reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Yaz aylarında makyaj nasıl yapılır

Yazar fotoahmet 26 Mayıs 2018 Cumartesi 0 yorum
Makyaj nasıl yapılır  Havaların ısıması ile, kışın soğuk nefesini üzerimizden atmaya koşuyoruz. Bu çalışmada makyajında büyük rolü var.Yaz aylarında makyaj nasıl yapılır bunu biliyormusunuz. Yaz ayları sıcaklık getirdiği gibi, makyajda da elvanlık ve renklilik hissedilir.


yazın aylarında makyaj nasıl yapılır
Yaz aylarında makyaj nasıl yapılır
Yaz aylarında makyaj nasıl yapılır
esas makyaj trendleri ise net yüzler olacak. Kabarık ve cəbledici makyaj yerine basit ve doğal makyaja üstünlük verilecektir. Bej tonları bu yıl gözlerde oldukça moda. Dudaklarda kahverengi, ahududu tonları moda. Mat ve kirşan renkli dudaklar ise yılın trendi olacak.
Elbette, makyajın unutulmayan bölümü yanakladır. 2016 yılında koyu ve kahverengi tonlu enlikler hakim olacak. Görüntünüzü tırnak boyaları bitirebilirsiniz. Tırnaklarda nötr tonlar moda. Tüm bunları yaptıktan sonra şık görüntünüzü tamamlamış olacaksınız.

Peki yaz makyajı nasıl yapılır?
Yaz makyajı yaparken en çok dikkat etmemiz gereken nokta kullanılacak kozmetik ürünlerdir. Kozmetik ürünleri seçerken ekstra özen göstermemiz gerekir. Güneşe daha fazla maruz kalınacağı için makyaj ürünlerin kalitesi çok önemlidir. Artık nerdeyse her markette kozmetik ürünler satılıyor. Alacağımız kozmetik ürünlerin sağlığımızı tehdit etmemesi gerekir.

Kozmetik ürünlerin antialerjik olması gerekir. Kozmetik ürün alırken alerjik test yapılmasını isteyin. Üründen biraz alıp iç bileklerinize sürün. Bir süre bekleyin. Eğer o bölgede kızarıklık ve kaşıntı gibi belirtiler varsa o kozmetik ürün size uygun değildir. Bu ürünü almayın.

Ayrıca yaz döneminde çok fazla terlediğimiz için makyajımız akabiliyor. Bu yüzden suya dayanıklı makyaj malzemeleri kullanmak gerekir. Şimdi makyaj yapma zamanı.Yaz makyajı yaparken doğal bir görünüme sahip olmak ilk amacımız olmalı. Hava zaten sıcak olduğu için koyu renk farlar ve rujlar kullanmaktan kaçınmalıyız. Gözlerimizi açık yeşil, açık mavi, kiremit renkleri, açık kahverengi, lila gibi renklerle güzelleştirebiliriz.

Fondöten kullanımı çok mecbur bir durum yoksa yapılmayabilir.

Ruj seçiminde de doğal ve açık renkler tercih edilmelidir.

Allık kullanımıyla makyaj tamamlanır.

Hiç yorum yok: