reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Kadınların erkeklerden hoşlanma belirtileri

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Kadınların erkeklerden hoşlanma belirtileri ; Beylerin hanımlardan veya aksine, hanımların beylerden hoşlanma hissinin olması çok normaldir, bu doğal bir süreçtir. Daha önce beylerin hanımdan nasıl hoşlandığını anlayabilme yollarını sizinle paylaşmışdık.Bu günkü bilgimiz ise bunun tersi, hanımın bir beyden hoşlanırken kendini ele veren belirtilerini sizinle bölüşeceyiz.


Kadınların erkeklerden hoşlanma belirtileri
Kadınların erkeklerden hoşlanma belirtileri


Böylece, bir bayan bir beyden hoşlanırsa bu hissi nasıl anlayabileceyimizi aşağıda sizin belirttik.

Saçları ile oynamak – hanımlar bu hareketi bunun farkında olmadan yaparlar.
Tüm zarafatlarınıza gülerler, hatta en saçma esprilere bile – böyle bir deyim var ki, hanımlar onları güldüren beyleri sevirler.Aslinda onlar hoşlandıkları adamların esprileri gülerler.
Eğer farkında olmadan sizi süzerler – bu hareketi en çok bayanlar ediyorlar “dikkat çekmeden bakmak” .Hanımlar hoşlandıkları kişiyi gizli – gizli süzerler.Eger bir hanım size bakarken siz de ona baktığınız an başını çevirirse, demeli şüphelenmek için elinizde domeniniz var demektir.
Sizinle olurken darılmaz, bıkmaz ve onun için ilginç olur – hanım her zaman nelerdense şikayet eder, ama sizinle olurken her zaman gülümser.Sizinle hiç sıkılmaz, her zaman sohbet eder, yeni konular açar.
Sosyal Ağlar – yazdığınız mesajlara çabuk cevap verir.Her mesajda gülücük koyar.
Çok soru sorarak sizin hakkınızda bilgi öğrenmek isteği ile ilgilidir.
Naz etmek – bu esasen küçük meselelerde kendisini gösterir.Mesela, size mesaj yazdı ve ona cevap mesajını biraz geç yazmissınız, o mutlaka size naz edecektir.
Arkadaşlarıyla sizin hakkınızda konuşur – bir hanım beyden hoşlanıyorsa, mutlak şekilde bu meseleyi rarkadaşlarınada bildirecektir.

Hiç yorum yok: