reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Sevgili Olmadan Önce Mutlaka Onun Ayak Parmaklar

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
İngiltereli bir araştırmacı Jane Sheehan, ayakların insan xarekterini yansıttığını söyledi. Ayak parmaklarına göre insanların karakterlerin analizini şöyle anlattı.

1.  Büyük baş parmak: akıl ve yaratıcılığına göstergesidir. Başparmağı büyük olan kişiler konuları farklı şekilde değerlendirir ve çıkış yolu sunar. Baş parmağı kısa olanlar ise yetenekli ve çalışkan iş adamı olur.

2. Parmağı uzun olanlar lider ruhludur. 2. parmağı kısa olanlar ise yola giden olur.

3. parmağı kısa olanlar enerjik olur. Her şeyin mükemmel olmasını isterler. Gördükleri her işte başarılı olur. 3. parmağı kısa olanlar güzelliğe önem verir. Sakin yaşamayı ve konuşmamayı çok seviyor.

4. parmağı uzun olanlar aile ve dostluk ilişkilerine çok önem veriyor. İyi dinleyici olurlar. Başka insanların sorunları ile ilgileniyorlar. Yani, “her işe baş sokuyorlar“. Bu parmağı kısa olanlar ise aile, sevgi, dostluktan başka her şeyle ilgileniyorlar.

Küçük parmağı kısa olanlar ise çocuk tabiatlı olur ve sorumluluktan kaçıyorlar. Küçük parmağı diğer parmaklarından ayrı olanlar, məcarapərəst olur ve flört etmeyi sever. Küçük parmağı diğer parmaklara yoğun tutunan insanlar ise sıradan yaşam tarzını seviyorum ve sadık olurlar.

Ayak boyutu: Küçük ayaklı erkekler büyük ayaklı erkeklere oranla ihanete daha fazla eğilimlidir

Hiç yorum yok: