reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Saç uzatma yöntemi

Yazar fotoahmet 26 Mayıs 2018 Cumartesi 0 yorum
Saç uzatma yöntemi ; Her kadın uzun ve güzel saçların olmasını arzu ediyor. Şu anda bu arzuyu 2-3 saat içinde, saçların yapay şekilde uzatılması yordamı ile gerçekleştirmek olur.



Saç uzatma yöntemi
Bu prosedürün uygulanmasına karar vermeden önce iyice düşünmek ve mutlaka doktora danışılmalıdır. Çünkü saçların dökülmesi, saçların ve baş derisinin çeşitli hastalıkları, baş derisinin yüksek duyarlılığı, bazı ilaçların alınması (antibiyotikler, kimyasal ve hormonal preparatlar), bazı hastalıklar bu prosedürün yerine getirilmesini aksi talimat olarak kabul edilir. Kendi saçlarınız hayli ince ve zayıf olması da onların uzatılmasından vazgeçmek gerekir, çünkü bu onların daha çok zedelenme tehlikesi olur. Saç uzatma prosedürüne önce maskelerin yardımıyla onları iyice beslemek ve güçlendirmek gerekir. Saç uzamasını mutlaka iyi salonda ve uzmanlaşmış ustanın yanında gerekir.

Uzatılan saçlara özenle ve dikkatle kulluk etmek (bu konuda kendi ustanızdan sorun) gerekir: özel şampunlarla seliqe ile yıkamak ve taramak, özel balzamlardan kullanın, saçların birbirine dolaşmasına imkan vermemek (aksi takdirde, sonradan onları tarayabilen bilmeyeceksiniz) vb. Uzatılan saçlarla saunaya, üzgüçülüyə yürürken veya denizde çimerken çok dikkatli olmak gerekir. Çünkü güneş ışınları, tuzlu ve klorlu su, ayrıca havuzda veya denizde yıkanmak onları büyük ölçüde tahrip eder ve birbirine dolaştırıyor.

Saç uzamasını sıcak veya soğuk yöntemle yapıyorlar. Bu zaman 200 kadar saç setini ilave edilebilir. Uzantı yöntemini bağlı olarak uzatılan saçlar 6 ayadek kalabilir.

Saç sıcak yöntemle uzatılması sırasında artırılan saç seti kadının kendisinin 1 saç seti ile, eritilmiş keratinlə (katran şekilli madde), özel sıcak kəlbətindən kullanılarak birleştirilir. Konsolidasyon yerine küçük levha biçimi verilir ki, o da sonra saçların arasında gizlenir.

Saç soğuk yöntemle uzatılması sırasında saçların desteleri birbiri ile özel yapıştırıcı veya küçük metal kelepçeler vasıtası ile birleştirilir. Yapışkanla birleşdirilmenin yöntemlerinden biri saçların şeritle birleştirilmesidir. Bu zaman özel lentin üzerine sabitlenmiş yapay saç setleri kadının saçlarına birleştirilir.
İlave edilen saçları sadece kozmetik salonda, en iyisi onları uzatan ustanın kendisi tarafından çıkarılması gerekmektedir. Suni saçları çıkardıktan sonra kendi saçlarınızı kozmetik maskelerle iyice güzelleştirin.

Hiç yorum yok: