reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkeklerin Bayanlarda Dikkat ettiği özellikler

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Ses Tonu
Ses tonu erkeklerin dikkatini çeken önemli özelliklerden biridir. Araştırmalar gösteriyor ki, erkekler onların dikkatini çeken ve yüksek tonlu konuşan kadınlardan hoşlanıyor. Bunun nedeni hem genetik, hem de duygusal açıdan anlatılıyor. Çünkü canlı ve yüksek ses tonu gençliğin, enerjinin bolluğunun ve neşeli hayatın göstergesidir.
 Gözler
Gözler diğer vücut üyeleri ile oranda en çok dikkat çeken yerdir. Gözlerinize çektiğiniz dumanlı göz makyajı ile daha çekici görünebilirsiniz.

Saçlar
Erkekler gür ve uzun saçlı kadınlardan hoşlanıyor. Çünkü onlara göre, Saçlardaki bu dolgunluk kadınların sağlıklı olduğunun göstergesidir.

Sosyal kapsamı
Erkek dostlarınızın çok olması, beğenen bir kişinin size yaklaşmasına engel olabilir. Ancak bir insanla dostluk etmeyiniz ise rəqəbət hissinden korktuğunuz işaret olabilir. Bunun için de mükemmel dost sayısı 3 dür. Sevgilinizi, sizin için korkan ve rahatsız olan dostlarınızın var olduğunu bilmek rahat eder.

Bel ve bacak
Belinizin ince olması erkeklerin dikkatini çekiyor. Bu nedenle bol giysilerle belinizi sıkan kemer takın ve vücut quruluşunuzun kum saati gibi olduğunu gösterin.

Deri
Erkekler parlak bir cilt, akıl sağlığının yerinde olması ile ilişkilidir. Sivilcelerin, stres ve endişe üzerine kurulduğu düşünür. Bu nedenle kozmetik araçları yerinde kullanmak mutlaktır.

doğallık
Erkekler yapay kirpik ve tırnakların ancak karşı cinsin dikkatini çekmek için kullanıldığını düşünüyor. Ne kadar doğal olursanız, o kadar çok sevilərsiniz

Hiç yorum yok: