reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkeklerin kadınlarda sevdiği özellikler

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Erkeklerin kadınlarda sevdiği özellikler; Bir erkek bir kadınla yeni tanışmışsa veya bu kadınla uzun süreli ilişkisi olsa bile, kadının yapmasını sevdiği bazı hareketler var. Myansiklopedi bu hareketlerin bazılarını sunuyor;

Erkeklerin kadınlarda sevdiği özellikler nelerdir.

1. Başınızı onun göğsüne yaslayın
Erkeklerin kadınlarda sevdiği özellikler
Erkeklerin kadınlarda sevdiği özellikler
Koltukta uzanıp televizyon izlerken veya uzun günden sonra kamelyada dinlenirken, kadının başını erkeğin göğsüne koyması ve erkeğin kadını kucaklaması en güzel duygulardan biridir. Erkekler kendilerini koruyucu gibi hissetmeyi seviyorlar ve bu hareket kadının erkeğin kollarında kendini güvende hissettiğini gösteriyor.

2. İlk mesajı kadının yazması
“İlk mesajı erkek yazmalıdır” diye bir baskı var. Bazen erkekler yıpratıcı olmamak için hiç mesaj yazmamayı seçebilir. Erkeklere ilk mesajı kadının göndermesi onun gününü aydınlatır ve güzel sohbetin başlamasına neden olur.

3. Ona değer verdiğinizi söylemeniz
Bazı taraf diğer tarafa göre daha fazla veya daha az ilgi gösteriyor, ama nasıl olursanız, şunu unutmayın: eğer bir kişi ilişkiniz için çok çaba gösterirse, sizin ona ne kadar değer verdiğinizi duymaktan asla sıkılmaz. Bu, onun kendini daha mutlu hissetmesini sağlar.

4. Erkeklerin araba kullanırken saçlarıyla oynamanız
O araba kullanırken kolunuzu uzatıp onun kafasının arkasına hafifçe dokunun. Onu gülümsemesi garantilidir! (Otomobil sürüş dikkatini çok dağıtmayın!)

5. Sosyal ağlarda onunla övünmeniz
Eğer sevgiliniz sizin için hoş bir şey yaptıysa, örneğin, eve geldiğinizde sizin için hazırlanmış sürpriz yemek sofrası ile karşılaştıysanız, yemek sofrasının fotoğrafını paylaşmanızın hiçbir zararı yoktur. Bu, ona minnettar olduğunuzu ve bu hissinizi dünyayla paylaşmaya istekli olduğunuzu gösterir.

6. Onu dinleyiniz
Oturup onun gözlerine bakarak, onun için önemli olan bir şeyle ilgili, anlattıklarıyla gerçekten meraklanmanız, ona önem verdiğinizi gösterir.

7. Arkadaşlarınızla dışarı çıkarken ona mesaj atmamıza
Bazı deli gibi kıskanç erkekler var ki, sevgililerinin arkadaş ile dolaşmaya çıkmasına “izin” vermezler, özellikle de, bu ortamda başka erkekler de olacaksa. Eğer gezmeye çıkarken, iyi vakit geçirmenizi dileyecek bir sevgiliniz varsa, arada bir ona mesaj yazıp “selam” deyin, halini-hatırını sorun. Bu, onu gülümsetecek ve gezmekdeyken bile, onu düşündüğünüzü bilecek.

 8. Ona sevginizi göstermeniz
Dışarıda herkesin içinde ona sarılmak gerekmez, ama yolda giderken onun elini tutmak gibi, mağazada kasa kuyruğu beklerken onu kucaklamak gibi, yahut birlikte sinemaya giderken koluna girmek gibi küçük şeyler onun kendini size daha yakın hissetmesini ve onunla olmaktan gurur duyduğunuzu hissetmesini sağlar .

Hiç yorum yok: