reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Saçlarınıza büyüleyici parlaklığı doğal yollarla kazandırın

Yazar fotoahmet 26 Mayıs 2018 Cumartesi 0 yorum
Saçlarınıza büyüleyici parlaklığı doğal yollarla kazandırın ; Evde kolay bir şekilde hazırlayacağınız tedavi-bakım yöntemleri, saçlarınızın rengini doğal yolla açabilir ve onlara büyüleyici parlaklık kazandırabilirsiniz.

Limon- Doğal bir şekilde saç rengini açan ve saça gün ışığı kimiparlaklık bahşeden araçlardan biri limon. Bir saç spreyi şişesinin dörtte birini taze sıkılmış limon suyu ile şişeyi geri kalanını ise suyla doldurarak bu karışımı baş deriniz islanmayacak kadar uygulayın. 30 dakika geçtikten sonra dışarıda güneş ışığının altında durarak limonlu suyu 2 saat saçınızda tutun. Limonlu su derininin kabarmasına neden olduğundan temas anında güneş ışığına çıkmamak tavsiye edilir. Bu saçların kurumasına neden olduğu için karışımın kullanımından önce ve kullanımdan sonra saçları kremlemek gerekir.

Zeytun- Zeytinyağının mükemmel bir saç besleyicisi olduğunu duymuş. Ancak bazılarının bu doğal malzemenin saç rengini açtığında ve ona sürekli, büyüleyici, güneş ışığı gibi parlaklık kazandırdığına bilirler. Bol miktarda zeytin yağı sürdükten sonra saçınızı iyice tarayın. Bu şekilde bir saat güneşte durduktan sonra saçınızı durulayın. Saçlarınızda doğal bir ışıma ile birlikte, onların nemli ve cazibeli olduğunun farkedeceksiniz.

Çoban yastığı- Papatya çayı sayesinde bu yaz esmer kadınlar da doğal altın saçlara sahip olacaklardır. Bunun için esmer kadınlar papatyayı bir çaydanlık kaynatıp soğumaya bulundurmalıdırlar. Saçınızı her defasında olduğu gibi iyi yıkayıp, kremledikdən sonra papatya çayını saçlarınıza uygulayın. Dışarı çıkıp çayla ıslattığınız saçlarınızı güneşte 30-60 dakika kurutun. Saçlarınız istediğiniz doğal altın güzelliğine kavuşana kadar aynı işlemi her iki günde bir tekrarlayın.

Bal- Balın çok yapışkan olmasına rağmen saçlarınıza uygulaması gerçekten de saçlarınızın renginin açılmasını sağlayacaktır. Balı nemli saçınıza doğrudan uygulayabilir ve saçlarınızın iki saat bu şekilde kalmasını sağlayabilirsiniz. Başka bir yöntem ise saç spreyi şişesini bal, limon ve suyu karıştırıp, yukarıdaki prosedürü uyguladıktan sonra bir saat boyunca güneşte durmak yararlıdır. Onuda belirtmek gerekir ki, saçlarınızı baldan tamamen temizlemek için birkaç kez yıkamak zorunda kalabilirsiniz, ancak bu yöntem saçlarınıza dolgunluk ve ışıltı verecektir. Yukarıda bahsedilen basit yöntemlerden herhangi biri ile saç renginizi doğal yollarla açabilirsiniz.

Hiç yorum yok: