reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Kadın ve erkek arasında 10 fark

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Kadın ve erkek arasında 10 fark; İstatistik erkeklerin kadınlara göre daha zayıf olduğunu söyler. İntihara daha yakındırlar ve psikolojik çöküntülere daha sık maruz kalırlar. Kalp krizi ve kazalarda erkeklerin ölüm hali daha çok olur.


Kadın ve erkek arasında 10 fark
Kadınlar uzun ve sağlıklı yaşasalar da “erkeklere ait” işlerde çok da şansları yoktur. Temel sorunları ise kendi sözlerini yeride bilmiyorlar. İş hayatında da yükselmeleri bir o kadar zordur.

Şimdi ise kadınlar ve erkekler arasında 12 farkı sizinle paylaşıyoruz.

Farklılıklar daha bebeklik zamanlarında başlıyor. Psikologların yaptığı araştırmalara göre, erkek çocuklar etrafta dolaşıp oynarken, kız çocukları zamanlarının çoğunu evde geçiriyor.

Kız çocukları erkek çocuklarına göre daha sık dil açıyor.

Depresyona giren kadınların sayısı erkeklere oranla iki kat daha fazladır.

Erkekler kadınların sözünü kesmekten çekinmiyorlar. Tartışma sırasında “söz kesme” lerinde % 96 ‘sı erkeklerre ait olur.

Erkeklerin 48% -i horluyor. Kadınların bu 22% -i.

Kadınlar erkeklerden üç kat daha fazla telefon görüşmeleri ve telefon konuşmaları daha uzun olur. Kadınların telefon görüşmeleri ortalama 20 dakika, erkeklerde ise bu süre 6 dakikadır.

Kadınlar gelişme dönemlerini erkeklere oranla daha cabuk tamamlar. Kadınlar adet görmeye başladıktan sonra gelişme dönemleri yavaşlar. Erkeklerde ise bu 18 yaşa kadar devam etmektedir.

Kadınlar alkollü içeceklere karşı daha hassas olur. Çünkü alkolün etkisini azaltan enzimler kadınlarda erkeklere oranla daha az etkiliyor.

Sol el kullanmak erkek çocuklarında daha sık görülür. Erkekler sol ellerini kullanmakta kızlardan daha becerikli. Bunun nedeni erkeklerde sağ beyin Yarımküre kadınlarla karşılaştırıldığında daha gelişmiştir

Kadınlar daha çok gülümsüyor ve sohbet sırasında karşı tarafın gözünün içine bakıyor. Erkekler ise genellikle bakışlarını kaçırır.

Hiç yorum yok: