reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkekten kurtulmanın 11 yolu

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Oğlandan tek ayrılmak için etkili meslehetlerin listesi. Her kuralın istisnası olur. Hanımların çoğu partner bulmak ve tutmak için ipuçları axtarsalar da, öyle durumlar olur ki, kızlar dayanılmaz ilişkilere son vermek istiyorlar.

En kolay çıkış yolu – karşılıklı anlaşma için öngörülen ipuçları tersine yerine getirmektir. Diyebilirsin ki, ayrılmak için en iyi çözüm, sadece kararı bildirmektir. Ama bu basit adımı atmaktan dolayı cesaret toplamak öyle kolay olmuyor. Bazı hanımlar ayrılma haberini duyan ortaklarının tepkisinden korkuyorlar.

1.Mükayese et. Partnerinizi mütemadiyen önceki sevgilinizle veya başka kişi arkadaşlarınızla karşılaştırın. Bu zaman ona eksik yönlerini göstererek yeni, ona özgü olmayan davranış çizgisi telkin edin.

2.Onun arkadaşları ve ailesi ile biryere  gitme, yakınlarında olumsuz duygu yaratmaya çalış. Tereddüt etmeden çatışma oluşturma, kendi göz noktayı yerit ve partnerinin maddi durumu ile ilgilen. Koy onların hafızasında onlara değerli olan erkek çocuğu mutsuz edecek akılsız, açgözlü kadın gibi olasın. Partnerin bilmelidir ki, sen onun akrabalarını ve dostlarını hiç sevmiyorsun ve onu yakınları ile görüşmeyi yasak edin.

3.Onu sürekli meşgul et, tüm zamanını elinden al ki, sevimli hobisi ile uğraşabilir ve yalnız kalamasın” ise onu birkaç saat seninle birlikte mağazaları dolaşmasını zorla.

4.SoN şikayetler ve deyinmələr. Bacardığın kadar onunla mücadele et ve tüm uğursuzluğunda onu itham et. Hiç neden oluşan qalmaqallara hatta en büyük aşık bile gelmez.

5.Dagınık–seksi ol. Öyle yap ki, partnerin sende seksi bir şey görmesin. Bunun için qarderobunda sadece uzun etekler, uniseks (erkek stili) tarzında enli giysiler, dağınık alt elbisesi olmalıdır, makyaj ve topuklu ayakkabılardan da imtina etmelisin.

6.Ona dinlenme verme. Yorgun işten sonra, istirahat etmeyi arzuluyor. Koy evde onu boş buzdolabı, dağınık oda ve memnun hanım beklesin.

7.Patoloji kıskançlık. “Otello yubkada” karakterine gir: patolojik kıskanç hanım – bu deneme sinirleri zayıf olan kişi için değil. Onun telefon aramalarını kontrol, sms–lerini oku, ceplerine gir, günde birkaç kez ona arayarak nerede, kiminle olduğu konusunda sorguya et.

8.Darıxdırıcı ol. Ona gününün en küçük ve önemsiz detayları hakkında konuş, örneğin, rəfiqənin indirimler sırasında aldığı elbise tarif et. Koy ninenin doğum gününün nasıl geçmesi hakkında ayrıntılı bilgiyi olsun. Onu aynı adımı atmadığına göre itham et.

9.Təmizliyə ve disipline aşırı sevgi. Bu, erkekleri hep korkutuyor, eğer partneriniz hurdacı değil. Ona koyduğun disipline tam riayet etmesini talep et, birkaç günden sonra onu yanında görmeyeceksin.

10.Bürclərə güven. Sadece burçların dediğini yerine getir. Ona sık sık falçının dediklerini söyle. Onun ayrılmaktan başka şansı kalmayacak.

11. “Sen beni seviyorsun?” sorusunu günde 100 kez ver ve o, sevgisinde şüphelenmeye başlar. Ona inanmadığını nümayş ettir, her şeyi detayına kadar sor: Ne zaman? Neden?

Hiç yorum yok: