reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Sabahları kusursuz saçlar ile uyanmak mümkün mü?

Yazar fotoahmet 26 Mayıs 2018 Cumartesi 0 yorum
Sabahları kusursuz saçlar ile uyanmak ; İstermisiniz saçınız siz uyurken kendi kendine biçime girsin? Güne kusursuz bir saçla başlayıp, sabahları daha çok yatmağınıza yardımcı olacak yöntemler makalemizde!

Eğer boğucu yaz aylarında değilseniz, sabah saçınızı yıkayıp çıkabilmek için iki seçeneğiniz var. Ya yaş saçlar ile işe soğuktan titreyerek gideceksiniz, ya da kurutmak ve şekle sokmak için sabah erken oyanacaksınız. Oysa hastalanmak veya uykusuz kalmaya gerek kalmayacak üçüncü bir tercihiniz de var. Bir gece önceden banyo yapmak. Sabah uyandığınız zaman ehlileştirilmesi imkansız, dağınık saçlarla karşılaşmamak için önceden yapacağınız birkaç şey sayesinde yastığınız en iyi yardımcınız olacaktır. Mükemmel bir saçla uyanmanıza neden olacak ve size zaman kazandıracak yöntemleri bir araya topladık. Özellikle uzun ve dalgalı saçlara sahipseniz, sizin daha çok işinize yarayacaktır. Saçınıza doğal görünümlü dalgalar vermek istiyorsanız, sizin için çok kolay bir yöntem var. Saçlarınızı Horun. Bu kadar! Gece banyo yaptıktan sonra saçlarınızı tamamen kurutun ve yoğun şekilde Örün. Saçınızı sonuna kadar örmektense, ucunda 10 santimetrelik kısmını açık koyun. Sabah örgülerinizi açın ve dalğalarınızı parmaklarınız ile biçime sokun. Eski Hollywood yıldızlarının zarif ve yumuşak saç dalgaları vintage tarzı sevenlerin aklını başından almaya devam ediyor.

Sabahları saçlarınızı kıvırdıktan sonra tarak ile tarayarak bu modeli elde edebilirsiniz. Ama akşamdan işinizi kolaylaştırmak istiyorsanız, klasik yöntemlerden kullanabilirsiniz. Sohbet biqudilerden gidiyor. Artık bigudiler kolay kullanılacak şekilde dizayn edilir. Isı veren, yatakta rahatsız etmeyen bigudiler var. Sizin için en uygun olanı seçin. Sabah saçınızı açın ve bir kez tarayın.
saç bakımı kategorimizi ziyaret etmenizi tavsiye ederim / saç bakımı 

Hiç yorum yok: