reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Takımı motive etmek için 5 yol

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Takımı motive etmek için 5 yol ;Eğer takım her zaman motive olursa başarı kazanmak daha kolay olur.Motivasyon takım yaratmanın ve etkin takım çalışmasının temel parçasıdır.Takımıdaima motivasyonda tutmak istiyorsan, aşağıdaki madeleri uygulayabilirsin: 
Takımı motive etmenin 5 yolu



1. Dosya aydın amaçlar koy
Öne aydın amaçlar konulması iş etkinliği benimsenmesi ve motivasyonun ana kaynağı – bu işe olan ilgi doğan motivasyona. Aydın ve özel amaçlar daha verimli olmaya ve daha iyi takım çalışmasına neden olur.Bu nedenle istenilen anlaşmazlıktan sapma amacıyla işin tamamlanması için takımın karşısına son tarihle birlikte aydın amaçlar koy.
2. İnsanlara yetki verki 
Takım üyelerinin gelişimi iletişim, açıklık ve alınacak karar takım üyelerinin doğrudan katılımını gerektirir. Takımın sorunları çözmek için destekle ve tartışmaları hafifletmeye çalış.
3. Takımı motive etmek için Doğru destek sağla
Değişiklik her zaman takımın çalışmanın yeni yollarını anlamak ve gerçekleştirmek için yeni beceriler öğrenmesini öngörüyor. Takım lideri takıma ve bireysel olarak herkese yeni yaklaşımları geliştirmek ve deneyden geçirmek için fırsat yaratmalıdır. Emin ol ki, takımda yeni becerilerini onaylamak için uygun öğretiye, gelişim kaynaklarına ve süreye sahiptir.
4. Takımı motive etmek için Geleceğe dair bakış oluştur
Geleceğe bakışı belirlemek, geliştirmek, anlaşılır ifade etmek ve takımı bundan haberdar etmek daha uygun. Başkalarını seni izlemeye teşvik etmek gerçekten mükemmel çağrıdır! Takıma ilham ver geleceğe dair basit, net ve uygun bakışa ihtiyaç duyuyorsun. Ek olarak, ayrıca insanlarda sana karşı güven hissini yaratmaya ve iş için en uygun kişi olduğunu ispat etmeye de ihtiyacın olabilir.
5. Takımı motive etmek için minnettar olduğunu göster
Sen takımına zaman ve enerji vemelisin. Herkes kiymetlendirilmeye ihtiyaç duyuyor ve senin takımın da farklı değil! Onlar kendilerine karşı özel ilgisinin ve borçlarının olduğunu bilmeye ihtiyaç duyurlar.Onların değerini her zaman hatırlamak gösteriyor ki, onlar ölçülür ve gördükleri iş senin için gerçekten önemli.

Üyeleri belli amaçlara sahip olan takım kendi işinde daha çok heves ve güçlü dostluk ilişkilerine sahip olur.Bundan başka, takım motive olacak ve faaliyetlerine sorumluluk taşıyacak.Takımını motive et ve karşılığını gör.

Hiç yorum yok: