reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Seven erkek nasıl olur

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Bir kadını, sevdiği kişiyle ilgili en çok ilgilendiren “Benden gerçekten keyif mu?», «Beni seviyor, yoksa sadece vakit geçirmek için konuşuyor?» Gibi sorulardır.

Əgər bir kişi sizin xəbəriniz olmadan sizi sevirsə, ya sizdən xoşu gəlirsə, hər zaman sizə utancaq baxışlarla baxacaq. Eğer bir kişi sizin haberiniz olmadan sizi seviyorsa, ya sizden keyif gelirse, her zaman size utangaç bakışlarla bakacak. Əgər düz onun gözlərinə baxsanız, baxışlarını tez-tez sizdən yayındıracaq və yanaqları qızaracaq. Eğer düz onun gözlerine bakarsanız, görüşlerini sık sık sizden yayındıracaq ve yanakları kızaracak.

Sizə aşıq olan bir kişi sizi tanımağa çalışacaq. Size aşık olan bir kişi sizi tanımaya çalışacak. Tez-tez suallar verəcək. Sık sık sorular verecek. Söylədiyiniz hər kəlmə ona zövq verəcək. Söylediğiniz her kelime ona zevk verecek. Buna görə hər fürsət düşəndə sizi danışdırmağa, suallar verməyə başlayacaq. Buna göre her fırsat düştüğünde sizi konuşturmaya, sorular sormaya başlayacak.

Tez-tez zarafatlar etməsi, danışığıyla sizdə maraq oyatmağa çalışması sevən kişinin ən mühüm xüsusiyyətlərindəndir. Sık sık espriler yapması, danışığıyla sizde ilgi uyandırmaya çalışması seven kişinin en önemli özelliklerindendir. Əlbəttə, bəzi kişilər ağıllı danışmaqla yanaşı, hətta xoş sözlər söyləməklə qadının sevgisini qazanmağa çalışarlar. Elbette, bazı erkekler akıllı konuşmakla birlikte, hatta hoş sözler söylemekle kadının sevgisini kazanmaya çalışırlar.

Sevən kişi sizin yanınızda olarkən davranışlarıyla yanaşı, jest və mimikalarında da nəzakətli olmağa çalışacaq. Seven kişi sizin yanınızda olurken davranışlarıyla birlikte, jest ve mimiklerin da nazik olmaya çalışacak.

Sizi sevən bir kişi təsadüfləri gözləməz. Sizi seven bir kişi tesadüfleri beklemez. Özü təsadüflər yaradar. Kendisi tesadüfler yaratır. Harda olduğunuzu bildiyi an sizdən xəbərsiz, guya sizin orda olduğunuzu bilmirmiş kimi həmin yerə gələr. Nerede olduğunuzu bildiği an sizden habersiz, güya sizin orda olduğunuzu bilmiyormuş gibi aynı yere gelir.

Yanınızdaykən südü dağıtmış pişik kimi sakit, yazıq davranar. Yanınızdaykən sütü dağıtmış kedi gibi sakin, zavallı davranır.

Çiçəkləri hər bir qadın sevir. Çiçekleri her bir kadın seviyor. Kişilər bunu hər zaman nəzərə alar. Erkekler bunu her zaman dikkate alır.

Sizin yanınızda çəkindiyi bir hal olarkən əliylə başına, ağzına, ya çənəsinə toxunar. Sizin yanınızda çekindiği bir durum olurken eliyle başına, ağzına, ya çenesine dokunur.

Sevgiliniz əlinizdən sanki qaçacaqmış kimi möhkəm tutursa, deməli, sizə qarşı sevgisi çox güclüdür. Sevgiliniz elinizden adeta qaçacaqmış gibi sıkı tutuyorsa, demeli, size karşı sevgisi çok güçlüdür. Bu, eyni zamanda həqiqi bir münasibət yaşadığınıza bir işarədir. Bu, aynı zamanda gerçek bir ilişki yaşadığınız bir işarettir.

Sevən kişi harda olursunuz olun, maşını olmasa belə, taksi, avtobus, ya dostunun maşınıyla gəlib sizi həmin yerdən özü götürəcək. Seven kişi nerede olursanız olun, makinesi olmasa bile, taksi, otobüs, ya arkadaşının makinesiyle gelip sizi oradan kendisi alacak.

Unutmayın, göz qəlbindəkini hər zaman görmək istəyər. Unutmayın, göz qəlbindəkini her zaman görmek ister.

Hiç yorum yok: