reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkeklerde seyrek sakal sorunu

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Erkeklerde seyrek sakal sorunu ; Erkeklerin ergenlik dönemine girdiği sırada vücudunda tüğlenmeler olur. Ancak bu süreç bazı kişilerde ya kendini geç gösterir, ya da tüğlenme seyrek olur. Bunun genellikle genetik olduğu düşünülüyor.


”Erkeklerde seyrek sakal sorunu ; akalın çıkmadığı yere sarımsak sürmek sakalın cıkmasına yardımcı olur. Başka yol ise sakal çıkmayan yeri tıraş ederek seyrek tüğleri güçlendirmektir. Aynı zamanda seyrek sakal çıkan veya hiç çıkmayan yere badem yağının sürülmesi de çözüm yöntemlerinden biridir.”
Erkeklerde seyrek sakal sorunu sık sık görülen durumdur. Her gün sakal tıraşı olmak yıpratıcı olsa da, sakalın çıkmaması da can sıkıcı olur. Erkeklerde sakal çıkmamasının iki bilinen nedeni var. Bunlardan birincisi sakalın çıkmasına yardım eden hormonun vücutta yeterince bulunmamasıdır. Diğer sebebi ise bu bölgede tüğlenmeyi sağlayan sakalın olmamasıdır.

Günümüzde sakalı çıkmayan erkekler tıbbi müdahale ile bu sorunu ortadan kaldırabilir. Ancak bunun bilimsel olmayan başka yöntemleri de mevcuttur. Örneğin, sakalın çıkmadığı yere sarımsak sürmek sakalın cıkmasına yardımcı olur. Başka yol ise sakal çıkmayan yeri tıraş ederek seyrek tüğleri güçlendirmektir. Aynı zamanda seyrek sakal çıkan veya hiç çıkmayan yere badem yağının sürülmesi de çözüm yöntemlerinden biridir.

Genellikle, erkeklerde seyrek sakal probleminin çözülmesi özgüven açısından önemlidir. Bunun için önce, hormonlarda sorunun olup olmadığı araştırılmalıdır.

Hiç yorum yok: