reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Burçlara göre parfüm seçimi

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Yenilikçi ve ateşli Koç burcuna hayal gücünü süsleyen gül, tarçın, sandal ağacı, lavanta karışımlarının iyi hoş gelecek. Baharatlı parfümler Koçlar için uygundur.

Boğa burcunun parfüm seçimi

Realist ve inatçı Boğalar için qreyfrut, portakal çiçeği, sardunya, meşe yosunu, neroli ve gül tonları uygun olacaktır. Koyu huylarından uzaklaşarak sakitleşecekler.

İkizler burcunun parfüm seçimi

Hava unsuru olan İkizler hazır cavablıkları ile ünlüdürler. Hava unsuruna mensup olan İkizler esnek düşünceleri ile tanınırlar. Menekşe, gardenya, yabani kereviz, kehribar ve deri iyinden hazırlanmış parfümler İkizler için en başarılı. Çekici parfümler İkizleri belirtiyor.

Yengeç burcunun parfüm seçimi

Bir tarafı maceraperest ve tahliye olurken, diğer tarafı evcil ve rahatlığına düşkün olan Yengeçler için paçuli, zambak, amber, vanilya gibi parfümler rahatlık hissi yaratıyor.

Aslan burcunun parfüm secimi

Yaratıcı güce, enerjiye sahip, güçlü aslanlar için çekici ve çarpıcı kokular uygundur. Paçuli, biberiye, amber, sümbül, karanfil, yasemin, zambak ve limon tonları aslanlar için uygundur.

Başak burcunun parfüm secimi

Temizkar ve duygusal başaklar, keyfiyyetlinin ve mükemmelin peşinde koşuyorlar. Portakal çiçeği, mandalina, altın gül, fesleğen kokuları uygundur.

Terazi burcunun parfüm secimi

Venüs’ün yönetiminde olan Teraziler hava unsuru oldukları için havayı andıran parfümler tercih etmelidirler. Papatya, fesleğen, qreyfrut, sümbül, menekşe ve zambak onlara uygun kokulardaki parfümlerdir.

Akrep burcunun parfüm secimi

Su unsuruna ait olmasına rağmen diğer su unsurlarına göre daha sert olan akreplere tarçın, vetiver, konyak, misk, sandal ağacı, qreyfrut, paçuli, vanilya, deri iyinin tonları ve odun, tahta kokularından oluşmus parfümler uygundur.

Yay burcunun parfüm secimı

Maceraperest Yay’ların göçebe Jüpiter’in etkisi altında oldukları için defne yaprağı, portakal çiçeği, limon, yasemin, lavanta, narenciye gibi kokulardan oluşan parfümlerden hoşlanırlar.

Oğlak burcunun parfüm seçimı

Sabırlı ve yöneticidir. Oğlaklar için güçlü gösteren parfümler uygundur. Neroli, yasemin, beyaz konyak, yasemin, portakal çiçeği, misk, pembe ağaç, yosun ve otlarla karışık kokulardan oluşan parfümleri  tercih edebilirler.

Kova burcunun parfüm seçimı

Karizmatik özelliklerine uygun parfümlerden xoşları gelen Kovalar uçucu lavanta kokusunun üstüne biberiye, portakal çiçeği, vetiver, servi, gül, mandalina, beyaz adaçayı, lavanta gibi kokulardan oluşan parfümleri tercih edebilir.

Balık burcunun parfüm seçimi

Hassas ve hayal gücü yüksek olan Balık için yasemin, kişniş, rezene, lavanta, manolya, menekşe, iris ve EMBER gibi kokulardan oluşan parfumler çok hoş olabilir.

Hiç yorum yok: