reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Eski sevgilisini unutamayan erkeği tanıyın

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Eski sevgilisini unutamayan erkeği tanıyın;Bir çok kadın hayatlarındaki erkeğin, eski sevgilisini hala düşündüğünden şüpheleniyor. Aslında bunun onayını bulmak öyle zor değil. Onun bazı davranışlarına dikkat etmek yeterlidir. 

Sürekli eski sevgilisinden bahsediyor
Her sohbeti sırasında onun adını, yaşadıkları anıları hatırlıyorsa, demek ki, hala önceki sevgilisini unutamamışEski sevgilisini unutamayan erkeği tanıyın
Eski sevgilinin fotografları telefonunda duruyorsa
Telefonunda veya notbokunda fotografları silmediyse, araştırmanız gerek yok. Sosyal ağ hesabından eski fotolarını silmemişse, evinde veya odasında, etrafında hala onun resimleri mevcut ise, onu unutmadı.
Eski sevgilinin eşyalarını saklıyorsa
Eski sevgilinin ona hediye ettiği, evinde unuttuğu veya birlikte kullandıkları eşyaları halen saklıyorsa, bu, onu hatırlattığı içindir.
Eski sevgilinin sosyal ağda izliyorsa
Hayatından geçmiş insanları internette izlemek doğru hareket değil. Ama yine de önceki sevgilisini dostluğundan çıkarmıyorsa ve onun her adımını takip ediyorsa, demek unutmadı.
Iletişimini sürdürüyor
 Halen önceki sevgilisi ile gizlice mesajlaşıyorsa, onun samimi mesajlarına cevap verirse, onun olduğu yerlere gitmeye çalışırsa, unutmamıştır.
Müjde vermek için eski sevgilisini arıyorsa
Uzun zamandır arzuladığı işe girdiğinde, ödül aldığında, hayatında, işinde yenilik ise daha önce ona haber vermeye çalışıyorsa, demek, mutlu olduğu zaman aklına gelen ilk kişi odur.
Her an eski sevgilinin yardımına yetişiyorsa
Önceki sevgilisi sıradan işlerinde bile, onun yardımına ulaşmak istiyor ve hala koşarak yardıma gidiyorsa, bunun iki anlamı vardır: ya çok yardımsever insandır, ya da önceki sevgilisine karşı aynı hisleri taşır.
Onu rakip olarak görüyorsunuz
Onun önceki sevgilisine rakip gibi bakmanız normaldir. Çünkü bir zamanlar onu sevip. Ancak sizin ona rakip olarak görüntüleyemez sevgiliniz neden oluyorsa, demek Düşüncelerinizde haklısınız.
O yüzden tartışıyorsunuz
 Önceki geçmişte kalıyor. Bu gününüzde olması için hiçbir neden yoktur. Sevgiliniz önceki sevgilisi ile hala hayatının bir parçası gibi davranır ve mübahisələrinizə neden olursa, o zaman münasibətlərinizə göz atın.

Hiç yorum yok: