reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Kadınlar Sakallı erkekleri neden çok beğeniyorlar

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Kadınlar Sakallı erkekleri neden çok beğeniyorlar; Kadınlar olarak biz erkekler de hep sevdiğimiz insanın gözünde güzel görünmek için çalışmalıyız. Bunun için sevdiğimiz kadının erkeklerde

Kadınlar Sakallı erkekleri neden cok begeniyorlar
Kadınlar Sakallı erkekleri neden cok begeniyorlar
beğendiği esas özellikler hakkında malumatlı olmamız mutlaka. Bunun için sevdiğimiz kadının erkeklerde beğendiği temel özellikler hakkında bilgili olmamız mutlaktır.

Aziz kardeşlerim, bu defa size kadınların buyük bizim barəmizdəki fikrləri hakkında bilgi vermek istiyoruz. Aziz erkekler, bu kez size kadınların büyük bölümünün bizim barəmizdəki fikrləri hakkında bilgi vermek istiyoruz. Okuma ve onların erkeklerin dış görünüşünde esas dikkat ettiği özellikler hakkında daha detaylı bilgi olun. Okuyun ve erkeklerin dış görünümünde esas dikkat ettiği özellikler hakkında daha yakından tanıyın.

“Social Psychological and Personality Science” dergisinde yayınlanan bir araştırmada gösterilmiştir, kadınlar hala gür saçlı erkekleri daha çekici olarak kabul ederler. “Social Psychological and Personality Science” dergisinde yayınlanan bir araştırmada gösterilmiştir, kadınlar hala gür saçlı erkekleri daha çekici olarak kabul ederler. Fakat tüm bunların yanında onlara göre, kel erkekler çoğu zaman yakışıklı olmasalar da, bu saç modeli onları daha güvende ve özünəəmin gösteriyor. Fakat tüm bunların yanında onlara göre, kel erkekler çoğu zaman yakışıklı olmasalar da, bu saç modeli onları daha güvenli ve özünəəmin gösterir.

Bu yüzden de onlar uzunsaçlıları yakışıklı hesap etseler de, kel erkeklerle birlikte olabiliyorlar. Bu nedenle onlar uzunsaçlıları yakışıklı hesap etseler de, kel erkeklerle birlikte olabiliyorlar. Ancak kellik deyince kesinlikle seyrek saçlar görülmez. Ancak kellik deyince kesinlikle seyrek saçlar görülmez. Kadınların göre, seyrek saçlı erkekler daha güvensizdirler. Kadınların göre, seyrek saçlı erkekler daha güvensizdirler.

Aynı zamanda söz konusu makalede o da bildirilir ki, kadınlar kendilerine taraf müqabili seçerken erkeklerin yüz yapısına ve sakalların karşı da özel hassasiyetle yanaşırlar. Aynı zamanda söz konusu makalede o da bildirilir ki, kadınlar kendilerine taraf müqabili seçerken erkeklerin yüz yapısına ve sakalların karşı da özel hassasiyetle yaklaşırlar. Böylece, gür sakallı ve temiz yüzlü erkekleri aynı derecede yakışıklı düşünün. Öyle ki, onlar gür sakallı ve temiz yüzlü erkekleri aynı derecede yakışıklı düşünüyorlar. Bu zaman kadınlar tarafından hiç arzu edilmeyen taraf müqabili kirli sakallı erkekler. Bu zaman kadınlar tarafından hiç arzu edilmeyen taraf müqabili kirli sakallı kişilerdir.

Bu kadar, aziz erkekler. Bu kadar, aziz erkekler. Bu kez sizi belli grup kadınların fikri ile tanış etmeye çalıştık. Bu kez sizi belli grup kadınların fikri aşina etmeye çalıştık. Ama unutmayalım ki, bu fikirler hiç de tüm kadınların yaklaşımı değildir. Ama unutmayalım ki, bu fikirler hiç de tüm kadınların yaklaşımı değildir. Önemli olan, sizi olduğunuz gibi seven ve kabul eden insanı eresiniz. Esas odur ki, sizi olduğunuz gibi seven ve kabul eden insanı eresiniz.

Hiç yorum yok: