reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkeklerin olgun kadınları tercih etme sebepleri

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Erkeklerin olgun kadınları tercih etme sebepleri ; Bazı ilişkilerde kadın erkekten yaşça büyük olur. Peki erkeklerin niçin olgun kadınlarla birlikte olduklarını biliyor musunuz? Erkek Magazine bunun birkaç sebebi ile sizi tanıdık.


Erkeklerin olgun kadınları tercih etme sebepleri
Hormonlarına kontrol edebilirler

Sevgiliniz sizden yaşça büyükse, duygusal patlamalarla karşılaşmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Olgun kadınlar kendilerini daha iyi kontrol edebildikleri için erkeklerin üzerinde duygusal baskı yaratmıyorlar

Yatakta ne yaptıklarını bilirler

Her şeyde olduğu gibi yatakta da 1-0 öne geçiyorlar. Yetişkin kadınların yatakta sizi tecrübelendirecek davranışları ve bunları gösterecek derecede özgüveni vardır.

Manken gibi olmayı düşünmezler

Bir sürü erkeği yetişkin kadınların yaşlarından kaynaklanan davranışları erkeği sıkmıyor. Örneğin, yetişkin kadınlar da fiziksel görüntülerinden utanmıyorlar, manken gibi fiziksel görünüme sahip olmak gibi dertleri yok. Kendilerini oldukları gibi kabul ediyorlar.

Bakımından serbesttirler

Erkeklerin hoşlanmadığı sorulardan biri de “şimdi bizim münasibetimizin adı nedir?” Sorusudur. Genç kızlar birkaç görüşmeden sonra ilişkiye isim koymak istiyorlar. Ancak yetişkin kadınlar bile etiketlere ihtiyaç duymurlar.

Daha serbestdirler

Olgun kadınlar kariyer, aile, para, dostluk vb. konularda bağımsızlıklarını ilan ettikleri için kişini ihtiyaç gibi görmüyorlar. Kendi öncelikleri olduğu için hiç bir erkeğin kanatları altına girmeye ihtiyaç duymurlar.

Otoritelerine güveniyorlar

Ne istediğini bilen kadın her zaman yaklaşımı heyecanlandıra bilecek. Yetişkin kadınların otoritesi bu yüzden erkeklere seksi geliyor.

Yeterince tecrübeleri var

Aşk, hayat, ilişki, kariyer, hemen hemen her konuda yeterli deneyime sahip yetişkin kadınlarla sohbet etmek her zaman iyidir.

Hiç yorum yok: