reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Çiğ yumurtanın faydaları

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Çiğ yumurtanın faydaları ; Çoğumuzun günlük hayatımızda çeşitli yemeklerde yumurtaya

tercih ediyoruz.Yumurtayı pişmiş yada, çiğ yesek ne olur? Faydaları nelerdir?

Çiğ yumurta nın faydalardan bazılarını sunuyoruz


Çiğ yumurtanın faydaları
Kansızlık – yüksek miktarda demir içeren çiğ yumurta kansızlığa karşı oldukça yararlıdır.Kansızlık olanlar düzenli olarak çiğ yumurta ederse, bu sorun azalır:

Kalp hastalıkları – yumurta içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde kalp hastalıklarının önüne geçer.

Göz hastalıkları – gözleriyle ilgili sıkıntısı olan kişiler sık ​​sık yumurta yemelidir, aynı zamanda, çiğ halde içmelidiler.

Beyin gelişimi – yumurta beyin hücreleri ve fonksiyonlarını geliştirerek beynin gelişimini destekler ve beyin zarlarının sağlığını koruyor.

Kemik erimesi – kadınların menopoz döneminde yaşadığı kemik erimesi hastalığı için çok faydalıdır.

Kanser hastalığı – kanser hücreleri ile mücadele ederek bu hastalığın oluşmasını engeller.

Hiç yorum yok: