reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkeklerin hoşuna giden iç çamaşırları nelerdir

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Erkeklerin hoşuna giden iç çamaşırları nelerdir

Hangi kadın iç çamaşırı erkeklerin hoşuna gidiyor?

Erkeklerin hoşuna giden iç çamaşırları nelerdir
Erkeklerin hoşuna giden iç çamaşırları nelerdir
Erkekler iç çamaşırlarını hediyelik ambalaj olarak kabul ediyorlar, bu zaman onun rengi ve fasonu şüphesiz önemli anlama sahip olur. Erkek sokakta çekici kız görünce o zaman hemen onun sırtındaki kıyafetleri altında hangi alt kıyafetleri ve hangi renk ve fason olmasının hayal oluşur.

Erkekler kadının temperamentini alt kıyafetine göre belli edebilirler. Günümüzde kadının giydiği iç çamaşırını onun şimdiki ruh halinden haberdar eder. Bu yüzden kızların hangi alt kıyafetlerinden hoşlandıgı erkekler için özellikle ilginçtir.

Erkeklerin hangi renkte iç çamaşırları hoşuna gidiyor?

Erkeklerin çoğunluğu kırmızı renkte olan alt giysilerine tercih ediyor. Kırmızı renkli iç çamaşırı-hırsın markadır ve bu renkte alt giysilerine ağırlık veren hanımlar tutkulu, ateşli olurlar. Erkekler bu rengi ateşin, odun ve enerjinin rengi gibi kabul ediyorlar.

Siyah renkli iç çamaşırı romantizm, erotizm ve cinsellik ile bagdaştırırlar. Erkekler düşünürler ki, siyah renkli alt giysilerine ağırlık veren bayanlar büyük seksi yeteneklere sahiptirler.

Bazı erkekler beyaz renkli alt giysilerine tercih eder. Bu renkli giysilere erkekler özel titrek ve zarif hisler ile yanaşsalar, onlar seksi hesap etmiyorlar. Beyaz renkli alt giysisi – temizlik, masumiyet ve bakirelik sembolüdür. Bu zaman giyim kar gibi beyaz renkte olmalıdır, kusursuz temiz ve başka tonlara sahip olmamalıdır. Bronz ciltte ise beyaz renk harika ve gösterişli görünüyor.

Mavi, pembe renkli alt giysileri erkekleri kesinlikle ilgilendirmiyor (tabii ki, bu rengin severler hariç). Bir kural olarak, erkekler düşünüyorlar ki, böyle renkte alt giyimine ağırlık veren hanımlar çekingen karakterlidirler diye düşünürler.

Hangi kumaştan yapılmış iç çamaşırları daha iyi?

Erkekler daha çok atlas, ipek, şifon hazırlanmış alt kıyafetlerine tercih, bu materyaller giysinin rengini vurgulamak yeteneğine sahiptirler. Pamuktan yapılmış iç çamaşırı ise erkeklerin göre sıkıcı ve ev giysisi. Alt kıyafetlerinin kurulduğundan parça kişilerin eline hoş olan malzemeler olmalıdır.

Hiç yorum yok: