reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Terk Edilmiş Kişiler

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
sakinlik
Olayları soğuk başla değerlendirin. Panik yaratsanız, partneriniz sizden daha da uzaklaşacaktır. Ayrılık fikrine saygı alın, başardığınız kadar hoş sözler deyip onu geri döndürmeye çalışın. Bir de en önemli şey – kendinizi zavallı gibi göstermemek. Sevgilinizin size acıma da gelse, bir aydan sonra yine ayrılmaktan dem vuracak.
Ayrılık öpücüğü
Olabilir, artık ayrılmısınız, ama bu, o demek değildir ki, onunla son kez sevişməməlisiniz. Aranızda hala cinsel bağımlılık varsa, sevişin. Sevgilinizi bunun son defa olduğuna emin olun. Şimdiye kadar cüret etmemek hareketleri de yapabilirsiniz. Zaten itirmeli hiçbir şey kalmadı. Bu hissin rahatlığı ile sevişin.

İkinci aşama: entrikalara

Sosyal qısqandırma
O kadar da mutlu olmayabilirsiniz, ama en azından bunu gizlemek imkanınız var. Depresyondan çıkmak için ziyafetlere, şenliklere katılın ve çalışın ki, sevgiliniz bundan haber tutsun. Sosyal ağların çok olduğu dönemde bu, öyle de zor iş değil. Bir de çalışın çok ağını çıxarmayasınız. Çünkü kadınların intikamı çok ağır olur. Hem de aşırı mutlu görünmeye çalışırsanız, başkaları da bunun sevgiliniz için hesaplandığını başa düşer ve boş yere reputasiyanız korlanar.

Gerçek mutluluk
Bu aşamada kendini mutlu göstermekdense, gerçekten mutlu olmaya can atın. Eqonuzun dikte ettiği mutluluk uzun sürmüyor. Hem kendinize, hem de sevgilinize karşı dürüst olmak en iyi yoldur.
Üçüncü aşama: Devam

Yeni meşguliyet bulun
Şart değil ki, gidip dans kurslarına, spora yazılasınız. Evde oturmaktan vazgeçip, sokağa çıkın, gezin. Evdeki eşyaların yerini değiştirin, çimin, kitap okuyun, filmlere bakın.

Dost dar günde tanınır
Genellikle arkadaşlarınızla görüşün. Çünkü onlar öyle bu günler içindir. Ama ne bade onlarla ayrılıktan danışasınız. Yok eğer konuşmak istiyorsanız, kız arkadaşlarınızdan birine yönelin. O, size istediğiniz dikkati gösterecek.
Son kararınız?
Sevgilinizi hayatınızdan tamamen çıkarmak fikrindesinizse, onu Facebook gibi sosyal ağlardan silebilirsiniz. Durumu trajediye çevirmeye de görebilirsiniz, zaten bunu hardansa silinirken o, yeryüzünden silinip yok olmuyor. Sadece silmekle onu gözünüzden uzaklaştırıyorsunuz. Sevgilinizin bunu acığa ettiğinizi düşünməyindən korkmayın, nasıl istiyor öyle düşünsün. Zaten artık hayatınızda yoktur.

Dördüncü aşama: Dönüş

Tembelliğin taşını atın
Uzun süredir yapmak istediğiniz, ama tembellikten gerçekleştiremediği bilmediğiniz projelerin, çalışmaların temelini koyun. Çünkü zamanla depresyon da tembellik gibi kronik hal almaya başlar.

Yeni dünya
Sevgilinizden ayrıldıktan sonra üzgün olduğunuzun nedeni sadece onu değil, aynı zamanda onun sahip olduğu dünyayı da itirmeyiniz. Ona göre de, kendinize yeni dünya gerekir. Mutluluğu başka yerlerde aramayın.

Hiç yorum yok: