reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

7 farklı erkek tipi

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Hanımların arzusu Romantik erkek
Romantik erkeği hemen tanıyacaksınız. Romantik erkeği hemen tanıyacaksınız. O, görüştüğü hanıma gül ve tatlı alır, işten eve kadar onu aktarır. O, görüştüğü hanıma gül ve tatlı alır, işten eve kadar onu aktarır. Romantik dolu görüşler oluşturuyor – mum ışığında yemek sofrası, güneşin batmasına temâşâ, şer demek vb. Romantik dolu görüşler oluşturuyor – mum ışığında yemek sofrası, güneşin batmasına temâşâ, şer demek vb. Böyle kişilerin ideali kibar, zarif, duygusal isteklerini beğenen ve destekleyen kadındır. Böyle kişilerin ideali kibar, zarif, duygusal isteklerini beğenen ve destekleyen kadındır. Eğer hayata gerçekçi bakan, romantikanı sevmeyen, serbest yaşam tarzı süren, biraz da acıdil xanımsınızsa romantik erkek ile münasibetiniz yapılmayacaktır. Eğer hayata gerçekçi bakan, romantikanı sevmeyen, serbest yaşam tarzı süren, biraz da acıdil xanımsınızsa romantik erkek ile münasibetiniz yapılmayacaktır. Öyle ki, duygusal erkekler sakin, sevecen ve ince sesli, anlamlı bakışlı hanımlara tercih. Öyle ki, duygusal erkekler sakin, sevecen ve ince sesli, anlamlı bakışlı hanımlara tercih.

Hanımlar için Sürpriz kişi
Onunla hayat beklenmedik macera ile doludur. Onunla hayat beklenmedik macera ile doludur. Böyle kişiler çok hızlı olur, beklenmeyen kararlar verir, düzenli olarak haber ve yeniliklerle ilgileniyor. Böyle kişiler çok hızlı olur, beklenmeyen kararlar verir, düzenli olarak haber ve yeniliklerle ilgileniyor. Sürekli sizin için yeni eğlenceler düşünür. Sürekli sizin için yeni eğlenceler düşünür. Kısacası Kısacası
onunla sıkılmazsınız. onunla sıkılmazsınız. Onunla geçirdiğiniz görüşler bayaramı hatırlatır. Onunla geçirdiğiniz görüşler bayaramı hatırlatır. Eğer gürültüsü, eğlenceyi, maceralı hayatı değil, huzuru istiyorsanız “sürpriz” kişi sizin yariniz değildir. Eğer gürültüsü, eğlenceyi, maceralı hayatı değil, huzuru istiyorsanız “sürpriz” kişi sizin yariniz değildir. Bazı kadınlar sakin yaşam tarzını, evde oturup diziye veya onu ilgilendiren verilişlere bakmayı seviyor, böyle erle onları mutluluk beklemiyor. Bazı kadınlar sakin yaşam tarzını, evde oturup diziye veya onu ilgilendiren verilişlere bakmayı seviyor, böyle erle onları mutluluk beklemiyor.

Ciddi görünümü ile cezb eden İş adamı Ciddi görünüşü ile cezbeden İş adamı
O, daima meşguldür. O, daima meşguldür. Onun dost – tanıdıkları ciddi iş adamlarıdır. Onun dost – tanıdıkları ciddi iş adamlarıdır. Günü iş aramaları, görüşmeler, toplantılar, sözleşme yapmakla geçiyor. Günü iş aramaları, görüşmeler, toplantılar, sözleşme yapmakla geçiyor. Böyle erkekler güvenli eşi seçiyorlar. Böyle erkekler güvenli eşi seçiyorlar. Onlar eve geldiğinde rahat olmak, sorunlardan uzaklaşmak istiyorlar. Onlar eve geldiğinde rahat olmak, sorunlardan uzaklaşmak istiyorlar. Düzenli ev, lezzetli yemekler, sevecen eşi, bir deyişle ev ve sevdiği kadın onun sağlam sarayı olmalıdır. Düzenli ev, lezzetli yemekler, sevecen eşi, bir deyişle ev ve sevdiği kadın onun sağlıklı sarayı olmalıdır. Tüm bunların yanı sıra doğası tələbkarolan bile erkekler kadının kendi zevkine uygun olmasını istemektedirler. Tüm bunların yanı sıra doğası tələbkarolan bile erkekler kadının kendi zevkine uygun olmasını istemektedirler. Eğer bütün bu isteklerine cevap veriyorsanız eşi olabilirsiniz. Eğer tüm bu isteklerine cevap veriyorsanız eşi olabilirsiniz.

O, seni her şeyden koruyan Çin Seddi
Sakin ve kendine emin kişidir. Sakin ve kendine emin kişidir. Onun hayatı stabil, geleceği ise önceden planlanıyor. Onun hayatı stabil, geleceği ise önceden planlanıyor. Ani ve beklenmeyen kararlar onun doğasına uygun değildir. Ani ve beklenmeyen kararlar onun doğasına uygun değildir. Böyle kişiler bir aydan, hatta bir yıl sonra da atacağı adımları bilir. Böyle kişiler bir aydan, hatta bir yıl sonra da atacağı adımları bilir. O, hiçbir zaman eşini kıskanmıyor, çünkü kendine güveniyor. O, hiçbir zaman eşini kıskanmıyor, çünkü kendine güveniyor. Bilir ki, her ne olursa olsun kadın onu hep arzulayacaq. Bilir ki, her ne olursa olsun kadın onu hep arzulayacaq. Böyle erkek ile kadın sorunların çözümünü düşünmüyor ve her konuda ona emin olur. Böyle erkek ile kadın sorunların çözümünü düşünmüyor ve her konuda ona emin olur. Sorumlu olan böyle kişiler tüm sorunları kendileri çözer. Sorumlu olan böyle kişiler tüm sorunları kendileri çözer. Fakat onlar sadece sevdiği hanımları onların ihtiyaçlarına ve isteklerine cevap verirse, onun sorunlarını çözmeye hazırdılar. Fakat onlar sadece sevdiği hanımları onların ihtiyaçlarına ve isteklerine cevap verirse, onun sorunlarını çözmeye hazırdılar.

Seni çerçeveden üretebilen özgürlüğü seven kişi
Hiç ne planlaşdırmır ve yarın ne yapacağını bilmiyor. Hiç ne planlaşdırmır ve yarın ne yapacağını bilmiyor. Özgürlüğü sever, sorumluluk, sorunları ise yetinmeyin, onlardan kaçar. Özgürlüğü sever, sorumluluk, sorunları ise yetinmeyin, onlardan kaçar. Gününü eğlencelere adıyor. Gününü eğlencelere adıyor. Eğer yarın nereye varacağınızı bilemezsiniz ve gelecek için plan tutumursunuzsa, bu kişi size uygundur. Eğer yarın nereye varacağınızı bilemezsiniz ve gelecek için plan tutumursunuzsa, bu kişi size uygundur. O, serbest, hiçbir kuralı, adeti, çerçeveyi beklemeyen, macera eğlence dalınca öyle şimdi koşmaya hazır olan kişidir. O, serbest, hiçbir kuralı, adeti, çerçeveyi beklemeyen, macera eğlence dalınca öyle şimdi koşmaya hazır olan kişidir. Dikkate alın ki, onunla yarının nasıl olacağını da kısıtlanır. Dikkate alın ki, onunla yarının nasıl olacağını da kısıtlanır. Böyle kişi ile münasebetin pozitif tarafı ise odur ki, o, sizi darıxmağa bırakmayacak. Böyle kişi ile münasebetin pozitif tarafı ise odur ki, o, sizi darıxmağa bırakmayacak.

O, istediğin gibi olabilir Negatif düşünen kişi
Maalesef olsun ki, böyle kişi ile de rastlaşa görebilirsiniz. Maalesef olsun ki, böyle kişi ile de rastlaşa görebilirsiniz. İlk bakışta başarılı işadamı təəsüratı uyandıran bu kişiler evde olumsuz emosiyalarını bozuntuya veren insandır. İlk bakışta başarılı işadamı təəsüratı uyandıran bu kişiler evde olumsuz emosiyalarını bozuntuya veren insandır. O, daima negatif düşünceleri ile paylaşır, böylece sizi sıkabilir. O, daima negatif düşünceleri ile paylaşır, böylece sizi sıkabilir.

Ama böyle kişi ile kendinizi onun sorunlarını tam anlayan anne gibi yapabilirsiniz. Ama böyle kişi ile kendinizi onun sorunlarını tam anlayan anne gibi yapabilirsiniz. Onun umudu ve dayanağı olarak onu karyerada yukarıya doğru yönlendirmek, yüksek gelir elde etmeye teşvik mümkündür. Onun umudu ve dayanağı olarak onu karyerada yukarıya doğru yönlendirmek, yüksek gelir elde etmeye teşvik mümkündür. Sonda sonuçla gurur duyabilirsiniz. Sonda sonuçla gurur duyabilirsiniz. Çünkü, o, sizin desteğiniz olmadan bunlara nail olamazdı. Çünkü, o, sizin desteğiniz olmadan bunlara nail olamazdı. Fakat böyle erkek ile ilişki qurmazdan önce iyi düşünün. Fakat böyle erkek ile ilişki qurmazdan önce iyi düşünün. Sizin bunu yapmaya gücünüz yetecek mi? Sizin bunu yapmaya gücünüz yetecek mi? İkinizin yerine de her şeyi yapabilir misiniz? İkinizin yerine de her şeyi yapabilir misiniz? Böyle bir kişi ile yaşam qursaz kendi karyeranızı unutmaya mecbur olacaksınız. Böyle bir kişi ile yaşam qursaz kendi karyeranızı unutmaya mecbur olacaksınız.

geçici kişi
Sadaladığımız istenilen erkek tipi altında maskalanan bile insanın farklı bir yönü şudur ki, o, sizinle hayatının zor anları bitenedek kalacak. Sadaladığımız istenilen erkek tipi altında maskalanan bile insanın farklı bir yönü şudur ki, o, sizinle hayatının zor anları bitenedek kalacak. O, hayatında yaşanan sorunları çözmek ve başına gelebilecek daha iyi olayları beklemek için sizinle birlikdədir.Ola bilsin o, kendi amaçları için sizden kullanıyor veya siz onu sadece sakitləşdirirsiniz. O, hayatında yaşanan sorunları çözmek ve başına gelebilecek daha iyi olayları beklemek için sizinle birlikdədir.Ola bilsin o, kendi amaçları için sizden kullanıyor veya siz onu sadece sakitləşdirirsiniz. Doğru, bu sizin aklınıza gelmiyor. Doğru, bu sizin aklınıza gelmiyor. O, sizi öyle inandırıp ki … O, sizi öyle inandırıp ki …

Eğer yakışıklı, iş, lezzetli yemekler pişirmeyi başaran, temiz, sıcak ve cazibədarsınız. Eğer yakışıklı, iş, lezzetli yemekler pişirmeyi başaran, temiz, sıcak ve cazibədarsınız. Sizin hala çok olumlu keyfiyyətləriniz var. Sizin hala çok olumlu keyfiyyətləriniz var. Ancak o, idealini bekliyor. Ancak o, idealini bekliyor. Sizinle ilişki hep geçiş karakterini taşıyacak. Sizinle ilişki hep geçiş karakterini taşıyacak.

Böyle kişi kendi idealine benzer obrazda kadın görünce münasibetlerinize son verecek. Böyle kişi kendi idealine benzer obrazda kadın görünce münasibetlerinize son verecek. O, sonradan sonraki kurbanının da onun ideali olmadığını anlayıp, hatta size geri da olabilir. O, sonradan sonraki kurbanının da onun ideali olmadığını anlayıp, hatta size geri da olabilir. XANIMLAR DİKKAT! XANIMLAR DİKKAT! Onu geri kabul etmeyin. Onu geri kabul etmeyin. O, sizinle yine de böyle olabilir. O, sizinle yine de böyle olabilir. Sonraki defenin sonuncu olma ihtimali daha fazladır. Sonraki defenin sonuncu olma ihtimali daha fazladır. Böyle insanlar daima aramada olduğu için çok sayıda sevgi romanları yaşıyor ve nadir mutlu olabiliyorlar. Böyle insanlar daima aramada olduğu için çok sayıda sevgi romanları yaşıyor ve nadir mutlu olabiliyorlar

Hiç yorum yok: