reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Erkekler için sağlıklı kalmanın 7 YOLU

Yazar fotoahmet 24 Mayıs 2018 Perşembe 0 yorum
Erkekler için sağlıklı kalmanın 7 YOLU ; Erkeklerin hastalıklara tahammülü kadınlara oranla daha azdır. Bu yüzden de onlar sürekli sağlıklı kalmak için çeşitli yollara başvurulmaktadır.

Sağlığın ilk dostu spordur.Eğer spor yapmaya vaktiniz yoksa o zaman … Uzmanlar öneriyor ki, sabah işe giderken asansörden merdivenleri kullanın.Basamakları yavaş yavaş yok, koşarak çıkıp düşmemeye çalışın.
Kendinizi yorgun hissediyorsanız …İşten geldikten sonra ılık suya temiz bal döküp, karıştırın. Bu su ile alnınızı ve omuzlarınızı masaj yapın. Bu, kan dolaşımını iyileştirip, metabolizmanın normal hacmini yardım edecek. Hem de sizi baş ağrısından kurtaracak.
Boyun ağrısını kendiniz tedavi edin:İşiniz oturaqdırsa veya gün boyunca bilgisayar önünden dura bilmiyorsanız, o zaman elbette, boynunuzda ve belinizde ağrılar olacak.Kalemi dişlerinizin arasına koyup ve alfabedeki tüm harfleri – A’dan Z’ye gibi hepsini havada yazmaya çalışın. Yorulmadan, kendinizin ve sevgilinizin de adını yazabilirsiniz.
4.Hastalanmamak için …  Deniz tuzu alın. Ondan 1 çay kaşığı ılık suya döküp, her sabah gargara yapın. Bu, hem dişlerini sıkı, beyaz barındıracak, hem de seni grip ve boğaz ağrısından korur.

Yemekten sonra midede rahatsızlık varsa,bir dilim muz yemek midedeki endişesi ortadan kaldırır.
Her zaman enerjik olmak için …Gece yatmadan önce qulağınızın sırğalığını 11 dakika masaj yapın. Bu, erkeklerde impotentlik riskini 90 oranında azaltır.
Sinirlerinizi sakin tutmak için …Ispanagı et makinesinden geçirip, her gün onun suyundan 2 çorba kaşığı alırsanız, dünya yıkılsa umurunuzda olmayacaktır.

Hiç yorum yok: