reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Parlak ve taze bir cilte sahip olmanın en temel yöntemi

Yazar fotoahmet 26 Mayıs 2018 Cumartesi 0 yorum
Yüz derisi
İnsanın zahiri görkeminde yüz derisinin temiz, parlak bir cilt,esnek, pürüzsüz ve taze olması büyük rol oynuyor. Ne yazık ki, hiç de herkes ona doğru bakım yapmayı bilmiyor. Bazıları taze çıkmış herhangi bir kremi alır, yüzün derisine uygun gelip gelmediğini denetimden kullanıyor. Parlak bir cilt için Yüze bakım yaparken en önce, cildinizi nasıl olduğunu belirleyin. Genellikle, yüz derisini doğal yağ salgılanmasında bağlı olarak normal, yağlı, kuru ve karma ciltlere ayırırlar.


Normal cilt nin yağ tabakası ve rutubeti uygun şekilde, temiz, pürüzsüz ve ferah olur. Onun üzerinde gözenekler ve yağlılık görünmüyor. Yağlı cilt çok parlıyor, limon kabuğunu hatırlatıyor, siyah noktalarla kaplı, kaba, çoğu zaman sivilceli olur. Kuru cilt nin oluşum nedeni çeşitli olduğu için onun görünümünü de bir tür değildir. Genç yaşlarda cildin kuru olması doğuştan olur. Bu gibi durumlarda kuru cilt zarif, nazik, parıltı olur. Bu ciltte gözenekler görünmüyor, henüz genç yaşlarda qırışmağa eğilim gösterir. Çok hassas olduğundan bile cilde düzgün bakım takdirde kabuk verir. Havanın sıcaklığının değişmesi bu tür cilde çok etkiliyor; sabun, merhem, bazı kremleri almıyor.

Cildinizin kuru veya yağlı olduğunu belirlemek için sizi yuyandan 2-3 saat sonra peçete ile, ya da temiz ayna ile kontrol edin. Eğer yüzünüze toxundurduğunuz eşyada yağ lekesi meydana gelirse, hemen deri yağlıdır, eğer leke olmuyorsa, deri kuru veya normaldir. Karma cilde çok rastlanmaktadır. Bu, sıfatın çeşitli alanlarında yağlılığın beraber olarak dağıtılması yüzünden oluşur. Genellikle burunda, alında, alt çenede cilt yağlı, gözlerin çevresi ve yanaklarda kuru olur.

deri & uuml; & ccedil; & uuml; n maske Derilerin hangi tip ait olursa olsun onu beslemek gerekir. Bunun için en iyi araç maske dır. Eğer maske istiyorsanız, önce onu küçük bir yere çekip kontrol edin. Çünkü bazılarında çilek gibi bir meme meyve keskin alerji verir. Maskadan dinlenme saatlerinde kullanırsanız, onun verimi daha iyi olur. Bir zaman seçin ki, en azından birkaç dakika uzanabilir bilesiniz. Yüzünüzü cildinize uygun bir losyon ya da sıvı krem, kozmetik sütle temizleyin, yıkayın. Saçlarınızı arkaya tarayın ve kurdele ile alnınızdan arkaya bağlayın ki, maske saçlara dokunmasın. Gözlerinizin kenarlarına parmak ucu ile biraz özel besleyici kremlerden çekip uzanın. Ayaklarınız kadar yüksek olsun diye, altına şilte koyun. Küçük masanın veya kətilin üstüne ihtiyacınız olabilecek eşyaları (havlu, gazlı bez, pamuk) koyun. Maskeyi yüz ve boyunda 30 dakika tutun. Bu süre zarfında mürgülemek olur. Sonra maskeyi silin, yüzünüzü ılık su ile yıkayın ve salfeti cildinize dokundurmakla kurulayın. Gözlerinizin çevresine ise yeniden besleyici krem sürün.

Normal deri

Normal cildi sabah serin su ile yıkamak önerilir, bu, onu dış uyarılar alışdırır. Normal deriyi temizlemek için bazen (haftada 1-2 kez) el-yüz sabunu ile yıkayabilirsiniz. İçeriğinde tuz çok olan sularda sabun kötü köpüklenir. Onu yumuşatmak için suya boraks, ya da çay sodası katmak olur. Haşlanmış su en iyi araçtır. Eğer suyu yumuşatmaya imkan olmamışsa, o yaş üze yumuşatıcı krem çekmek olur. Sonra yüzünüzü kurulayıp gözlerin çevresinden başka her yeri hafifçe pudralayın. Normal derisi olanlar kremi kendileri seçmelidirler.
Yatmadan önce yüze bakım yapmak gerekir. Böyle durumlarda losyonlar, ya da sıvı kremlerden kullanmak mümkündür. Yüzünüze krem veya losyon seçerken kosmetoloq-doktora danışın. Doğru seçilmemiş krem yüzünüzün erken qırışmasına neden olabilir.

Parlak bir cilt e sahip olmanın en temel yöntemi
Parlak ve taze bir cilde sahip olmanın en temel yöntemi temiz havada yürümek, doğru beslenme, günde 1 litreden az olmamak kaydıyla su içmek ve iyi uyumak. Bunları dikkate ederseniz cildiniz de sağlıklı ve zinde olacak. Bunun için ilk olarak günlük iş rejiminizi gözden geçirin. Ayrıca size bir kaç yardımcı öneriler de vereceğiz.

Cildi makyaj aracılığıyla iyileştirmek için çok sayıda kozmetik araçlara gerek yok. Örneğin: Jennifer Lopes tavsiye verir ki, yanak, alın ve buruna azıcık allık sürün. Dudaklara ise pembe dudak parıltısı. Güzel görünmek için bu yeterlidir.
Eğer mükemmel make-up yapıyorsanız, yüz rengini eşitlemek için krem içeren araçlarla edin. Onun zarif katı yüzdeki küçük çatışmamazlıkları giderecek. Bundan sonra ise yanak, alın, buruna allık çekebilirsiniz.
Sağlam dış görünüşü al yanakları vurguluyor. Bunun için ise kirşan gerekecek. Deri için zarif-pembe rengi seçin. Koyu cilt için – şeftali tonları uygundur. Tozu dairesel hareketlerle cilde iyi çekin ki, doğal görünsün.
Mevsimler arası sıcaklık farkından oluşan yüz qızartılarını ortadan kaldırmak için öncelikle cilt bakım yapmak gerekir: Tahrişi ortadan kaldıran yatıştırıcı krem veya emülsifiye kullanın. Apteklerde bu tür özel formda olan araçlar bulabilirsiniz. Kızarıklıkları gizlemek için ise yeşil renk renkli korrektor yardımınıza gelecek. Öyle ki, kırmızı rengi bu renkli korrektor daha iyi gizler.
Solğunluğa kazanmak modern zamanda bir o kadar da zor değil. Avtozaqara başvurun. Öyle ki, gece kreminə bir damla avtozaqar eklemekle solgunluğu ortadan kaldırmış olacaksınız … Bundan sonra cildiniz tüm ili taze ve yay mezuniyeti sonrası görünümü alacak.

Hiç yorum yok: