reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkekler nasıl parfümleri seviyor

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Erkekler nasıl parfümleri seviyor; Kadınlar genellikle parfüm seçerken kendi hoşlarına gelen parfümlere tercih. Ancak erkeklerin koku algılaması kadınlardan farklıdır. Erkeklerin beğendikleri kokular sizin ve onun karakteri aracılığıyla da formalaşa olabilir. Bu yüzden sizin beğendiğiniz bir kokunun ona itici gelmesi de mümkündür. Eğer sevdiğiniz insanın, sevgilinizin veya eşinizin hoşuna gidecek bir parfüm arıyorsanız, doğru kararı birkaç parametreye göre tanımlayabilirsiniz.

Eşinizin karakteri ve sizin karakterinizin birbirine yakın olduğunu düşünürsek, her ikinizin de orta payda gelip bir parfüm bulmak bilmeniz çok önemlidir. Romantik gece geçirmeyi seven cütlükle sporu, doğa dolaşmağı seven çiftin kullanacağı parfümler birbirinden çok farklı olurlar.

Doğaya ilişkin bir eşiniz varsa, çeşitli çiçeklerden hazırlanan hafif parfümlere üstünlük verebilirsiniz, sporu seven bir eşiniz varsa, çok ağır olmayan, ancak deniz kokusunu andıran parfümler kullanabilirsiniz.

Tabii ki, sık sık resmi akşam yemeklerine giden, eğlence mekanlarında sıkça görülen çiftin biraz daha koyu, yorucu olmayan, ancak baharatlı parfümlere üstünlük vermeleri yerinde verilmiş bir karar olur. Çünkü bu tip mekanlardaki ağır hava parfümünüzün daha zor fark edilmesine neden olacaktır. Koyu parfüm açık havada kullanıma uygun olmasalar da, yoğun yerlerde idealdir.

Son zamanlarda şekerli adlandırdığımız bazı parfümler çok yaygındır. Bu parfümlerin kırsal gezilerinde, şehirden ötedeki küçük ziyafetlerde kullanımı mümkündür.

Ancak hangi parfüm türünü kullanacağınızı bilseniz bile, o türün hangi ürününün size uygun olduğunu anlamak için çok fazla deneme yapmanız gerekir. Çünkü her parfüm türü farklı bedenlerle uyum saglamaz ve size uygun olmayan türü seçerseniz, sonuç iç açıcı olmayacaktır.

Parfüm almaya giderken cildinizin temiz olduğundan ve çok kokulu şeyler yemediginizden emin olun. Birkaç denemeden sonra burnunuz yorulacak. Bu zaman kısa mola verin. Bundan sonra cildinizi temiz su ile yıkayıp doğru parfüm aramaya devam edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: