reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Kadınlarin erkeklerde sevmediği olumsuz yönler

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Ceşitli araştırmalar zarif cinste antiragbet uyandıran birkaç belirtisi tanımlamaya imkan verilir.Meselan:


Beyaz Pantalonlular – Çok özel bir kostüm olmadıkça beyaz pantolon giyinmekten kaçının. Beyaz kostüme asla para vermeyin. Özellikle ilkbaharda giyilen beyaz keten pantolonlar, 80’li yılların “Miami Vice” ın zamanından kalmadır. Beyaz pantolon giyenleri kadınlar ilk bakışta reddeder.
“Yumurta” topuklu – Aranızda “yumurta” (oval) topuklu ayakkabı giyen var mı? Eğer varsa, o ayakkabıları hemen camilerin birinin avlusunda unutun. Boyunuz size göre kısaysa “bırakın, dağınık kalsın“. Olduğunuz gibi görünün, kendinize göre eşler seçin. Ama asla topuklu ayakkabı giymeyin!
Saçı joleliler – Kafasına bir kutu jöle suren ve saçları ışıkta pırıl parlayan erkekler bütün kadınları iyrendirir. Çoklu jöle kullanılarak siz “eğrelti” kontenjanına dahil olmuş sayılırsınız. Saçlarınız her zaman temiz olsun, banyo yaptıktan sonra da fönle şekle sokun.
Renkli lens – Göz renginiz ne olursa olsun onu sevmeye, alışmaya çalışın. Unutmayın, size en çok yakışan, doğuştan sahip olduğunuz göz ve saç rengidir. Başka bir erkekte renkli göz çok güzel olabilir, ama önemlisi doğal güzelliktir … Bir de unutmayın, kadınlar orijinal erkeklerden hoşlanır, “yedek bölüme” bağırmayın.
Tesbih – Halen tespih çekiyorsanız hemen onu bir kenara atın. Çok gerekiyorsa, acilen elinizi oyalayacak başka bir şey bulun. Çünkü kadınlar tespih çeken erkeklere pek de iyi gözle bakmıyor. Hatta hiç bakmıyor.
Ucuz parfüm – Umarız, hala ucuz kolonyası parfüm yerine kullanmıyorsunuz. Eğer parfümünüz yoksa kolonya da istifade etmesinin, böyle daha iyi … erkeklerdeki kolonya konusu kadınları resmen aynı kutuplu mıknatıslar gibi itiyor.
Aşırı kaslı vücut – Aşırı kaslı vücutlu erkekler, e kadınlar bu tip erkeklerden hiç hoşlanmıyorlar. Ama spor salonunda 500 kilo ağırlıkla “tezgah” press yapan erkekler asla seksi değildir.
“Xaşal karın” – Aşırı kaslı erkekler beğenilmediği gibi, aşırı karınlı erkekler de beğenilmiyor. Önünüzde balkon gibi duran bir karınla dolaşmayı istemezsiniz herhalde. Eğer kaçıyorsanız ve karnınız sizden önde gitmeye başlamışsa hemen onun kontrolünü ele alın ve yemeyinize dikkat edin.
Ter kokusu – Kadınlar temiz erkekleri sever. Parfüm olmasa da vücudu temiz kokan erkeği kadınlar çekici sayarlar. Her gün duş almanız ve deodorant kullanmanız önerilir. Ter kokusundan bu şekilde kurtulabilirsiniz ama görüntü ile de meşgul olmalısınız. Islanınca rengi değişmeyen, yani terlediyiniz zaman sizi ele vermeyecek giysiler seçin.
Sarı dişler – Piyasada her çeşit diş macunu varken hala sarı dişlerden şikayetçi olmak çok kötüdür … Unutmayın ki, siz nasıl kadının gülüşüne dikkat ediyorsanız, o da sizin gülüşünüze odaklanır. Öncelikle sigara içiyorsanız, hemen sigarayı atın. Dişlerinizi düzenli bir şekilde beyazlatıcı diş macunuyla fırçalayın.
Ağız kokusu – Bunu gidermek için bir sürü yöntem var ama ağız kokusu sizin farkında olmadığınız bir mide rahatsızlığından ya da tedavisi önemli olan çürük bir dişten oluşabilir. Öncelikle bitmek bilmeyen bir ağız kokusu probleminiz varsa, doktora gidin. Yediklerinize dikkat edin, sevgilinizle buluşmaya gitmeden önce soğan, sarımsak gibi koku veren yiyeceklerden uzak durun. Ağız spreyi ya da naneli sakız kullanın.
Pantolonun altından görünen iç çamaşırı – Belirli pantolonlar moda ama bunların altından giydiğiniz çamaşırlar da önemli. Hiçbir kadın pantolonun altından görünen beyaz tumanı görmek istemez. Pantolonu aşağı sürüşdürdükde çekerseniz alt elbiseniz görünmez.
Altın takı – Çok zengin, imkanlı olabilirsiniz, altının rengini de sevebilirsiniz, ama kadınların ortak görüşü şöyledir: “Erkeklere takı, özellikle altın takı yakışmıyor.” Parmak kalınlığında altın bir kolye veya parmağını kaplayan altın yüzüklerden, özellikle de taşlı, şövalye yüzüğü gibi yüzük takan erkekler, kadınlar tarafından hiç iyi karşılanmıyor.

Hiç yorum yok: