reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkek saatinden tanınır

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Erkek saatinden tanınır ; Erkeklerin zevki hem de onu kullandığı aksesuarlardan anlaşılır. Bu seferki makalede ise biz size erkeğin saati ile onun huyu arasındaki ilişkiden söz etmek istiyoruz.

Erkek saatinden tanınır
Erkek saatinden tanınır
Dikdörtgen saat seven erkekler
Bu tip insanlar rehberlik etmeyi ve plan kurmayı çok seviyorlar. Onun söylediği bütün sözler, hatta tüm hayatı bile önceden düşünülmüş, tasarlanmıştır. Sıra dışı olayları, sürprizleri ve sırları gelemezler. Müşahideleri ve kurumsal işleri severler. Böyle kişilerin üstesinden sadece iş kadınlar geliyor.



Dairesel saat seven erkekler
Sakindir. Tatlı diliyle yılanı deliğinden çıkarır. Bu kişiler başkalarına kulak verip onların sorunlarını çözmeye can atar. Böyle insanlar çok duygusal olur ve onları ele almak için sadece bir-iki güzel söz yeter.



Düz saat seven erkek
Bu insanlar belki de dünyanın en sabırlı ve inatçı insanlarıdır.Deyişikligi hoşlanmazlar ve alışkanlıklarından asla bırakmazlar. Onların “Sen ne istersen, yaparım deki bir” evet “de” “sözüne aldanmayın. Böyleleri ile kendini ailesine adayan, sabırlı ev kadını olabilir.

Standat olmayan saatleri seven erkekler
Onların hoş sözlerine kanmayın. İşte, hiçbir işi sona erdirmezler. Ama onlarınhisleri çok güçlü olur. Bu tip insanlar yaratıcı olur ve istenilen zor durumdan kolaylıkla çıkabilme yetenekleri var.

Saat takmayı sevmeyen erkekler
Öyle erkeklerde var ki, onlar genellikle saat takmayı sevmez. Bu tip insanlar heyatsever, sorunları hakkında fikir alışverişi yapmayan, sadece bugün için yaşayan insanlardır. Sevgi onlar için gelip gecici bir oyundur.

Hiç yorum yok: