reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkekleri ihanete sürükleyen sebepler nelerdir

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Bitmiş sevginin ardından birçokları kendini suçlu bulur ve “ben nerede hata yaptım?” Sorusu ile başını yoruyor. Bu sualla başı yormamaq üçün əvvəlcə kişiləri qadınlardan soyudan səbəbləri bilmək lazımdır. Bu soruyla başı yormadan için öncelikle erkekleri kadınlardan soğutan nedenler bilmek gerekir.

Yaxınlıq üçün tələsməyin. Yakınlık için acele etmeyin. Təzə tanış olmusunuzsa, bir-birinizi tanımaq üçün fürsət verin. Taze tanış olduysanız, birbirinizi tanımak için fırsat verin. Kişilərin qadınları tapmaca kimi kəşf etməyi sevdiyini unutmayın. Erkeklerin kadınları bilmece gibi keşfetmeyi sevdiğini unutmayın.

Kişilərin seks üçün aldatdığını düşünürsünüzsə, yanılırsınız. Erkeklerin seks için aldattığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Kişilər mənəvi duyğularını təmin edə bilməyən və ehtiyacı olduğu diqqətini görməyən zaman təsəllini başqa qadınların yanında axtarır. Erkekler manevi duygularını sağlayamayan ve ihtiyacı olduğu dikkatini görmeyen zaman teselliyi başka kadınların yanında arıyor.

Ehtirası təmin etmək məqsədilə — Kişilər sevdiyi qadında axtardığı həyəcanı artıq hiss etmədiyi zaman bir gecəlik eşqlərə baş vurur. Hırsı sağlamak amacıyla – Erkekler sevdiği kadında aradığı heyecanı artık hissetmediği zaman bir gecelik aşklara baş vurur.

Bir çox məsələlərdə qadınların bacarıqlı və hiyləgər olduğunu bilirik. Birçok konularda kadınların becerikli ve kurnaz olduğunu biliyoruz. Ancaq kişilər bunu başa düşən zaman qadınlara nifrət edir. Ancak erkekler bunu anlayan zaman kadınlara nefret ediyor. Çünki özünü aldadılmış hiss edir. Çünkü kendini aldatılmış hissediyor.

Kişilərin danışmaqdan çox xoşu gəlmir. Erkeklerin konuşmaktan çok hoşlanmıyor. Buna görə də hər detal haqqında məlumatlandıraraq kişiləri boğmayın. Buna göre de her detay hakkında bilgilendirerek erkekleri boğmayın. Sizin həyatınızda baş verən hər xırda şeyin onu maraqlandırmadığını unutmayın. Sizin hayatınızda yaşanan her küçük şeyin onu ilgilendirmediğini unutmayın.

Kişilər həyatlarının kontrol altında olduğu hissindən nifrət edir. Erkekler hayatlarının kontrol altında olduğu hissinden nefret ediyor. Buna görə də davamlı olaraq mesajla, ya da başqa yolla əlaqədə olma arzusunu bir kənara qoyun. Bu nedenle sürekli olarak mesajla, ya da başka bir şekilde ilişkide olma arzusunu bir kenara koyun. Azadlığı sevdiyi üçün onu əlindən almağa çalışmayın. Özgürlüğü sevdiği için onu elinden almaya çalışmayın. Dostları ilə vaxt keçirib əylənməyə icazə verin. Arkadaşları ile vakit geçirip eğlenmeye izin verin. Futbola baxıb istədiklərini etməyə mane olmayın. Futbola bakıp istediklerini yapmaya engel olmayın.

Bəzi mövzularda insan heç özünü dəyişdirməyə qadir deyil. Bazı konularda insan hiç kendini değiştirmeye muktedir değildir. Buna görə, kişiləri dəyişdirməyə çalışmayın. Buna göre, erkekleri değiştirmeye çalışmayın. Bu onları sıxır. Bu onları sıkıyor. Kim bilir bəlkə də dəyişdirmək istədiyiniz xüsusiyyətlər nə vatxsa sizi ona aşiq etmişdi. Kim bilir belki de değiştirmek istediğiniz özellikler ne vatxsa sizi ona aşık etmişti.

Şəxsi əşyalarının qarışdırlması və davamlı olaraq şübhəli sözlər kişilərin qadınlardan soyumasına səbəb ola bilir. Özel eşyalarının qarışdırlması ve sürekli olarak şüpheli sözler erkeklerin kadınlardan soğumasına neden olabiliyor. Dolayısı ilə başqa qadın axtarışına çıxmaq üçün şərait yaradır. Dolayısıyla başka kadın arayışına çıkmak için ortam yaratır.

Heç kimin, hətta sevdiyiniz kişinin uğrunda olsa belə, dəyişməyə çalışmayın. Hiç kimsenin, hatta sevdiğiniz kişinin uğruna olsa bile, değiştirmeye çalışmayın. Çünki siz bunu fədakarlıq kimi gördüyünüz halda, onun sizə olan hörməti azala bilər. Çünkü siz bunu fedakarlık gibi gördüğünüz halde, onun size olan saygısı azalabilir. Öz həyatınız, öz dostlarınız və öz seçimləriniz olmalıdır. Kendi hayatınız, kendi arkadaşlarınız ve kendi tercihlerinin olmalıdır. Bütün bunları etdikdən sonra kişilərin sizə olan diqqətinə inanmayacaqsınız. Tüm bunları yaptıktan sonra erkeklerin size olan dikkatine inanmayacaksınız.

Bir çox kişilər həyat yoldaşları çox cazibədar və gözəl olduğu halda onu aldatmağa meylli olur. Bir çok erkekler eşleri çok çekici ve güzel olduğu halde onu aldatmaya meyilli oluyor. Hətta gözəl həyat yoldaşlarını çirkin qadınlara dəyişirlər. Hatta güzel eşlerini çirkin kadınlara deyişirler. Bu isə kişilərin eqosu ilə bağlıdır. Bu ise erkeklerin egosu ile bağlıdır. Belə ki, gözəl olan tərəfin özünün olmağını istəyir. Öyle ki, güzel olan tarafın kendisinin olmasını istiyor. Çirkin qadınla əzilən qoşunu bərpa edir. Çirkin kadınla ezilen ordusu onarır.

Kişilər sevdiyi xanımdan istədiyi cavabı və diqqəti görmədiyi zaman özünü boşluqda hiss edir. Erkekler sevdiği xanımdan istediği cevabı ve dikkati görmediği zaman kendini boşlukta hissediyor. Özünə olan inamını geri qazanmaq üçün başqa qadınlarla görüşür. Kendine olan güvenini geri kazanmak için başka kadınlarla buluşuyor.

Erkekler ayrıca evlilik hayatı istediği gibi getmeyende ihanete sürüklenir. Buraya monoton evlilik həyatı da daxildir. Buraya monoton evlilik hayatı da içerir. İntiqam duyğusu da kişiləri xəyanət səbəblərinə daxildir. Intikam duygusu da erkekleri ihanet nedenlerine içerir

Hiç yorum yok: