reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkekler hangi yaşda daha duygusal olurlar

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Cim Forvard İngiltere’de bir araştırma ortaya çıktı ki, erkeklerin en romantik yaşı 53–dür.
Araştırmacılar 18 ve 65 yaş arasında 2 bin kişi arasında yapılan araştırmada 51 ve 55 yaş aralığındaki erkeklerin 4–de 3–nün her gün en romantik jest kabul edilen “seni seviyorum” ifadesini kullandığını belirttiler.

Araştırmacılar 50-55 yaş arasında olan erkeklerin genç erkeklere göre aşka daha çok hevesli olmasını ve taraf müqabillerine sürpriz yapmayı daha çok sevmelerini açıkladı.

Bu tip erkeklerin yarısı şiir yazarak, yarısı ise romantik haftasonu geziler düzenleyerek taraf müqabillerine sürpriz yapmayı seviyorlar.

Araştırmacı Cim Forvard bildirir ki, 50 yaşlarına ulaşan erkekler hayatın tadını bilen, tecrübeli ve partnerlerini memnun etmekte ustadırlar. 50 yaşlarına ulaşan kişiler gençliğinde partnyorlarıyla çok tartışma yapmış, yüzlerce hata yapmış kişilerdir.

Ileri özel olarak bildirir ki, 53 yaşına ulaşan bir kişi eşini mutlu etmek için neyin gerektiğini bilen kişidir. 20-25 yaş aralığındaki erkeklerin sadece 4–de 1’i eşini son zamanlarda yemeğe götürdüğünü bildirdiği takdirde, 53 yaşında olan erkeklerin neredeyse yarısı eşini sık sık akşam yemeğine davet ediyor.

50 yaşında olan çiftlerin genellikle yalnız yaşadığını söyleyen Forvard diyor: “Yaşlı nesille genç nesil arasındaki önemli farklardan biri de çiftlerin yaşlılık döneminde birbirlerini abartmaya, övmeye daha fazla zamanlarının olması ve hafta sonları dışarıda eğlenmek için daha özgür olmasıdır

Hiç yorum yok: