reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Kadınların erkeklerdeki sevmedikleri 5 özellik nedir

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Ukalalık

Kadınlara göre erkeklerin onlarla məsləhətləşməmələri kendilerini ukala hesap ettiklerinden. Öyle ki, bu kadınları en çok çileden çıkaran nüanslardandır. Erkek onlarla hesablaşmır, her şeyi yaptıktan sonra diyor, hatta demeye de olabilir. Kadınlar istiyor ki, erkekler onları akılsız, adi sevimli gelincik hesap etmesin.


 Unutkanlık

Nasıl oluyor ki, erkekler maç vakitlerini, kim, ne zaman “gol” vurup, hatta nasıl vurup, kaleci kimdi vb. bu gibi “önemsiz” hatta “gereksiz” verileri mükemmel hafizələrində tutuyorlar, ama onların ne zaman tanıştığını, o zaman yani ilk görüşmede o ne giydiğini, yıldönümü, doğum günlerini unutuyor. Hee, bu kadınların% 90 nin yaralı yeridir. Erkeklerin bu özelliği kadınların depresyon düşmelerine de neden olur.
başkasına bakmak

Bir çok erkeklerde olan bu özellik hiçbir kadının hoşuna gelmiyor. Yıllar boyu erkekler güzel hanımları bile, gördüğü güzellik karşısında ram olur ve baxmaya bilmiyor. “Tabii ki, bakmak göz kuralıdır“, fakat kadınlar böyle düşünmüyor

Fikrin yayınıq olması, ihmal

Her kadın sevgilisinin yanında rahat olmasını ister. Ancak her şeyin olduğu gibi rahatlığın da bir sınırı olmalıdır.Bir de görüyorsun ki, erkek evde çok oturduqda veya televizyona bakıyor, ya uyku götürüyor onu. Kadınlar “burda başkası olsaydı dil -dil ötərdin, şakaların qalmazdın, bana ulaştığında seni ya uyku basıyor, ya da borçların aklına gelir, moralin bozulur” – deyib yaman əsəbləşirlər. Kadınlar için bu strestir.

Bekletmek

Kadınların hayatta en çok önem verdikleri şey giyim seçmek, makyaj tazelemek. Onlara göre bu işlere harcanan zaman en değerlidir. Buna göre erkekleri bekletmek sorun değil. Fakat eğer hanımınızı sinirləndirmək istiyorsanız 10 dakika bekletin yeter

Hiç yorum yok: