağından istifadı edebilirsiniz.

Hindistan cevizi yağı – hindistan cevizi yağı oldukça basit içeren yağ olduğu için saç ve cilt uzmanları terefinfen önerilir.

Zeytinyağı – Cildi ferahlatıcı ve parlaklık veren zeytinyağının içerdiği E, K, A ve D vitaminleri ile hem yararlı, hem de bronzlaştırıcı etkiye sahiptir.

Avakado yağı – Cilt gözeneklerini açan ve nemlendiren avokado yağı bronzlaştırıcı etkiye sahiptir. İçerdiği A vitamini hücrelerin yenilemesini sağlıyor.

Buğday tohumu yağı – E, D ve A vitamini olan buğday tohumu yağı güneş ışınlarının zararlı etkisine sahiptir. Aynı zamanda cildi sağlıklı şekilde karartan bilir.

Mısır yağı – Nemlendirici özelliği ile güneş ışınlarının ciltte yarattığı kırışıklık ve kurulukları giderir ve doğal siyahla verir.

Hiç yorum yok: