reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Plaj Şortu seçerken dikkatli olun

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Plaj Şortu seçerken dikkatli olun; Eğer hala plaj şortunu almamışsnız bu yazı sizin için.
Plaj Şortu seçmek için deniz giyim firmaları iyidir. Plaj Şortu alırken ilk dikkat etmeniz gereken şey parçanın türüdür. Parça çok kalın veya çok ince olmamalıdır. Plaj çeşitleri diz kapağının üstünde kalacak şekilde seçilmelidir. 

Yaş özelliklerine göre bu uzunluk artabilir. İdeal plaj şort uzunluğu ise diz kapağının birkaç santimetre yukarısında olmalıdır.

Günümüzde bir çok renk, model ve desen plaj çeşitleri üretilmektedir. Şortu yay debine uygun da seçebilirsiniz. Bazı plaj çeşitleri gizli cepleri olur. Bu cepler plajda çok zaman geçiriyorsanız yardımcınız olacak.

Alacağınız sortundan kemer bölümüne de dikkat etmelisiniz. Sortundan kemer ve iplerinin sağlamlığı aldığımda test edilmelidir. Eğer dikiş atıyorsa almayınız

Plaj şortunuzu kalitesine güvendiğiniz giyim firmalarından almalısınız. Şort seçiminde renklere de dikkat etmelisiniz. Aşırı sıcak havada renk değişimi olduğu için koyu renkli şortların rengi solur. Bunun için koyu tonlardaki deniz şortlarını üzerinde açık renk desenli olanlardan seçerseniz uzun vadeli geyine bileceksiniz. Plaj çeşitleri en iyisi son yıllarda üretilen hızlı kurumak özelliğine sahip olan şortlar. Bu şortlar denizden çıkınca kuruma işlemi daha hızlı olduğu için tercih edilir.

Hiç yorum yok: