reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Ayrılık Acısı

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Sevdiğiniz insanla ayrıldığınız zaman onu unutmağınız için haftalar, aylar, hatta yıllar alabilir. Bu süre içinde yada düşen eski anılar, hoş günler uzun süre acı çekməniz sebep olacak, ama her şeyin eski haline dönmesi için umudunuz yoksa, onunla aranızda olan bütün ilişkinin bittiğini düşünüyorsanız, bundan sonraki hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz için her şeyi unutmak gerekir. Bunun için size yardımcı olacağını düşündüğümüz birkaç tavsiye vermek istiyoruz.


Ayrılık acısı my ansiklopedi
Ayrılık acısı my ansiklopedi
Aşk acısı yaşayanlara tavsiyeler:

Tüm hislerinizi söze çevirin
Ayrılıktan sonra tüm hislerinizi, kederinizi çevreden gizlemek, ürəyinzə atmak size daha çok acı verecek.Bundansa daha iyi olur ki, bütün hislerinizi, düşüncelerinizi kendinize yakın olduğunuz biri ile bölüşəsiniz.Danışdıqca rahatladığınızı kendiniz de hissedeceksiniz.

Spor yapın
Ayrılıktan sonra uzun süre stres geçireceksiniz.Yaşadığınız bu stres çevrenizde yaşanan pozitif olayları gormeyinize ve onlara göre şımarmanızdan engel olacaktır.Stresin neden olduğu diğer bir durum ise obezite. Yani, stresten qurtulmağınız hem negatif enerjiden, hem de fazla kilolardan kurtulmak olmanız demektir. Bu nedenle spor yapan önemseyin.Eğer spor salonuna gidecek kadar çok vaktiniz yoksa, evde hafif egzersiz hareketlerini tekrarlayın.

Bir liste hazırlayın
Olaylara hisslərinizlə değil, aklınızla alın. Eski sevgilinizi unutmağınız için en birinci onu neden unutmalı olduğunuzu anlayın. Sevmediğiniz özelliklerini, ayrılmağınıza neden olan eylemlerini, sözlerini bir listede yazın. Bu listeyi ortaya ettikten sonra onu unutmağınızın ne için gerektiğini bir daha fark edeceksiniz.

Yeni insanlarla tanışın
Eski sevgiliyi uzun süre unutamayacağım bilmemeyinizin temel nedenlerinden biri de tüm günü onun hakkında düşünmeyiniz. Her günü sevgilinizi düşünerek geçirmek yerine yeni insanlara tanışmaya, iletişim kurmaya çalışın. Daha ilginç insanlarla tanıştığınız zaman eski ilgi dairenizin değişmeye başladığını hissedeceksiniz. Yeniden başka biri ile ilişkiye başlayın demiyoruz, ama denizdeki tek balığın o olmadığını fark edin.

Tatile gidin
Eğer mali durumunuz elveriyorsa, kısa süreliğine bile olsa tatile çıkın. Tatil süresince mümkün olduğu kadar onun hakkında düşünmemeye çalışın. Bu kısa tatilden döndükten sonra beyninizin belli kadar temizlendiğini hissedeceksiniz.

Anıları yok edin
Bir de hiçbir zaman ilişkinizin restorasyon olunmayacağını düşünüyorsanız, ilk olarak işe eski sevgiliyi hatırlatan eşyaları ortadan kaldırmakla başlayın. Onun size aldğı hediyeleri, ikinizin veya onun resmini, ona ait her herhangi bir eşyayı, hatta telefon listenizdeki numarasını bile yok edin.Kısacası, gözünüzün önünde olan her şeyin onu hatırlatmasına izin vermeyin.

Dış görünüşünüzü değiştirin
Zaten yeni bir hayata başlayırsınızsa, demeli belli değişikliklerin de zamanıdır. Örneğin, stilinizi, saç biçiminizi değiştirerek işe başlayabilirsiniz. Unutmayın, değişikliğin tam olması için hem iç, hem dış değişiklik bir bütün teşkil etmelidir.

Hiç yorum yok: