reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Kadınları mutlu etmenin sırrı nedir

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Kadınları mutlu etmenin sırrı nedir ;Duygularını bazen gizleyen, bazen de duygularını göstermekten çekinmeyen kadınları mutlu etmek hayal ettiğimiz kadar zor değil. Kadınların en mutlu olduğu an “pırlanta yüzüğü” parmağına taktığı gün olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Aslında onları cesaretlendirmek için servete ya da son dakika alınan hediyelere gerek yok.


Kadınları mutlu etmenin sırrı nedir
Kadınları üzgün oldukları anda bile sevindiren Kadınları mutlu etmenin sırrı aşşagıda maddeler halinde sunduk amarım sevgili dostum sana yardımcı olur.

Aslında tek ihtiyaçları omuzdur!
Üzgün ​​olduğunu anlayıp hemen kadının yanında bulunan arkadaşı ona aşırı mutluluk verir.

Sevdiği insanlar
Sevdiği bir insanın başarısını görmek kadını aşırı sevindiriyor. Hani, ilk birinci sınıfda yazdıgınız yazıyı annene gösterdiğin zaman o nasıl sevinirdi?muhtemelen sizinde yüzünüz tebessümlendi.

Sen güzelleşmişsin zayıflamışsın?
Bu sihirli cümle yürekten ve ansızın denildiği zaman karşısındaki kadının mutlu olması kaçınılmazdır. Bir kadını mutlu etmek işte bu kadar kolay.Yanında işin var ise seni seviyorum bugun cok güzelsin de gözündeki ışıgı göreceksin.

İlk “Anne” kelimesi
Bebeğinizden duyacağı o ilk “anne” kelimesi kadını mutlu etmek için yeterlidir.

Özel günleri unutmayın! Bu cok önemli dostum.
Bir kadını mutlu etmek için özel günleri unutmamak gerekir. Bu zaman erkekler, diqetli olmalıyız. Eğer tarihleri ​​akılda tutarak ilgili sorunu varsa, bu zaman özel teqvimlerden kullanmalıyız.

Sadece konfor!
Kadın hem anadır, bunu unutmayalım. O ailesini rahat ve birlikte gördüğü an mutlu olur.

alış veriş yapmak
Her kadının kendini rahat hissettiği tek yer tabii ki, “şopinq” için gidilen mağazalar. Onlar için mutluluk bazen yeniliktir.

Bazen bir demet çiçek .
Kadını mutlu etmenin en iyi yollarından biri de onlara bir demet çiçek almaktır. Ansızın onlara doğru uzatılan bir demet çiçek onların çehresinde tebessüm yaratabilir.

Hazırladıkları yemekleri?
Her kadın, pişirdiği yemek beyenilse de, beyenilmese de mutlaka “ellerine sağlık” cümlesini bekliyor. Kadınların gönlünü hoş tutmaktan hiç kimse bir şey kaybetmez. Öyle değil mi?

Hiç yorum yok: