reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Kadınlar erkeklerden ne istiyor acaba

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Kadınların erkeklerde aradıkları 10 özellik ve bunlara sahip olmanın yolları şunlardır:
1. Dürüstlük: Bir kadını dürüst olduğunuza inandırmağın en basit yolu ona cep telefonunuzun pin kodunu, e–mail ve facebook şifrelerinizi vermektir.


2. Zekâ: Zeki erkek imajı oluşturmak için soran bir kadına ciddi ve doğru bir ses tonuyla uydurma bir cevap vermek yeterlidir.
3. Güzel Bir Gülümseme: ağız temizliğine dikkat etmek ve beyazlatıcı maddeler, bir Hollywood gülüşü yaratacak.
4. Mizah Anlayışı: bir erkekte olan en çekici özellik mizah anlayışıdır. Ünlü kahkaha ustalarının şakaların kullanabilirsiniz.
5. Davranış: düzgün davranışlar, iyi terbiye almış bir aileden çıktığınız işarettir. “Lütfen” ve “teşekkür ederim” gibi sözleri sık sık çalıştırın, dirseklerinizi masaya dirəməyin, çatal Bıçaktan düzgün kullanın.

6. Duyarlılık: Bambi’yi izlerken gülmek yerine ağlıyormuş gibi yapın. Bir kadınla yolda yürürken gördüğünüz dilenciye para verin.
7. Samimiyet
8. İyi bir iş: Kadınlar işleyen bir fast–food işçisiyle evlənməkdənsə işsiz milyoneri ister. Xeyriniz için iyi bir iş bulun.
9. Ev: kendi evinde yaşayan erkek bir kadın için idealdir.
10. Otomobil.

Kadınlar nasıl erkek ister?
Ses tonu – Dolu sesli, erkeksi bir sese sahip olan erkekler kadının zihninde her zaman geçerli kalır. Dublyaj sanatçısı gibi bir sese sahip olması mutlak değil, ama sesinden doğru kullanmasının belki bir faydası olabilir.

Kusurlar –Kadınlar çocuk suratlı, temiz yüzlü erkeklerin yerine yüzünde belirgin bir yara izi olan erkekleri tercih ediyorlar. Çünkü bu izi o kişinin cesur, mücadeleci, forvet olması ile yorumluyorlar. Kimse kusursuz erkek aramıyor. Yani artık erkekler saçı ile kapatmaya çalıştıkları kaşlarındakı dikiş izinden gurur duyabilirler.

Görüntü –Bunu bilmek sizi ne kadar memnun eder bilmiyoruz, ama yapılan araştırmalara göre, kadınlar artık maço görünümlü erkekler görünce baygınlık kaybetmiyor. Asthon Kutcher gibi dolgun dudaklı, elmacık kemikleri çıkık erkekleri bəyənənlərdə artış görülüyor. Yani artık daha çok erkeksi görünmek için sakal bırakmaya gerek yok.

Espri anlayışı –Yol Grumpy, kolayca öfkelenen erkeklere kadınlar ilgi göstermiyor … Çünkü kadınlar neşeli, şakacı, hayata olumlu taraftan bakan erkeklerden hoşlanıyor. Böyle erkeğin sevdiği kadını Prenses gibi avucunun içinde saxlayacağına, incitməyəcəyinə inanırlar ve o erkeklere şans veriyorlar.

Renkler –Kadınlar artık rengarenk olmaktan utanmayan erkeklerden hoşlanıyor. Özellikle kırmızı renk kadınlar tarafından çekici sayılır. Yani, kırmızı renkli gömlekler giymenin zamanı

Hiç yorum yok: