reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkeklerin düşünceleri söyledikleriyle aynımıdır

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Biz onunla aslında boşanmış gibiyiz – Bunun adını net bir şey koyarlarsa, olmaz mı? Onlar için hep kapının biri açık olur. Bu cümleyi eviliyindən razı ve mutlu olmayan kişiler sık sık kullanır. Fakat hayatlarına onlara heyecan veren ve çok sevecekleri biri dahil olmayana kadar boşanmağı görüşlerinden dahi geçirmezler. Yani, bu cümleyi çok ciddiye almayın.

Sen çok iyi dostsun – Erkeklerin çoğu birlikte bir şeyler (şehvet ve heyecan veren) yaşama potansiyeli olan yanındaki güzel kadına hiçbir zaman dostlukla bağlı cümleler qurmur. Size bu cümleyi kurursa, büyük olasılıkla, sizinle ancak dost kalmak fikrindedir.

Ekonomi berbat durumda, değil mi? – Bu cümleyi bir–iki kez demesi normaldir. Fakat sık sık dile getiriyorsa, «Benden dış ülkelere yolculuk etmek, sana pahalı hediyeler almayı, çok pahalı restoranlara gitmeyi temenni eleme …” demek isteyebilir.

Boyum 187 cm – Erkekler boylarının yüksek olması ile övünür. Boyunun uzun boylu olmasını diyorsa, ayakkabı ölçüsünü de dile getirmeden duramıyor. Yüksekliği dile getirmesi aslında, “Ben güçlü ve kuvvetli erkeğim …” anlamına geliyor.

İyi özür diliyorum – Bu cümleyi kuran kişi ya içten özür istiyor, ya da yalan söylüyor. Çünkü tartışmanın devam etmesini istemiyor. Sesinin tonundan hangi seçeneğin olduğunu tahmin edebilirsiniz. Fakat siz her iki ihtimale karşı üzürü kabul etmeye gayret gösterin. Sonuçta sizin istediğiniz olup ve özür dileyip, öyle değil mi?

Kendime zaman ayıra bilmiyorum – Siz bunu “Seninle birlikte zaman keçriməkdən zevk alamıyorum” gibi başa düşebilirsiniz. Fakat bu, ona biraz baskı göstərdiyinizin sonucu da olabilir. Böyle durumlarda erkeklerin üstüne gitmek olmaz, sadece kalmasına ve sakitlləşməsinə imkan verin, arkadaşları ile birlikte eğlensin. O, arkadaşları ile eğlenirken siz de kendinize zaman ayırabilir bileceksiniz. Güzel görünmek için çeşitli maskeler edin, mağazaları gezin ve lezzetli yemek hazırlayarak onu sevindire görebilirsiniz

Hiç yorum yok: