reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkekler duygularını neden gizler

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Uzmanlar modern erkeklerin duygularını gizlemesinin birkaç nedenini açıkladı.

Erkeklerin duygularını açıkça itiraf etmemesinin esas sebebi bir kadına tam bağlanıp, özgürlüğünü kaybetmek istememesidir. Ayrıca modern erkekler için tanışma ve seçenekleri çoktur. Kişi fikrini değiştirebilir ihtimalini düşünür ve sevgisini tam fark etmemektedir. Tabii ki, tüm erkekler böyle değil. Asıl sevgiyi gizlemek imkansızdır.
Erkekler her şeyi kapalı ediyor. Sezgileri de bu kategoriye dahildir.

Erkekler kadınlar tarafından reddedilmeye alıştı. Bu nedenle de, duygularını dile getirmek den korkuyorlar. Başlangıçta erkekler mantıklı olur ve duygusallığa kapılmıyor. Duygusal olmayı zayıflık olarak görürler. Salı kendi kendine “Bu Çarşamba günü çağrı yapacağımı düşnüyorum” diyor. Bir çok erkeklerin kadının ona salı günü değil, başka bir gün de ihtiyaci olduğunu aklına getirmiyor. Öyleyse neden böyle davranıyorlar? Bunu, “kendilerini korumak ve durumu Kontrol altında tutmak için yapıyorlar”.

Erkeklerin neden olduklarından daha sert davranıyor? Erkeklerin görüştüğü başka kadınlar olmasa da, kadınların erkeklerin başka seçenekleri olduğunu düşünmesini istiyor. Bu nedenle hareketlerini abartıyorlar. Çünkü kendilerini daha cazibeli göstermek istiyorlar. Bu durumda kadınların onları daha yakışıklı ve cezbedici gördüğünü düşünüyorlar.

5.Erkekler bir kadının onun üzerinde kontrol etmesine nefret ediyor.

6.Başlangıçta kıza sık sık mesaj yazıp arama yapabilir. Çünkü kıza karşı duygularını göstermenin en iyi yolu budur.

7.Erkekler de kadınlar kadar duygusal olur. Bunu göstermemelerinin sebebi ise insanların onlardan böyle hareket beklemediğini düşünmeleridir. Bir erkek gibi kendini kontrol etmeyi başarmis görünmelidirler



Kadının dikkat göstermemesi erkekleri korkutabilir. Kadınlar bazı davranışları ile eze bilirler. Fakat bunun farkında olmazlar. Ansızın erkeği terk edip giden kadın … Erkegi cok derin üzüntü kaplar.

Erkekler bir kadını gerçekten de çok beyenmisse, bunu canla başla gizlemeye çalışır. Çok az kişi hislerini itiraf ediyor veya kadın karşısında ağlaya bilir.

Erkekler düşünün ki, kadınlar kusursuz bir insanla ilişki kurmak istiyor. Kadınların erkekleri beğenisini istiyorlar. Fakat bunu açıkça hissetmelerini istemiyorlar. Her defasında özen gösterilirse, kadınların onlara şans vermeyeceğini düşünüyorlar.

İlişkiler rayina oturduktan sonra kadına sık sık çağrı yapıp meraklanmamasinin esas sebebi onun dikkatini kendi üzerinde hissetmeyi istemesidir. Hiçbir kişi umutsuz görünmek istemez.

Erkekler bunu kadının hoşuna gitmek için yapıyor. Erkekler kadınların kötü ve avara erkeklerden hoşlandığını düşündüğü için dikkatsiz davranıyorlar.

Kötü görünen kadından her bir kişi kendi amacı için kullanacak. Yanı sıra erkekler çok açık ve samimi davrandıkları halde kadınların ondan istifade edeceğini düşünür

Hiç yorum yok: