reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Kadınları nasıl sevelim?

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Anlıyorum, günlük işlerle ilgili kimseye rapor vermek insan özgürlüğünü yok eder. Ancak bazen bunu sosyal ağda rahatlıkla yapabiliyor, bunu da boynunuza alın. Biraz gecikdizsə, kadının aklına bin türlü fikir gelecek. “Kazaya düşüp, davaya karışıp, işte sorunu çıktı vb.”. Kadınlar rahatsız olur, bu, onların doğasında var. Gecikəcəyinizlə, bir süre olmayacağınızla ilgili haberdar edin.
Evdeki eşyaları tamir edin
telefon bozuk olunca “benim başım çıkmıyor”, – deyib telefonu ustasının numarasını aramak yerine kendiniz tamir etmeye çalışın. Ya da alternatif olarak “Bebeğim, al bu parayı, git, yenisini al”, – diye bier. Hangi size sarf ediyorsa, onu yapın.
Duyarlılık gösterin
Kadınlarda da erkeklerde olduğu gibi çok sık ruh hali değişikliği yaşanıyor. Erkekler ise kadının morali olmayanda, divanın bir köşesine sığınıp otururken buna önem vermiyor. Ancak kadın banyodan gözleri kızarmış, ağlamış şekilde çıktığında “Her şey yolunda demektir? Bir şeyler oluyor? “, – Diye sorarlar. Bu durumda kadınlar “Ben artık 3 aydır depressiyadayam. Sen ama … Hatta ölsem bile, hiç haberin olmaz “, – diye ateş püskürər. O yüzden sadece kendinizin değil, kadının da kaygıya, duyarlı davranışa ihtiyaç duyduğunu unutmayın.

Öyle eleştiri yapın ki, hiç eleştiri gibi görünmesin
Kritik kabaca diyerek onu incitmeyin. Pişirdiği bir yemek hoşunuza gitmese de, “Neredeyse ölmüşdüm”, – deyib alay koymak yerine, “Çok lezzetli oldu, ancak ben de biraz alerji var. Gelen kez başka türlü Bişirərsən “, – deyin.
Tembellik etseniz bile, azıcık dikkat gösterin
Gül destesini paraların boşuna sarfiyatı hesap edrsiz, ancak hanımınız gülü seven ya! Boğazınızdan kesip en azından haftada bir kez ona hoş bir şeyler alın. Lütfen birkaç lira paranız onun parayla ölçülmeyecek mutluluğuna sebep olacaktır. Sebepsiz yere ona hep küçük hediyeler edin ve inanın, onun sevinci size zevk verecek. Onun önemli kabul ettiği en küçük detaylara bile dikkat gösterin. Sizin ilgilenmeye, ilk görüş, nişan günü, evlilik günü, doğum günü vb.
Yalan olsa da, dış görünümünü övün
Normlar kadınının görünüşte şık olmasını gerektirir. Bir yemeğe giderken giyimi, makyajı hoşunuza gelmediyse, “Bu ne ?! Sanki seks şovuna gidiyorsun, pisdi “, – demek yerine” Çok güzelsin. Oradaki herkesin gözü sende olacak, ben de çok kıskanıp rahatsız olacağım. Geçen defa geyindiyin giyim vardı e, seni o zaman çok beyenmişdim. Bence, onu giy “, – iletebilirsiniz.
Hiçbir zaman yapılmayacak şeyleri belirleyin
Çocukluktan geçirdiğiniz travma, alerji, hoşlanmadığınız şeyler, bunların hepsini ilk önceden deyin. Örneğin, “hiçbir zaman çantayı daşımayacam, seninle elbise bazarlığına getmeyecem, köpeğini gezdirmeyecem vb.” Sebep ise gelecekte hanımınız bunları yaparken sizin hoşlanmadığınızı görüp artık onu sevmediğinizi düşünmemesidir.Ve sevginiz hanımınızın şüphe etmeyeceği tek nesne olmalıdır.

Hiç yorum yok: