reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkekler kadını nasıl anlar?

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Erkeklerin bir kadını anlama sırları;
Soru çok açık ve net “erkekler hangi kadınlarla evlenir Daha iyi sevişenmi, bakire olanlarlamı, iyi aile kızlarıylamı, iş ve kariyer yapmış olanlarlamı? Sayarsak daha çok uzar. İşte erkeklerin evlenmek istediği kadın karakterleri;


1. Kendinize ne kadar güvəndiyinizə bakarlar.
Başınızı ve vücudunuzu dik tutuyorsanız, göz teması kurmanız, elini sıkıca kavrayarak tutmanız kendinize güvendiğinizi gösteriyor. Kendine güvenen erkekler bu kadınları beğenirken, keşfetme duygusuna sahip erkekler çekingen, mesafeli kadınlardan etkilenebilir.
2. Sizden güzel çocukları olup – olmayacağına önem verirler.
Erkekler de bir kadının görünümüne bakarak gelecekteki çocuklarının fiziksel özelliklerinin nasıl olacağını anlarlar.
3. Tutkulu olmanız önemlidir.
Erkekler yemekle tutku arasında ilginç bir bağ kuruyor. Onlara göre yemekte iştahlı kadının yatakta da iştahı açıktır ve farklı tatları seven kadın, farklı deneyimleri de reddetmez.
4. Özgür ruhlu kadınları severler.
Kıyafetinize bakarak çılgın ya da klasik biri olup olmadığınızı değerlendirirler. Cesur giyim tarzı kadının özgürlüğü sevdiğini gösterir. Giyim tarzınız, fiziksel özelliklerinize ve karakterinize uygun değilse hemen anlaşılır.
5. İşinizi hemen tahmin ederler.
Genel bir araştırmaya göre kısa ve bakımlı saçlar – genellikle hukuk, finans, insan kaynakları gibi sektörlerde çalışan kadınlar tarafından tercih ediliyor. Sıradışı saç görünümü olan kadınlar da medya, reklam ya da halkla ilişkiler alanlarda çalışanlar. Toplanan ya da at kuyruğu yapılan saçlar, kesinlikle öğretmen ya da hekimlerdir. Yüksek topuklu ayakkabı giyen kadınlar, erkeklere göre kariyer sahibi, başarılı, kendinden emin yöneticiler. Aslında işimizle ilgili ne kadar çok kendimizi ele veriyormuş öyle değil mi?
6. Vücut uyumunu, karşılaştığınızda anlarlar.
İlk tanıştığınızda karşınızdakinin doğal kokusunu hissedersiniz. Bir erkek, kadının vücut kokusunu aldığı anda, otomatik olarak sonrasına karar verir.
7. müsrif, yoksa tutumlu olduğunuzu anlarlar.
Erkeklerin markadan anlamadıkları doğru değildir. Kıyafetlerinize, görünüşünüze bakarak sizin çok harcayan biri olup – olmadığınızı çabuk anlarlar.
8. Zor biri olduğunuzu sık anlarlar.
Birlikte olurken seçtiğiniz yer, içki ve yemek tercihleri, gittiğiniz yerdeki tavırlarınız sizin zor beğenen, kaprisli biri olduğunuzu gösterebilir.
9. İyimser olup – olmadığınızı ilk görüşmede anlarlar.
Erkekler tanışma anındaki yüz ifadənizdən ne kadar optimists olduğunuzu anlayabilirler. Çatık kaşlar, endişe içinde ısırılan dudaklar, kenarları imha edilmiş tırnaklar iyi alamet değil. Erkekler hayatta, sevinci yüksek kadınlarla birlikte olmaktan hoşlanıyorlar.
10. Kendisine inanan kadın hoşlanır.
Bir erkek, sizi ilk fikirdəcə arkadaşlarınızla sohbet eden görüyorsa ona bağımlı olmayacağınızı anlıyor.
11. Başvuruyu sevmezler.
Sorduğu her soruya şikayet cümlesiyle başlayırsınızsa, başında şüpheler oluşur. Erkekler hayatı önlerine geldiği gibi kabul etmekten yanadır ve kesinlikle şikayet sevmezler. Sizin olayları ele alışınızdan ömür boyu deyinib – deyinməyəcəyinizi anlayabilirler.
12. Təsirləndiyinizi hemen anlarlar.
Bir erkek ondan təsirləndiyinizi ilk 20 saniyede anlyır. Karşı cins beden dilini okuyan biriyse, hemi an sizin hislerinizi çözüyor. Elde ettiği sonuca göre sizi daha yakından tanıyor ya da uzaklaşıyor

Hiç yorum yok: