reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Kadınlar erkeklerde ilk neye dikkat eder?

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Benim için esas huydur “.- Kadınlar erkekler hakkında konuşurken çoğu zaman bu şablon ifadeyi kullanıyorlar.
İç güzellik meselesi gerçekten klişe ifadeye dönüşmüştür. Ama itiraf etmeliyiz ki, bize eşlik eden insanı seçende karakter önemlidir. Çünkü uzun süre bir arada yaşamak için insanların karakterlerinin örtüşmesi önemli meseledir. Hem önemli, hem de zor.


İlk görüşmede biz karşı tarafın karakterinden habersiz oluyoruz.

Görüntü, gözler, giyim bize ilk sinyalleri verebilir. Ancak ilk izlenimler bizi yanılda olabilir. Tanışlıqlar çoğu zaman aynı yerlerde olur: iş yeri, misafirlik, internet, sokak vb. Bu ortamlarda insanların fikir verdikleri şey karşı tarafın görüntüdür. Peki, cinsler birbirlerinde ilk neye bakıyor?

Ayakkabılar ve dişler
Erkekler için bu sorunun cevabını bulmak o kadar da zor değil. Elbette ki, erkekler öncelikle genel güzelliğe fikir verir. Kalanları ise sonra gelir. Örneğin, kişi zevksiz giyinen, ama güzel olan bir kadını tercih edebilir. Bu toplumdan topluma değişebilir de olabilir. Doğu toplumlarında kadının güzelliği yanı sıra, namus, ırz meselesi de önemlidir.
Peki kadınlarda nasıldır? Kadınlar erkeklerde öncelikle neye fikir verir? Bu soruya cevap bulmak için Google–da küçük araştırma yaptım.
Karşıma bir video–sorgu çıktı. Kadınlara soru olundu: erkeklerde ilk neye bakıyorsunuz?
Cevaplar farklı idi: gözler, gülüşü, aklı, boy–buxun, saçları, giyimi … Kadınlar çoğu erkeklerin ayakkabılarına ve dişlerine baktıklarını diyorlardı.

Kadın için ideal kişi?
Başka bir araştırmayı Alman sosyal psikologu Ronald Henss götürüp. Araştırma sonucuna göre kadınlar ve erkekler kendilerine portnyor seçende geri gözüne hoş gelen kişiyi seçerler.
Kadınlar çoğu zaman iç güzellik aradıklarını deseler de, dış görünümü tercih ediyorlar. “Kadınlar yakışıklı ve sağlıklı bedenli erkekleri kendi çocuklarına baba olarak görürler. Bu onlar için kalitenin esas sembolüdür “.
Kadınlar için ideal şartlar: yakışıklı, sadık, sabit karakterli, akıllı, toplumda iyi statüye sahip olan kişiler.

Araştırmanın sonucuna göre kadınlar erkeklerde en birinci fikir verdikleri şeyler şöyle sıralanıyor: Gülüş (dişler) – 40%, gözler – 35%, giyim – 11%, saçlar – 4%, vücut – 4%, ayakkabılar – 2%, eller – 1% .
“Kadınlar ne ister?” – Bu yaygın sorunun cevabını bulmak çok zordur. Ancak bu istekleri sonuçlarına dayanarak, həmcinslərimə ayakkabılarına, dişlerine, saçlarına fikir vermelerini tavsiye ediyorum.

Hiç yorum yok: