reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

İnternetten sevgili bulmanın olumlu ve olumsuz yanları nelerdir

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Farklılık 
İnternet alemindeki farklılık, seçim çokluğu birçokları için büyük avantajdır.

Seçmek fırsatı 
Online flört bir erkekte aradığınız “özellik” listesine iyi göz yetirmənizə olanak tanır.Buna göre düşünmekten, seçici olmaktan utanmayın. Bu, akıllı bir kadın olduğunuzun göstergesidir. Güzel bir kadınsınız ve yakışıklı bir erkeğe layiqsiz!

Muhatap olduğunuz insanı tanıyabilmek fırsatı 
Ilişki çok çabuk başlarsa, o kadar çabuk biter. Online flört karşınızdaki ile görüşmeden önce onu daha iyi tanımanıza olanak tanır.

Karşınızdakine sosyal ağ sayesinde denetleme üstünlüğü 
Karşınızdaki insanı daha iyi tanımak için profiline bakmak yeter. Paylaşımları onun nasıl bir hayat sahibi olması hakkında fikir formalaşdırmanıza yardım edecek.

Yeni insanlarla tanışarak vakit geçirmek 
Yeni insanlarla tanışmak çok eğlenceli ve boş vaktiniz olduğunda birisiyle muhatap olmakta kötü bir şey yoktur.

Negatifler:

Risk 
Ne olursa olsun karşınızdakinin kim ve nasıl olduğunu kesinlikle tam bilemeyiz. Sizi heyecanlandıran o yakışıklı erkek aslında 55 yaşındaki bir dayı olabilir. Sezgilerinizin sizi ele geçirmesine izin vermeden skype-la konuşmaya çalışın. Numaranızı sık vermeyin – riskli ve tehlikeli olabilir.

Açıkça ortada, göz önünde olmak 
Sosyal ağda neredeyse, büyük bir insan kitlesinin tam ortasında olursuz. Rahatsız etmeyeceğiniz ve “Ey, güzel, nasılsın?” Değil, sadece “selam” yazılabilecek resimler paylaşın. Tonlarca ürpertici insan var, dikkatli olun.

Uzun mesafeli ilişkiler 
Belki gerçekten gönlünüzce olan biridir ve fikrinde ciddidir. Ancak bir emması var ki, başka bir ülkede yaşıyor ve sizi mesafeler ayırır. Bu, daha kötüdür.

Hiç yorum yok: