reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Boyunuzu uzun gösteren kıyafet seçimi

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Zevkle giymek istiyorsanız, seçtiğiniz giysilerin renk

uyğunluğuna, kesimine, malzemesine dikkat etmekle birlikte, hem de bu giysilerin  boyunuza göre ne kadar uygun olduğuna da fikir vermelisiniz. Yaptığımız düzgün giyim seçenekleri ile biz Çevredekilerin görmesini istemediğimiz kusurları çok kolay gizlemek, arzuladığımız gibi ideal görselliğe sahip olabiliriz. Peki nasıl? Sorunun cevabı size de maraqlıdırsa, məqaləmizi sona okuyunuz öneririz.
İnsanlar, özellikle de erkekler uzun boylu hemcinslerine haset giderler, boylarının kısa olmasını kendilerine sorun ediyorlar. Ama bu sebeple teessüflenmeye değmez. Her zaman bardağa boş tarafından bakmak doğru değil. Boyunuzun kısa olması aslında sizin için diğerlerine göre daha büyük avantajlar yaratıyor. Öyle ki, eğer beğendiğiniz giyim eyninize büyükse, siz hiç düşünmeden onu ala, məhəratli bir terzinin sayesinde kendi ölçünüzə uyarlayabilirsiniz. Uzun boylu həmcinslərinizin ise böyle bir şansı yok, eğer seçtikleri giyim onların boyutuna uygun değilse, kısaysa, onlar sadece bu elbiseye hesedle bakarak mağazayı terk etmeye mecburdurlar.
Şimdi ise giyim seçerken dikkat gereken hususlar hakkında daha fazla bilgi
Öncelikle pantolon seçiminden başlayalım. Giyim seçerken qısaboyluların dikkat etmeli olduğu en önemli şartlardan biri de pantolonun ayakkabının üzerinde birikip kalmaması. Bu hem görüntü açısından seliqesizlik yaratacak, hem de boynunuza dikkat çekecek. Eğer Bacaklarınız vücudunuzun üst kısmı ile karşılaştırıldığında daha kısaysa, kısa belli şalvalardan uzak durum. Yok eğer gövdəniz ayaklarınız ile karşılaştırıldığında daha kısaysa, iyi olur ki, ayak bölümü dar pantolonlar öncelik vermek.
Gömlek seçerken ise dikkati yüzünüze çekecek giysilere ağırlık vermeniz gereklidir. Bunun için iyi olur ki, klasik köynəklərdənsə, futbolkalar tercih. Giyim seçiminde qısaboylular için arzuedilmez diğer bir nokta ise gömleğin pantolonun içine salınmasıdır. Gövdəniz Bacaklarınız ile karşılaştırıldığında daha kısaysa, bu giyim tarzı sizin için yolveriləzdir.
Ceket seçimi yaparken ise onun çok uzun olmamasına dikkat edin. Pencəyiniz ne kadar uzunsa, Çevredekilerin gözünde boyunuz bir o kadar uzun görünecektir. Buna göre kısa pencəklərə tercih. Ayrıca boyunuzun uzun görünmesi için dərzinizdən Ceketin göğüs bölümündeki cebini yukarı, aşağı bölümdeki ceplerini ise biraz daha aşağıda inşa etmesini isteyin.
renk seçimi
Renk seçimi yaparken Boyunuz çok çəkinizə fikir vermelisiniz. Koyu ve təkrəngli giysiler sizi daha yalın gösterecek. Eğer çəkinizi olduğundan çok göstermek istiyorsanız, iyi olur, açık renkli giysilere ağırlık verin.
O kadar da uzun boylu sayılmayan beylerin giyim seçerken dikkat etmesi gereken noktalardan biri de pantolon ve gömlek renklerinin birbirine uygunluğu. Seçtiğiniz giysiler ton bakımından birbirinden ne kadar çok ferqlenerse, bu boyunuzu bir o kadar kısa gösterecektir.
Görünüşünüzü daha ilginç yapmak ISTEYIRSINZSE, iyi olur ki, geyiminizlə eşleşen donanımları kullanın diye. Bunun için enli qalstuklardansa, ince Kravatlar ve dar kemerlere tercih.
Boyu kısa olan beyler, uzun saçlı həmcinslərinizi ne kadar yakışıklı hesap ederseniz, unutmayın ki, sizin için kısa saçalar daha arzuolunandır. Aksi seçim boyunuzu olduğundan da kısa gösterecektir. Ve son tavsiyemiz: doğrudur çoğu beyler için bu sır değil, ama yine de hatırlatmakta fayda var. Ayakkabı seçimi yaparken topuğu yüksek olanlara daha çok tercih.
Unutmayın ki, qısaboylular içerisinde de onlarca, yüzlerce ünlü sima insan var, ama bunların hiçbiri bunu kompleks yapmadan rahatlıkla kameralar karşısına geçiyorlar. Çünkü giyim tercihlerine özel ilgi gösterdiklerini. Siz de yukarıda sadalananlara takip ederek kolayca istediğiniz ideal görünüme sahip olabilirsiniz

Hiç yorum yok: