reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Daha yakışıklı görünmek için 10 sağlıklı alışkanlık

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Mükemmel görünmek için Hollywood aktörleri gibi bıçak altına düşmek gerekmiyor, bunun için daha kolay ve yararlı yollar var. Gerçekten, bu hiç de zor değil.

Çünkü hepsi de kendinize ve vücudunuza daha iyi baxmanızla ilgili şeylerdir. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı fiziksel açıdan daha iyi görünmenizi sağlar ve cildinizden göz altı torbalarınıza, hatta saçınızın parlaklığında kadar her şey için faydalı olur.

Sabahları aynada gördüğünüz adamın her zamankinden daha cazibeli olmasını istiyorsanız, bu 10 basit sağlık ve beslenme tövsiyələrii tədbiqiniz yeterli.

1. cildinize özel önem verin. Tıraş için özel köpük ve LASYONLAR kullanın. Cildinizin qıcıqlanmaması için kaliteli ülgüclərə tercih / Duş için gel, Antiperspirant, parfümlerden kullanın.

2. Dumansız yaşayın. Sigarayı bıraktım. Sigaranın sağlığa ve dış görünümde yarattığı komplikasyonlar kimseye sır değil.

3. Doğru beslenin. Sağlıklı bir diyet; daha parlak bir cilt ve saçlar, daha çekici bir vücut demektir.

4. Uyku moduna fikir verin. En az sekiz saat uyuyun. Bu önemlidir. Aynı zamanda tansiyonu ve stresi azaltır. Bunun sayesinde, alnınızdaki ve göz kənarınızdaki kırışıklıklar da azalar.Yuxusuzluq, gözlerinizin altının torba–torba olmasına da neden olur.

5. Su için. Cildin, özellikle de güneşin neden olduğu zararlara karşı düzgün çalışabilmesi için suya ihtiyacı vardır. Günde sekiz bardak su içmek, toksinlerin vücuttan atılmasına da yardımcı olur ve besinleri, cildin daha derin katmanlarından taşır.

6. zayıflayın. Şişmanlık sadece kadınların sakıncası değil. Erkekler de kökelende, özellikle karın bırakınca çok çirkin ve kaba görünüyorlar. Dikkate alırsak, obezite kendisi bir ıssızlık sayılır, bu hususa özellikle dikkat ayrılmalıdır.

7. Antioksidan alın. Meyve ve sebzelerdeki A, C ve E vitamini gibi antioksidanlar, vücut için mutlaka gereklidir. Bunlar cildi onarır ve esnekliğini artırır, kalp krizi ve kanser riskini azaltır.

8. Alkol bacardıqca uzak durun.

9. Dik durun. Düz kamet her şeyden önemlidir. Başarırsanız sporla uğraşın.

10. Zevkle giyinin. En önemlisi size yakışanı giyin. Bazıları debdir diye ne geldi geyinirler. Teki moda ayaqlaşsınlar. Balacaboy, kısa bacaklı, biraz karnı olan kişi dar kot pantolon geyəndə düşünmürmü ki, onun vücüd kusurları daha kabarık görünüyor?

Hiç yorum yok: